Şimdi Ara

Canon 650D'yi Xperia Z3'e bağlayamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorunum var umarım yardımcı olacak kişiler vardır. Sony xperia z3'e ve z2'ye Canon 650D'yi Android Lollipop'tan önce bağlayabiliyordum ama güncellemeden sonra bağlanmıyor telefonlar fotoğraf makinasını görmüyor. Fotoğraf makinamda sorun yok arkadaşımdaki 650D'yi de bağlayamıyoruz telefon görmüyor bunun bir çözümü var mıdır?

• Anlayan yok mu?
  • FairFight kullanıcısına yanıt
    wifi ayarlarını silip yeniden oluşturmayı denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miy -- 5 Mayıs 2015; 13:53:07 >
  • Bildiğim kadarıyla 650D de wifi yok. OTG Kablo ile bağlanıyorsanız telefonunuzdaki geliştirici seçenekleri güncellemeden sonra sıfırlanmış olabilir, o menüdeki izinleri kontrol edebilirsiniz. Hangi uygulama ile bağlanıyorsunuz?
  • Evet otg kablo ile bağlıyorum. Android güncellenmeden önce makinayı bağladığımda telefonda ''Camera Importer'' uygulaması açılıyordu ve istediğim fotoğrafı içe aktarabiliyordum şimdi olmuyor. Geliştirici seçeneklerini kurcalayacağım hangi ayarlar işe yarar bilmiyorum bakalım. Teşekkür ederim.

Düzenleme: Belirtmeyi unutmuşum geçen gün arkadaşımın G3'ünde denedim ondada Android 5.0.2 yüklü ama makinayı bağladığımızda direk ''Camera Importer'' uygulaması açıldı çalıştı.
  • Birkaç deneme yaptım ama sorunu çözemedim malesef =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairFight -- 5 Mayıs 2015; 23:57:16 >
  • Menüden kastım orada USB kontrolü ile ilgili bir izin varsa açmanız veya hata ayıklama vs gibi seçenekleri açmanız. Android versiyonuyla da ilgili olabilir. İsterseni alternatif bir program deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hata ayıklamayı açtım ama hala devam ediyor sorun. Sorun android versiyonu değil gibi çünkü aynı android sürümü arkadaşın LG G3 ünde de var ve fotoğraf makinamı onun telefonuna bağladığımda direk ''Camera Importer'' açılıyor. Ama z2 ve z3 e bağlıyorum bunlarda açılmıyor yine Sony nin saçma stratejilerinden biri değildir umarım Alternatif program bulamadım hep remote programları var fotoğraf aktarım için uygun bişey bulamadım.
  • Dün telefonum tekrar güncellendi android 5.1 güncellemesinin ön güncellemesi sanırım anlamadım bişey ama hata düzelmedi hala
  • Arkadaşlar eminim yardım edebilcek kişiler vardır burada lütfen yardım görün bu konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hala çözülmüş değil. Yok mu birisi beni bu sorundan kurtaracak =(
  • Ben fotoğrafları kamerayı bağlayarak değil de kartı bağlayarak yapıyorum. Hem daha rahat oluyor hem de şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Bence sen kartla aktar
  • harici kart okuyucuyu otg kablo ile telefona mı bağlıyorsunuz?
  • dostum sanırım makinayı sıfırlaman gerekiyor son zamanlarda muhtelif canon makinlerinde bu sorun yaşanmaya başladı
  • yaptım ancak olmadı =(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.