Şimdi Ara

Canon 7D ve kisa film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle elimde ki ekipmanlari söyleyeyim:
    -Canon EOS 7D
    -Canon EF-S 17-55mm f/2.8
    -32 GB'lik ya da 64GB bir kart aldirttim ama ne oldugunu bilmiyorum. Babam 300-400 Euro vermis sadece o karta. Acaba bu kart neden bu kadar pahali bunu aciklar misiniz ?

Simdi size ihtiyacim olan bilgiyi soyliyeyim. Cok büyük bir bütcem yok ve bu yüzden kücük bir arastirma yaptim. Zoom H4N ve Rode NTG-2 kaliteli bir ses yakalamama yardimci olur mu ? Ve dövüs sahnesi bol oldugu icin bu lensle kaliteli görüntüler yakalayabilir miyim ? Cok fazla soru sordum ama biraz amatörüm bu konuda. Ve son olarak cok pahali olmayan bir tripod önerebilir misiniz ? Simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oncelikle kartin pahali olmasi hizdan ve kapasitedendir ama ne zamandir CF kartlarin fiyatina bakmadim 400€ cokmus gercekten.

mikrofonlar hakkinda bilgim yok malesef.

video icin ucayak tercihine gelirsek:
    saglam, agir bir ucayak gerekli. kafa olarak standart ucuz top kafalar isinizi gormez. pan ve tilt hareketini duzgun yapmaniza imkan saglamazlar. bunun icin 3yonlu top kafalardan almaniz gerekir. her bir yon(yukari- asagi, saga- sola ve egim) icin uc ayri ayar kolu bulunur ve istediginizi gevsetip o yonde hareket saglarsiniz. fiyat olarak ucuz olmadiklarini soyleyebilirim. butcenizin yettigini alin.

• Tesekkur ederim kart bu gün elime gecti fakat CF kart degil. Kartin adi tam olarak "sandisk extreme pro compactflash 32gb" fakat ürünün Turkiye fiyatina bakarsaniz 400 TL olarak goreceksiniz ama o satilan kartlara bakarsaniz uzerinde "UDMA 6" yaziyor. Benimkinde "UDMA 7" yaziyor. Galiba daha Turkiyede satisi yok.

• Birde bu anlattiklariniza göre bir tripod markasi önerir misiniz ?

• manfrotto
    benro
    slik
    ilk aklima gelenler.

benroyu tavsiye ederim fiyat olarak diger ikisinden daha uygundur.

• birde hatirlatayim top kafa yani ball head' leri ayri alacaksiniz. 3-way head diye geciyor sanirim video icin onerdigim tip kafa. ona gore arastirmalara baslayin

govdede su terazisinin olmasina dikkar edin. video sirasinda pan yapayim derken eger ucayagi yamuk kurarsaniz bir bakmissiniz goruntunun sonunda kamera yere bakiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nx300 lens tavsiye ve sorular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.