Bildirim
Canon Dijital Cam. webcam gibi kullanmak
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
. -
cam4you diye bir program A serisinde işe yarıyor ama senin makinende işe yarar mı bilmiyorum. Bu programla bilgisayarında videoyu görebiliyorsun ama web cam olarak nasıl kullanılıyor bilmiyorum. -
CD içinde gelen programları denedin mi?
Çünkü içinde gerekli birçok program mevcut -
icinden cd cikmadi -
canon direk web cam olarak kullanılamıyor diye biliyorum. ama tv out lu bir ekran kartın varsa gerekli ara kablo ile bağlarsın ben bu şekilde görüntü alıyorum. ama makinanın kısa zamanda mefta olmasını istemediğim için bu yöntemi kullanmıyorum. makinaya yazık olur devamlı açık olacak çünkü o kadar da para saymışsın bence gidip birde gidip normal webcam alınmalı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- over current have been detected on your usb device
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmıyor
- asus format tuşu
- iso dosyası nedir
- root ne demek
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X