Şimdi Ara

Canon 5d Mark 2 VE Canon 550D arasında kaldım (Amaç video çekimi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • canon 550d yerine sony a57 a65 de olabilir video konusunda sony çok başarılı sony wx9 ve nikon d5100dslr kullandım gündüz wx9 cam gibi çekiyor d5100den çok daha iyi avchd farkı .
  • Videoları makine üstünden mi izlediniz?
  • hayır 37 inc full hd tv de izledim . nikon d5100 ile wx7 foto olarak karşılaştırılmaz o ayrı konu . videoda gündüz wx9 24mbt avchd formatı sayesinde çok daha iyi . video öncelikli cihaz arayanlara giriş seviyesinde sony çok daha iyi . sony a37 24mbt avchd kayıt yapıyor uygun fiyatıyla giriş seviyesinde video öncelikli tek cihaz tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 7 Ağustos 2012; 23:47:52 >
  • D5100 1080p WX9 1080i video çekiyor diye okudum şimdi; sensör ve optik farkını da koyunca cidden bu kadar fark var mı? 60fps vs 30fps farkı var hatam yoksa bunun dışında.
  • teknik verilere pek aldırmayın sony avchd formatıyla ve titreşim engelleme sistemiyle çok iyi.nikonun sensör ve optik avantajı var ama bunu resimde gösteriyor videoda malesef bi sony değil.
    2 hafta önce olympus emp1 ile full hd video denemesi yaptım titreşim engelleme çok vasat görüntü bozuluyor.sonuçta oda full hd ama uygulamada herşey değişiyor sony video konusunda lider firma ve bunu kompack cihazlarında dahi göstermeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 9 Ağustos 2012; 1:02:02 >
  • kıyaslanacak gövdeler değil, mark ii alacak bütçe varsa tabi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.