Şimdi Ara

Canon A610 mu? yoksa Sony N1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki makinaninda gerek fiyat gerekse özelliklerini verdim sizce hem fiyat olarak hamde özellik olarak hangisi daha iyi? Değer mi bu ücret?

Canon Powershot A610 Sony Cybershot DSC N1
    390 YTL 655 YTL

Çözünürlük 5.00 Mpixel 8.10 Mpixel
    Maksimum çözünürlük 2592x1944 3264x2448
    Minimum çözünürlük 640x480 640x480
    Sensör boyutları 1/1.8-inch 1/1.8-inch
    Sensör tipi CCD CCD
    Optik Zoom Evet Evet
    Odak uzaklığı çarpanı n/a n/a
    Geniş açı zoom (mm) 35mm 38mm
    Tele zoom (mm) 140mm 114mm
    Dijital zoom Evet Evet
    Otomatik odaklama Evet Evet
    Manuel odaklama Evet Hayir
    Odak uzaklığı (cm) 50 50
    Makro odak uzaklığı (cm) 1cm 6cm
    ISO oranı auto, 50, 100, 200, 400 auto, 64, 100, 200, 400, 800
    Diyafram önceliği Evet Hayir
    Geniş açı minimum diyafram f2.8 f2.8
    Geniş açı maksimum diyafram unknown f8
    Telefoto minimum diyafram f4.1 f5.4
    Telefoto maksimum diyafram unknown unknown
    Çekim hızı önceliği Evet Hayir
    Minimum çekim hızı (sn) 15 30
    Maksimum çekim hızı (sn) 1/2500 1/1000
    Seri çekim (kare/sn) 2.4 0.9
    Dahili flaş Evet Evet
    Harici flaş Hayir Hayir
    Harici flaş türü n/a n/a
    Pozlama telafisi -2EV - +2EV with 1/3EV steps -2EV - +2EV with 1/3EV steps
    Video çekimi Evet Evet
    Sesli video çekimi Evet Evet
    Maksimum video çözünürlüğü 640x480 640x480
    Minimum video çözünürlüğü 160x120 160x112
    Kare sayısı (kare/sn) 30fps 30fps
    Ses kayıt Hayir Evet
    Optik vizör Evet Hayir
    Elektronik vizör Hayir Hayir
    LCD ekran Evet Evet
    LCD ekran boyutları 2-inch 3-inch
    LCD çözünürlüğü (piksel) 115,000 pixels 230,000 pixels
    Kendi kendine çekim Evet Evet
    USB bağlantısı USB 2.0 Hi-Speed USB 2.0 Hi-Speed
    Video çıkışı Evet Evet
    Firewire Hayir Hayir
    Bluetooth Hayir Hayir
    Ağırlık 235g. 155g.
    Boyutlar (mm) 105x66x49mm 97x61x24mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seryaft -- 25 Şubat 2006; 1:31:32 >

• Bu fiyatları nerden aldınız??? Oldukça iyi.
  • Pardon ya ben bu fiyatları İngiltereden aldım.Şu an ingilteredeyim ve almayı düşünüyorum.
  • bende canon a70 war..süper
  • eyvallah ekinnike de o alet iyi ama arada pek fiyat farkı yok ve bence a610 cok daha ıı sadece fiyat farkı 125 YTL ve bence değer a610 için.Ama Önerin için çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşların yardımcı olabilmesi için kullanım amacınızı da belirtirseniz daha iyi olacaktır. Canon a610 manuel ayarları olan bir makinadır. Bunu belirtmekte fayda var.
  • Doğru söylüyosun arslan34. Ben şöle bi daha baktım da 250 YTL fark değecek bi özellik göremedim N1 de. Ama estetik olarak ve kullanım olarak N1 tam bir teknoloji harikası. Sanırım A610 alacağım ama aklım hep N1 de kalacak.Keşke biraz daha ucuz olsaydı...
  • Seryaft, bu işin sonu yokki. Bence fazla kafanı karıştırma Canon a610 gerçekten çok iyi makina. Üstelik o fiyatı kaçırma sonra pişman olursun. HOŞÇAKAL.
  • bence de kesinlikle canon a610.
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar herhalde secım canon dan yana tesekkur ederım cvplar ıcın
  • Çok farklı makineler. N1 bi full kompak ve A610 da bir full manuel makine.
  • ingilterede 390 ytl mi canon a 610? abi eminmisin ya benim arkadaştantan istiycektim rica ettim arastırdı ve türkiyeden daha pahalı olduğunu söyledi bir kaç ingiliz sitesindede bakmıştım gerkcekten burayla aynı hemen hemen
  • ben ikisinide gittim yerinde teknosada denedim kullandım n1 güzel özellikler manuel kullanım full ki ama o kadar para 1000 ytl değmez n1e . gelelim a620ye nden daha iyi perde hızı vs vs özellikleri var yani sony cybershot dsc N1in dokunmatik ve kullanışlı olması onun canon powershot a620den daha iyi ve kaliteli fotoğraflar çekebilmesi anlamına gelmiyor açıkçası
  • DSC-N1 harika bi alet... Onun boyutunda ve onun sahip olduğu estitikteki hiç bir alet onun kadar kaliteli görüntü verebileceğini zannetmiyorum... Kısacası; hem estetik, hem boyut, hem kullanımı eğlenceli bir makineye, hemde kaliteye sahip olmak isteyenler için tasarlanmış bir alet. Ayrıca video kalitesi hiç fena değil... Flaş mesafesi 3.5 metre... Kapkaranlık ortamda çektiğiniz fotoğraflarla, ışık altında çektiğiniz fotoğrafları ayırt etmek mümkün değil... Ama herşeye rağmen, piyasadaki en kaliteli makine olduğunu söylemiyorum. Kocaman, yere-göğe sıymayan çok kaliteli makinelarda var tabi ama cebinizde taşıyabileceğiniz, kullanımından zevk alacağınız kaliteli bişey istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim... Pişman olmazsınız...
  • kesınlıkla A510 212 251 39 02 uygun fıyatlar verıyorlar sor istersen..
  • O fiyata N1 bulsam hemen alırım.
  • DSC-N1 için uygun fiyat arayanlara yurtiçi ve yurtdışı çalışan bikaç site tavsiye edebilirim. Araştırmalarım sonucu yurtiçi en uygun fiyatlar;www.ideefixe.com,www.dijitalmarketim.com Yurtdışı için;www.turkiyemvideo.com DSC-N1 almak isteyenler bu sitelere bakmadan almasılar bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.