Şimdi Ara

canon a510 garanti belgesi hakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam bu sitenin tavsiyeleri dogrultusunda canon a510 almaya karar verdim ankarada 430 ytl 12 taksite makina buldum 2 yıl erkayalar garantili ama çin malıymış.sizce alıyımmı? görüşlerinizi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarışçı -- 30 Kasım 2005, 9:36:30 >

• 4-5 aydır kullanıyorum cok memnunum.sirkeciden 400 e almıştım adam 460 demişti 400 e kapattım ama.cunku makinayı almadan once taksimde falanda sormustum fiyatını 370 YTL idi param yoktu alamamıstım.2 hafta sonra gittiğimde 470 dediler taksimde afalladım.sonra sirkeciden dediğim gibi 400 e aldım.euro ya endeksli oldugu için dewamlı değişiklik gosteriyor.bence iyi bi pazarlıkla sende 400 e alabilirsin ki bence dahada ucuz olması lazım.ben kaç ay once bu fiyata aldım
  • Bildiğim kadarıyla Canon un birkaç üretim yeri var. Bunlar arasında Çin ve Malezya var. Ana merkez Kanada diye biliyorum. Yine forumda bazı arkadaşlar Çin ve Malezya üretimlerinde bazı problemlerle karşı karşıya kaldıklarını yazmışlardı. Benim A510 Malezya malı ve zaman zaman lens kapağının yarım açılması gibi bi problemim var. Yine de seçim senin tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiNe

Bildiğim kadarıyla Canon un birkaç üretim yeri var. Bunlar arasında Çin ve Malezya var. Ana merkez Kanada diye biliyorum. Yine forumda bazı arkadaşlar Çin ve Malezya üretimlerinde bazı problemlerle karşı karşıya kaldıklarını yazmışlardı. Benim A510 Malezya malı ve zaman zaman lens kapağının yarım açılması gibi bi problemim var. Yine de seçim senin tabiki.
    benim 520 japon malı ve hiç bir sorun yok çin malında da sorun olucağını zannetmiyorum zaten garantili alıyorsun bir sorun olduğunda götürür değiştirirsin sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

benim 520 japon malı ve hiç bir sorun yok çin malında da sorun olucağını zannetmiyorum zaten garantili alıyorsun bir sorun olduğunda götürür değiştirirsin sorun olmaz

Alıntıları Göster
    Malesef ben de Sirkeci'de bir çok mağazaya baktım fakat Japon malı A610 bulamadım sonuç olarak Aydınlardan Çİn malı almak zorunda kaldım ama makineden şu an için memnunum ve iki yıl garantisi var en ufak problemde Erkayalar'ın başına üşüşürüm Bu adamlara anlam vermek güç hem makineyi yurt dışı fiyatının iki katından daha pahalıya satıyorlar hem de en ucuz ve dandik yerden (ÇİN) alıyorlar makineyi

• quote:

Orijinalden alıntı: HiperX

Malesef ben de Sirkeci'de bir çok mağazaya baktım fakat Japon malı A610 bulamadım sonuç olarak Aydınlardan Çİn malı almak zorunda kaldım ama makineden şu an için memnunum ve iki yıl garantisi var en ufak problemde Erkayalar'ın başına üşüşürüm Bu adamlara anlam vermek güç hem makineyi yurt dışı fiyatının iki katından daha pahalıya satıyorlar hem de en ucuz ve dandik yerden (ÇİN) alıyorlar makineyi

Alıntıları Göster
    BEN KODAK C 340 dfm aldım çinmalı,ögretmen kampanyasınd toshiba notebook aldım çi de yapılmiş.ancak bu malları çinde yaptıran firmalar cok sıkı denetim yapıyorlar,kalitesinin kendi ülkelerinde üretilenlerle eş deger olmasını şart koşuyorlar.Ayrıca garantisini de yaptırtan firmalar (japon,amerikan vb.)yükleniyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

BEN KODAK C 340 dfm aldım çinmalı,ögretmen kampanyasınd toshiba notebook aldım çi de yapılmiş.ancak bu malları çinde yaptıran firmalar cok sıkı denetim yapıyorlar,kalitesinin kendi ülkelerinde üretilenlerle eş deger olmasını şart koşuyorlar.Ayrıca garantisini de yaptırtan firmalar (japon,amerikan vb.)yükleniyorlar...

Alıntıları Göster
    sayı yarışçı, bir yanlişlımı var biz arkdaşa gecen hafta canon a 520 aldık 440 ytl...üstelik 256 sd kart hediye.510 degl 520 aldık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

sayı yarışçı, bir yanlişlımı var biz arkdaşa gecen hafta canon a 520 aldık 440 ytl...üstelik 256 sd kart hediye.510 degl 520 aldık...

Alıntıları Göster
    benim A 510'umda malezya malı.tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

benim A 510'umda malezya malı.tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    ben bugün a510 aradım bütün kızılayda ama hepsi maleysia malıydı a520lerde sadece tripod die bir yerde japan malı a520 buldum. Hemen aldım. Peşin para verince 258 euroya aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

ben bugün a510 aradım bütün kızılayda ama hepsi maleysia malıydı a520lerde sadece tripod die bir yerde japan malı a520 buldum. Hemen aldım. Peşin para verince 258 euroya aldım.

Alıntıları Göster
    ankara adese de 390 m 10 taksitle malezya malı a510 var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHATPATH

ankara adese de 390 m 10 taksitle malezya malı a510 var..

