Şimdi Ara

CANON 600D lens secenekleri ne olmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar internette bu özelliklerde cihaz buldum CANON 600D 18-55 /55-250 MADE IN JAPAN fiyat olarakda 2.085,00tl bunu alayım lens özellikleri olarak yada türkiye canon garantili
    Canon Eos 600d Dslr 18-55+50mm 1.8 Çift Lens - 12 taksit 2199.11TL
    hangisi daha mantıklı fiyat olarak ve lens olarak daha işimi görür
    görüşleriniz nedir bu konuda cünkü uzunn bir süre makineye harcama yapamıyacam

• 18-55 is + 55-250is + 50mm f:1.8

fiyatlarini teker teker arastirin karsilastirin. 50mm olanin fiyati bildigim kadariyla 250 lira civari diye hatirliyorum. hesaplayin hangisi uygunsa onu alin. yalniz zoom lenslerin is olmasina ozellikle dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

18-55 is + 55-250is + 50mm f:1.8

fiyatlarini teker teker arastirin karsilastirin. 50mm olanin fiyati bildigim kadariyla 250 lira civari diye hatirliyorum. hesaplayin hangisi uygunsa onu alin. yalniz zoom lenslerin is olmasina ozellikle dikkat edin.

ilandaki lensin kutusu bu arkadasım galiba is, bu lensli olan ürünmü daha uygun size göre 55-250 lensli ama bu spot ürün olarak satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhhastasi -- 25 Nisan 2012; 18:39:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

quote:

ilandaki lensin kutusu bu arkadasım galiba is, bu lensli olan ürünmü daha uygun size göre 55-250 lensli ama bu spot ürün olarak satılıyor

evet is. f/p lensidir kendileri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

quote:

evet is. f/p lensidir kendileri

fiyat olarak uygunmudur 18-55 /55-250 kitlensle satılan cihaz 2085 tl olarak spot üründür türkiye garantili olan kit ise 18-55+50mm 1.8 Çift Lensle birlikte 2200tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhhastasi -- 25 Nisan 2012; 18:45:01 >

• 55 250 ıs degıl ama dıkkat edın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

55 250 ıs degıl ama dıkkat edın

yukaridaki gorselde is yaziyor galiba

• quote:

is degilmi ozaman bir avantajı yok acemi oldugum icin cok zorlanırım cekimlerde , sizden önce yazan arkadasda is demişti resmini yüklediğimde
  • Resimdeki kutu ona aitse İS li lens. Ben kullanıyorum zoomu güzel başarılı, memnunum, 18-55 in devamında tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

yukaridaki gorselde is yaziyor galiba

yanlıs gormusum arkadaslar ozur
  • 18-55+50mm 1.8 Çift Lensli secenegi alacam gibi bir arkadasımla konustum gece cekimi cok güzel ve okadar para vereceksen türkiye garantili al dedi
  • arkadaşlar makineyi alacam ama fiyatı sizce normalmı 600d 18-55+50mm 1.8 Çift lens 2200tl canontürkiye garantili cünkü bilinmiş bir elektronik ve bilgisayar satan firmadan alacam uygunmu bu fiyat sizce?
  • 55-250'nin IS olmayan versiyonu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.