Bu linkteki yazıcıyı almaya karar verdim ve sipariş ettikten sonra biraz daha aşşağı indim ve böyle birşey gördüm
EMİCİ DOLU Hatası Nedir? Bu hata bu cihazların bir nevi ömrünü tamamladığını gösteren bir hatadır. Bu hatayı verdikten sonra cihazınızı yenilemeniz gerekir. Bu hata; CANON MP ve MG modellerinde yaklaşık 7.000 - 14.000 baskı adedi, CANON MX modellerinde ise yaklaşık 15.000-30.000 sayfa adedi kadar baskı alındıktan sonra vermektedir. "Emici Dolu" Hatası veren yazıcınızın sorununu 40 TL servis ücreti karşılığında çözüyoruz. Bundan sonra yazıcınızı yine sorunsuz şekilde doldurup, kullanmaya devam ediyorsunuz.
Peki bunun bir çözümü yok mudur ? Emici dolu hatasını verince tam olarak yazıcının içinde olan ne :) Yani neden böyle bir hata veriyor yazıcı ? Biraz araştırdım sanırım reset atma programı varmış peki bu programı 40 tl ye satın alınca ne değişiyo bu program ne yapıyo ki yazıcıya ? kafamda deli sorular lütfen bir kişi sorularımı cevaplarsa sevinirim
Hocam canon yazicilarda harcanan murekkep belli bir limite ulasinca bu hatayi veriyor.bu haatayi aldiginda reset atsan bile ikinci sefere reset atmani tavsiye etmem.yazicinin sag tarafinda murekkep emen hazne (sungerimsi) ped va.o ped zamanla doluyor ve yaziciyi en ufak bi yerdegistirmende saga sola murekkepler akiyor.resetten sonra orayi ya depo sistemine cevir yada iyice temizle.
Bu linkteki yazıcıyı almaya karar verdim ve sipariş ettikten sonra biraz daha aşşağı indim ve böyle birşey gördüm
EMİCİ DOLU Hatası Nedir? Bu hata bu cihazların bir nevi ömrünü tamamladığını gösteren bir hatadır. Bu hatayı verdikten sonra cihazınızı yenilemeniz gerekir. Bu hata; CANON MP ve MG modellerinde yaklaşık 7.000 - 14.000 baskı adedi, CANON MX modellerinde ise yaklaşık 15.000-30.000 sayfa adedi kadar baskı alındıktan sonra vermektedir. "Emici Dolu" Hatası veren yazıcınızın sorununu 40 TL servis ücreti karşılığında çözüyoruz. Bundan sonra yazıcınızı yine sorunsuz şekilde doldurup, kullanmaya devam ediyorsunuz.
Peki bunun bir çözümü yok mudur ? Emici dolu hatasını verince tam olarak yazıcının içinde olan ne :) Yani neden böyle bir hata veriyor yazıcı ? Biraz araştırdım sanırım reset atma programı varmış peki bu programı 40 tl ye satın alınca ne değişiyo bu program ne yapıyo ki yazıcıya ? kafamda deli sorular lütfen bir kişi sorularımı cevaplarsa sevinirim
ÖNCELİK LE PROGRAMIN FİYATI 10 TL DİR
YAZICININ İÇİNDE BULUNAN VE EPPROM ENTEGRESİ VAR BU ENTEGRE İÇİNDE YAZICI YA ATİ SARMAZEME KAC ETDET CIKTI ALDIĞNIN VE CİHAZ İLE İLGİLİ HATA KODLARI VAR
EMİCİ DOLU DEMEK YAZICIDAN ALDIĞINIZ CIKTI SAYISINA BAĞLI 7000 VE 14000 ARASINDA BU HATAYI VERİR BU CIKTI LARI ALMADAN DA BU HATAYI VERİR CİHAZDA YAPACAĞINIZ KAFA TEMİZLEME ORTALAMA 300 İLE 500 SAYFAYA TEKABÜL EDİYOR
VE TAVSİYEMİZ YAZLIMI ATIKTAN SONRA YAZICI YA YA ATIK TANK ÜNİTESİ TAKILMASI YADA PED LERİN TEMİZLE MESİ ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ MÜREKKEP DÖKÜLE BİLİR HATA ANKARLARA BULAŞIP YAZICININ ARIZA YAPMASINA NEDEN OLA BİLİR
Bende bu yazıcıdan var fakat çıktı aldığımda yazıda siyah lekeler oluyor bunun sebebi nedir ?
Omer_Faruk.
kullanıcısına yanıt
Eğer canon yazıcı kullanıyorsanız ve perogramıda var ise programına girip silindir temizleme yapabilirsiniz