Şimdi Ara

Canon 650d nasil bir makina!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar dun siparis verdigim canon 650d aldim ,arastirmalrimda benim icin uygun bir makina olarak gordum.canon 650 d alan arkadaslardan kullanim tavsiyesi istiyorummm,simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jordan24

Merhabalar arkadaslar dun siparis verdigim canon 650d aldim ,arastirmalrimda benim icin uygun bir makina olarak gordum.canon 650 d alan arkadaslardan kullanim tavsiyesi istiyorummm,simdiden tesekkurler.

650d iyi bir cihaz fakat önemli olan sizin nasıl bir kullanıcı olduğunuz.ne kadar iyi kullanırsanız o kadar iyi bir cihaz demek doğru olur.şuan piyasada en çok satılan kendini ıspatlamış bir cihaz.bu arada hayırlı olsun
  • Tesekkur ederim,yeni baslidi fotograf merakim umarim isimi gorur diyorum,tekrar tesekkur ederim ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

quote:

Orijinalden alıntı: jordan24

Merhabalar arkadaslar dun siparis verdigim canon 650d aldim ,arastirmalrimda benim icin uygun bir makina olarak gordum.canon 650 d alan arkadaslardan kullanim tavsiyesi istiyorummm,simdiden tesekkurler.

650d iyi bir cihaz fakat önemli olan sizin nasıl bir kullanıcı olduğunuz.ne kadar iyi kullanırsanız o kadar iyi bir cihaz demek doğru olur.şuan piyasada en çok satılan kendini ıspatlamış bir cihaz.bu arada hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Hakkını vermek için kullanmayı öğreneceğiniz bir süreç geçirmeniz gerek. İlk olarak makinaya hakim olabilmek çok önemli olduğundan kullanım kılavuzu çok önemli bir kaynak. Sonra da nette bir çok kaynak var. İcabında netten okuyup, uygulayarak da, kullanım kılavuzundan da destek alarak bu süreci en hızlı biçimde geçebilirsiniz.

http://www.bascek.com/2679/fotograf-makinenize-hukmedin-ileri-cekim-modlari-p-a-s-m/

Sonra fotoğrafın içerik olarak önemi gelir ki onun sonu yok. Tabi bunun da temel kuralları var ama işin özü biraz da sizin hayal gücünüze de bağlı...

http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/

Vaktiniz var ise şu an bile foto çekip bir yerden başlayabilirsiniz. Evde bir masada, bir masa lambası ile falan ufak objeler, oyuncak veya biblo vs. gibi şeyler ile çekimler deneyebilirsiniz. Saat, su damlattığınız pürüzsüz bir yüzey falan gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 10 Mart 2014; 20:50:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.