Şimdi Ara

Canon 700D bu fiyata alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm hayırlı hafta sonları arkadaşlar.
    Benim bi tavsiyeye ihtiyacım var ben bir DSLR Fotoğraf makinası almak istiyorum uzun süredir fakat bi türlü kredi kartı bulamadım, Kredi kartsız taksitle veren bi tek evkur var ondada bildiğimiz üzere fiyatlar uçuk ama dün gece Canon 700D 18-55 DC III, Çanta ve 8 GB Kingston hafıza kartı hediyeli 1900 liraya.
    Makinanın normal peşin fiyatı zaten 1700 lira 200 lira fark vermeyle sizce canon 700D 1900 liraya alınır mı ?

• Fiyat pahalı yine de ancak hadi deyip alınabilir. Fakat DC lens olması beni ciddi derecede konuya negatif bakmamı sağlıyor. Yine de illa alacağım diyorsanız siz bilirsiniz. İmkanlar dahilinde en iyi çözümlerden birisi gibi duruyor.

Bu arada makine 9 ay taksit ile 1.650 - 1.700 TL civarlarında. Muhtemelen bu rakam Doğubank gibi yerlerde peşin çok daha düşecektir. İstanbulda yaşayan bölümde çok arkadaş var. Onların arasında muhtemelen güncel fiyat verebilecek arkadaşlar olacaktır.
  • X Files kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende istanbuldayım dediğim gibi kredi kartı bi türlü bulamadım ailedende kimse kullanmıyor işte 1700 felan benim de dediğim gibi 200 lira felan fazla ama bilmiyorum amacım 600D almaktı o bana yeterdi neticede ikiside aynı fotoğrafı çekiyor ama evkurda 600D yok
  • Canon 700D güzel bir makinedir. Fiyat olarak uygun fiyatları olan fotopazar dan bakabilirsin.
  • fiyat asırı yüksek alınmaz
  • Kredi kullanma imkanınız yokmu. Telefonlar için bankalar veriyor uygun kredi. Hem nakit paranız olur istediğiniz yerden alırsınız makinenizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    CANON 650D (SÜPER PAKET)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.