Şimdi Ara

canon 650 d ye alınacak en uygun lens nedir ? Yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar canon 650 d alacagım yanında 18-55 ve 75-300 mm lik lensler verılecek sızce bana bu lensler yetermi yada başka lens almalımıyım? Yardımcı olurmusunuz bu konuda pek bilgim yokta

• Diyeceklerimi kişisel algılamayın ama, daha makineyi almamışsın zannedersem yeterli tecrüben de yok, şimdi biz sana 5bin liralık lens tavsiye etsek almazsın ama hadi aldın diyelim ne çekeceksin? Önce halihazırdaki ekipmandan maksimum verimi almak icin çabalamalısın,
    18-55 ve 75-300 duble kit ile alayımmı şeklinde sorsaydınız cevabım 75-300ü alma,sadece 18-55 ilk etapta yeter, onun yerine 50mm alsan daha iyi olur olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın kardesım bı yerden baslamak ıstıyorum ama ıyı baslangıc herzaman önemlidir.Ben fazla bir şey bilmiyorum bildiklerimde sizinkiler kadar fazla değil.
    Lens olarak bunlarla başlasam yetermii deiye sordum zaten arkadaslarım 18-135 al dediler ama bilmeden hareket etmek istemem o yüzden burdayım zaten

Bu da alacagım makinehttp://www.vatanbilgisayar.com/Foto%C4%9Fraf%20Makinesi/canon-650d18-5575-300-eos-650d-18-5575-300-18-mp-3,0-lcd-ekran-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=69124

• çekomastik kullanıcısına yanıt
    Bide kardeşim lens açısından önereceğin bana bir lens varmı ilerki zamanlar için?
  • Hangi lens diye forumda çok sorulur ben de her sorana 17-50mm öneririm, kimi katılır kimi katılmaz ama bana göre crop sensörde (senin alacağın da crop oluyor) en iyi f/p set Tamron yada sigma 17-50, Canon 55-250 ISII dir.
    Fotografium.com da 650D body + Tamron 17-50 şeklinde satılıyordu, 650D oldukça hesaplıya geliyordu, bir bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 17 Şubat 2014; 0:28:51 >
  • Tamron 17-50 2.8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamrona baktım cidden alınmak için değer fotografiumda da gayet te güzedil bence fiyatı baktım şimdide 200 tl yi gözden cıkarırım fazla bır mıktar degıl benım ıcın değer demi sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değer.
  • Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin biraz alistiktan sonra yaza dogru almaya dusunuyorum 50 mm f1.4 alacaktim tamron daha iyi ama o yuzden ustun para eklerim zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknes9706 D kullanıcısına yanıt
    o magazadan, o fiyata , o makine kesinlikle alınmaz.
    canon 60d parası o ya

iyi araştır derim arkadaş
    foto makinası cep telefnu gibi degil, teknosa, vatan bil , media markta fiiyatlar uçuk kacık oluyor biraz.
    mümkünse istanbul hayyam carsısından fiyat almanı öneririm

mediamarkta 24-105 lens sordum 3750,00 tl dediler
    istanbuldan aldım 1800,00 tl
  • cselen C kullanıcısına yanıt
    Biliyorum kardeşim babama da söluyorum hatta üstüne basa basa ama garanti zamanı sorun cıkarırlar sana dıyor.Babam herseyı 0 alır 2.el hıcbırsey almaz o yuzden guvenılır yerlerden almayı tercıh edıyor oralarda bana gore guvenlı 0 da hatta makıneler ama teknosadır vatandır flan ısım yaptıgı ıcın ılk dıkkatını o cekıyor malesef:(
  • Fotografium.com da 650d ve 17-50 beraber 2350 gibi bir rakamdı, güvenilir sitedir, Türkiye garantilidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekomastik kullanıcısına yanıt
    Evet onu gördüm bakın demiştiniz hatta babamı ikna edersem onu alacagım 18-55 lık bır lensle baslamak cok fıyasko olur gibime geliyor.17-50 cidden cok iyi olur benim için ama babamın takıntılarını yenmem lazım bu konuda
  • darknes9706 D kullanıcısına yanıt
    garanti mi ..
    birebir fiyatlar aynı olacak tercihim hayyam olacaktır y,ine
    gönder kargoyla makinayı 1 gunde orada
    ver teknosaya, ver vatana , ver mediamark a nolacak
    almazlar zaten yetkili servisini bulup sen kendi basının caresine bakacaksın

verdigin link te canon 650 d için 2200,00 tl lik fiyat cok fazla
    bir kac ay önce 2200,00tl ye sıfır canon 60d alındı kit lensi ile beraber
  • Evet aslinda fiyatlar borsanin artmasiylada artti biraz dolar falan ondan dolayida artislar her makinede oldu malesef eger olmasaydi dedigin gibi bu fiyata 60d alabilirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.