Şimdi Ara

canon A540 10x optik zoom???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepsiburada.com un sitesinden canon A540 ürün açıklaması başlığınının bir bölümünü aynen kopyalıyorum...

Optik Teknoloji
    PowerShot A540'ın 4x optik zoom lensi (35mm eşdeğeri: 35 - 140mm); doğru ve keskin görüntü üretiminde mükemmel sonuçlar yaratıyor.PowerShot A540 10x optik zoom'a ulaşılabiliyor. Bunun dışında yakın çekim objektiflerle detaylı makro çekimler yapmak da mümkün.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=307&productid=bd91533

bu nasıl oluyor merak ettim. ek bir parça vasıtası ile oluyorsa A530 un özelliklerinde iki makina birbirine oldukça benzer olduğu halde böyle bir şey yazmıyor.... yoksa A530 da da böyle bir özellik var da satış stratejisi olarak yazmıyorlar mı?

• valla bazı akıllı zoom lu makineler var, görüntüyü digital zoom kadar bozmuyor ama optik zoom kadar da netleştirmiyor.. heralde ondan bahsediyorlar dicem ama öyle bir bilgi de yok.. bak ben de anlayamadım şimdi..
  • kafam karıştı erkayaların sitesinde de öyle bir bilgi yok. adamlar bi taraflarından uydurmuş olamazlar ya. sadece bu sitede rastladım böyle bir bilgiye.
  • Arkadaşlar 10 x optik zoom a ulaşması için dönüştürücü kullanılıyor aşağıda linkte belirtmiş site ama eksik yazmışlar böyle çok yapıyorlar bende bir defasında bir yalnışlarını düzeltim piyasa fiyatı 10 lira diyor bizde 15 lira bunu fark etmiştim yazdım teşekkür ettiler yoğunluktan oluyor böyle dediler. burdada bahsederken tele 1,75 lik dönüştürücü kullanılarak diye bahsetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum.

kutu içeriğine bakıldığında anlaşılıyor..

PowerShot A540
    - Tele-dönüştürücü 1.75x objektif (TC-DC52A)
    - Geniş Açı Dönüştürücü 0.7x objektif (WC-DC52)
    - Dönüştürücü Objektif Adaptörü (LA-DC52F)
    - Yakın Çekim Objektifi 250D (52mm)
    - Yüksek Güçlü Flaş Birimi (HF-DC1)
    - Sualtı Kabı (WP-DC2)
    - Sualtı Kap Ağırlığı (WW-DC1)
    - Yumuşak Kılıf (DCC-80)
    - Kompakt AC Güç Adaptörü (ACK800)
    - Pil ve Şarj Kiti (CBK4-300)
    - NiMH Piller (NB4-300)

• hımm. eyvallah teşekkürler yanlız bi de şu dönüştürücülerden bahsetsek. nasıl kullanılır, hangi makinalara kullanılır hangilerine kullanılmaz. mesela ben bu dönüştürücülerden A530 yada daha düşük bir model olan A510 için alıp kullanabilir miyim?bence optik zoom meraklıları için iyi bir rehber olur bu konu da. bir de bu dönüştürüler bire bir 10x zoom özelliği mi getiriyor yoksa dijital zoom gibi bişey mi(yani öyle bir wefekt gibi bir şey mi [tam anlatamadım galiba] )? biraz daha açsak? bilgili arkadaşlar yardımcı olursa fazydalı olur...
  • bildigim kadarıyla a530 a takılmıyor

yine bildigim kadarıyola takılan parca ile optik zoom ozelligi katıyor digital degil
  • bu adreste A510 ve A520 için konvertör lens var

http://www.aydinlarfoto.com/tm/product_details.asp?p_id=13473&category_id=003019004&brand_id=99

umarım doğru şeyi bulmuşumdur. deminden beri bakıyorum nedir ne değildir diye bu konvertör olayı.
    sardı yani beni bu olay. mesela A540 alıp optik zoomunu artmak A700 almaktan daha karlı olabilir belki. aslında bu konu üzerine ayrı bir topik açıp bilgisi olanların bizi aydınlatmasını sağlamak iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon P1000 125x Optic Zoom
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.