Alıntıları Göster
    ankarada sakaryada selçuk foto var orada da a510 340 ytl ama malezya malı. Taksit yapıyorlar mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cance

ankarada sakaryada selçuk foto var orada da a510 340 ytl ama malezya malı. Taksit yapıyorlar mı bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    şimdi baktım benimkide Malaysia malıymıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullseye_00

şimdi baktım benimkide Malaysia malıymıs

Alıntıları Göster
    Çin malı olmasının ne derdi var anlamış değilim. Sanki çinliler yeniden üretiyorlar hazır parçaları alıyorlar birleştiriyorlar ve sonuçta ürün canon nerde üretildiğinin ne önemi var.

10 yıl önce bir çok cahil insanı böyle kandırdılar abi bu orjinal japon bunun fiyatı daha pahalı oysaki aynı ürün aynı fiyat ama bizim pek zeki türk milleti yiyordu hala bu tip de düşünen forum insanlarını görünce çok şaşırdım. Şimdi vestel amerikada üretim yapsa sony kalitesinemi yükselecek. Bari siz yapmayın ya forum insanları.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Çin malı olmasının ne derdi var anlamış değilim. Sanki çinliler yeniden üretiyorlar hazır parçaları alıyorlar birleştiriyorlar ve sonuçta ürün canon nerde üretildiğinin ne önemi var.

10 yıl önce bir çok cahil insanı böyle kandırdılar abi bu orjinal japon bunun fiyatı daha pahalı oysaki aynı ürün aynı fiyat ama bizim pek zeki türk milleti yiyordu hala bu tip de düşünen forum insanlarını görünce çok şaşırdım. Şimdi vestel amerikada üretim yapsa sony kalitesinemi yükselecek. Bari siz yapmayın ya forum insanları.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar çin malı diye bir tanım yok canon çinlilerin firması değil sadece çindede üretim yapan(parça birleştirimi)fabrikalarla anlaşmaları var.Zaten hayatımızda kullandığımız birçok markada çin parmağı var.Örneğin Bosch alman malı ama çin'de de üretiliyor (made in china).Zaten çin teknolojisi küçümsenecek bir teknoloji değil.Ayrıca garantiyi canon veriyor çinli fabrika sahibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanoral -- 26 Kasım 2005, 9:41:28 >

• arkadaşlar önerileriniz için teşekür ederim birde hafıza kartı ve pil ne almalıyım ve fiyatları ne kadardır yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarışçı

arkadaşlar önerileriniz için teşekür ederim birde hafıza kartı ve pil ne almalıyım ve fiyatları ne kadardır yardım ederseniz sevinirim.
    Slm,
    İstanbul'daki arkadaşlar Canon A-510 ve A-520 'nin fiyatları ne kadar acaba? Sirkeci ve Eminönü civarında bir çok fotoğrafçı var biliyorum ama fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Bende almayı düşünüyorum çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarışçı

selam bu sitenin tavsiyeleri dogrultusunda canon a510 almaya karar verdim ankarada 430 ytl 12 taksite makina buldum 2 yıl erkayalar garantili ama çin malıymış.sizce alıyımmı? görüşlerinizi almak istiyorum.

Taksitli fiyatını bilmiyorum ama yazın Canon A510'nu peşin fiyata 350 milyona aldım Ankarada.
    Made in Malaysia.
    2 yılda Erkayalardan garantili.
    Bence 430 milyon fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huhukomsu

quote:

Orjinalden alıntı: yarışçı

selam bu sitenin tavsiyeleri dogrultusunda canon a510 almaya karar verdim ankarada 430 ytl 12 taksite makina buldum 2 yıl erkayalar garantili ama çin malıymış.sizce alıyımmı? görüşlerinizi almak istiyorum.

Taksitli fiyatını bilmiyorum ama yazın Canon A510'nu peşin fiyata 350 milyona aldım Ankarada.
    Made in Malaysia.
    2 yılda Erkayalardan garantili.
    Bence 430 milyon fazla.
    ürünler aynı firmadan 2 yıl garantili olduktan sonra hangi ülke montajı olursa olsun fark etmiyor bana kalırsa. sonuçta bir fotoğraf makinesi alıyorsun ve hammadeleri aynı motaj ülkeleri farklı. ikiside aynı kalitede fotoğraf çekecek. bence üzerinde durulmaması gereken bir ayrıntı. ben japon canonların arıza yaptıgına şahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: pollock

ürünler aynı firmadan 2 yıl garantili olduktan sonra hangi ülke montajı olursa olsun fark etmiyor bana kalırsa. sonuçta bir fotoğraf makinesi alıyorsun ve hammadeleri aynı motaj ülkeleri farklı. ikiside aynı kalitede fotoğraf çekecek. bence üzerinde durulmaması gereken bir ayrıntı. ben japon canonların arıza yaptıgına şahit oldum.

Alıntıları Göster
    denizliden 510/520 fiatı verebilecek bi arkadaş varmı 410 alacaktım ama soru işareti takıldı az daha araştırayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atasun

denizliden 510/520 fiatı verebilecek bi arkadaş varmı 410 alacaktım ama soru işareti takıldı az daha araştırayım

Alıntıları Göster
    bana almanyadan geldi. çin malı. sorunum yok.
    bizim şahin almanya da yapılsa mercedes kalitesinde olmaz.
    canon da çinde yapılsın yada yapılmasın kaliteli ise kalitelidir.
    sonuçta çinliler insan değil mi. sadece ucuz işçi niyetiyle üretim çin e kaymış durumda.
    mercedes bile çin de otomobil fabrikası kurdu.
    ayrıca bu çinlilere dandik yap dersen dandik yapar. kaliteli yap dersen en iyisini yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 29 Kasım 2005, 16:46:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.