Şimdi Ara

Canon 70-200 F4 IS hakkında Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el Canon 70-200 F4 IS 2300 TL'ye alınır mı sizce? Temiz sorunsuz bir lens arkadaşım satıyor ancak Tele lens daha önce almadığım için nedir ne değildir pek bilgim yok. Yardımlarınızı varsa önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

• DeSpHoT kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donlastigi -- 15 Nisan 2015; 14:16:52 >
  • Sanırım kimsenin fikri yok lens ile ilgili.
  • Lens güzel ama fiyat bence fazla, yani is siz versiyonları 1300 civarına bulunabiliyor, is çok önemli fakat 1000 lira fark ta fazla. Benim önerim tamron 70-300 vc modeli olur, full frame uyumlu ve titreşim engelleyici var. Fiyatı sıfır 1100 civarında. Kesinlikle pişman etmez, 70-200 kadar olmasa da keskin ve iyi lenstir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uzun zamandır 2.elde takip ettiğim bir lens 1800-1900 civarında bulunuyordu fakat dolar bu kadar yükselince hiç alakası olmadığı halde 2.el fiyatları da arttı ben de arkadaş gibi tamron önereceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamron 70-200 f 2.8 derim 2300 lira çok gibi geliyor f4 e
  • uniquee_x3 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz lensin tamron 70-300 vc usd ile yapılmış bir karşılaştırma videosu var 70-200 de vc olmadığı için elde çekimlerde 70-300 bariz üstün geliyor

http://m.youtube.com/watch?v=ZS-aMQKOFMc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu videonun gazıyla 70-300 vc almıştım. :)

• çekomastik kullanıcısına yanıt
    Memnun musun peki zamanında 1000 liraya almadım şimdi 1200 vermek istemiyorum bir kampanya bulsam alacağım ben de

Memnunum. Büyüklüğü ve ağırlığı haricinde parasına göre çok iyi lens. Ama crop sensör kullanacak olsam 55-250 IS alırdım. Hem daha kompakt, hem daha ucuz.

• çekomastik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için ama ben sevemedim canonun ef-s lenslerini 10-22 hariç onun için alırsam %90 tamron alacağım

Haklısın, yani aslında 18-55in devamı niteliğinde bit lens 55-250. Malzeme kalitesi olarak zaten kendini belli ediyor. Tercih.ederdim dememdeki amaç 400-500 liraya sıfırı bulunabilen ve parasına göre keskin ve hafif olmasıydı. Ff uyumu olmadığından almamıştım ki bu noktada tamron çok mantıklı.

• Şimdi gördüm bu lense 2300 filan vermeyin 1800-1900 çok rahat bulunur ben 1900 satmıştım. Halen eksikliğini dolduramadığım bir lenstir.
    70-200 f/4 ile ne doğru düzgün portre çekilir ne kuş fotografı, yani bu lens 1000tl ye de satılsa almam. ama 70-200 f/2.8 başka, çünkü yüksek odakta f/2.8 de çok güzel portreler çekilebiliyor ve 2x tele conventer ile 140-400mm f/5.6 gibi bir lense de dönüşebiliyor. yani çok kullanışlı hem portre hem kuş çekme imsanı sunabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.