Şimdi Ara

canon 70d vizör oynuyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.yeni canon 70d aldım.vizörünü aşağı yukarı doğru çekiştirdiğimde biraz oynadığını farkettim.bu acaba genel birşey mi ? yoksa benim cihazımda olan bir problem mi? kontrol edip cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler

• Aslında 70D konusunda daha önce mesajınızı görmüştüm ama emin olmadığımdan cevap yazmadım. Şimdi kontrol ettim. Evet vizor takıp çıkarılabilen bir parça olduğundan elle itince hareket ediyor. Hatta yukarı doğru tamamen itince yerinden çıkıyor. Ama bu hareket vizörü elle itmeden, sadece kamerayı sallayınca oynama şeklinde değil. Normal halinde yerinde sabit duran bir parça. Eğer burada kendiliğinden bir oynama sallanma varsa yuvanın gevşekliğinden kaynaklıdır. Sadece elle itince oynuyorsa tamamen normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Aslında 70D konusunda daha önce mesajınızı görmüştüm ama emin olmadığımdan cevap yazmadım. Şimdi kontrol ettim. Evet vizor takıp çıkarılabilen bir parça olduğundan elle itince hareket ediyor. Hatta yukarı doğru tamamen itince yerinden çıkıyor. Ama bu hareket vizörü elle itmeden, sadece kamerayı sallayınca oynama şeklinde değil. Normal halinde yerinde sabit duran bir parça. Eğer burada kendiliğinden bir oynama sallanma varsa yuvanın gevşekliğinden kaynaklıdır. Sadece elle itince oynuyorsa tamamen normaldir.

çok teşekkürler içimi rahatlattınız aşağı yukarı çekiştirdiğimde oluyor,hafif sarsıntıda laçka bir şekilde oynama olmuyor.vizörün bakacının çıkartılabileceğini de öğrenmiş oldum.çok teşekkürler

• Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de takıntılıyımdır böyle detaylara. Hele ki kucak dolusu para verip aldığım bunun gibi bir elektronik eşyada çok titizimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 70D
    9 yıl önce açıldı
    Canon EOS 650D
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.