Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

buralar çok ıssızlaşmış.. üşüyoruz..

eos bölümünee bak , 1100d giriş seviyesi olduğundan genelde bir hevesle alınan cihazlar oluyorlar ve kullananlar 1000-2000 foto çekip bırakıyor o yüzden forumada pek takılan çıkmıyor

herkes farklı bir şey söylüyor. 3d mark la başlayacak değilim herhalde. alırken farkındaydım zaten geçiş amaçlı olduğunun.
  • quote:

quote:

quote:

eos bölümünee bak , 1100d giriş seviyesi olduğundan genelde bir hevesle alınan cihazlar oluyorlar ve kullananlar 1000-2000 foto çekip bırakıyor o yüzden forumada pek takılan çıkmıyor

herkes farklı bir şey söylüyor. 3d mark la başlayacak değilim herhalde. alırken farkındaydım zaten geçiş amaçlı olduğunun.

hocam o nasıl bir yanlış anlamadır öyle
    yazdığım şu bu konuda fazla kimse olmaz eos konusuna geç oradan yaz orada yıllardır foto çekenler olduğundan daha hızlı cevap verirler.
    sonuçda sahip olduğunuz cihaz canon EOS 1100d'dir.
    aayrıca 1100dnin 7dden bir farkı yok ki çektiği foto aynı....

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam o nasıl bir yanlış anlamadır öyle
    yazdığım şu bu konuda fazla kimse olmaz eos konusuna geç oradan yaz orada yıllardır foto çekenler olduğundan daha hızlı cevap verirler.
    sonuçda sahip olduğunuz cihaz canon EOS 1100d'dir.
    aayrıca 1100dnin 7dden bir farkı yok ki çektiği foto aynı....

komutanım çok özür dilerim.. geç fark ettim. çok kızgındım o ana denk geldiniz. o kadar olumsuz şey duydum ki 1100d için. adamlar 1-2 fotoğrafcı terimiyle kötülüyorlar makineyi. bizde bilmediğimizden susuyoruz. hal bu ki benim bildiğim önemli olan lenstir, fotoğrafı çekendir, bir anı yakalayabilmektir, elin titrememesidir vs..vs.. yoksa mamiya olsa hasselblad olsa kaç yazar.. ama bilmediğimizden anlatamıyoruz işte.
    bir çok kişi hangi markayı alsa birden bire onun fanatiği oluveriyor kar payı alıyormuşcasına.. tek muhabbetleri kimin makinesinin kiminkinden güçlü olduğu. makine yerine koyun çektiğiniz fotoğrafıda ona yorum yapalım be abicim.
    bak yine sinirlendim.
    konunun özetini özümsersek özüyürekten özür dilerim.. :D

• Gecen hafta basima gelen bir olayi anlatiyim hazir yeri gelmisken. :)

Okulda yilligin eglence sayfasina koymak uzere her sinif fotograf cekiniyo. Tabi bazi sozde iyi fotografcilar 5D ler canon 500 bilmem ne flaslar flan getirmisler binlerce fotograf cekmisler ama kimse fotograflari begenmemis cogu kadraj sorunlu yanlis isik kullanimi flan var :)

Ben aldim elime 1100d yi taktim 50mm f.1.8 i onlardan daha iyi kareler cektim vallahi :) karti verdim bakalim kullancaklarmi fotograflari :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 serisi ile 550 60d 7d gibi aletlerde aynı sensör var yani çektiği fotolarda hiç fark olmaz ama 7dyi kullanan adamlar "genelde" 5-6yıldır bu işle uğraştığından sizden (benden) daha iyi foto çekecekir.
    yani şöyle yazarsak 550d 450d 600d 650d 7d 60d d3100 d3000 d5000 d5100 d3200 d5200 ile çekilen fotoları ayırt etmeniz mümkün değildir ha nasıl ayırt edilir gece karanlıkta kısa pozlama çekersin 450d-7d farkı çıkar ortaya

bunlara takılmamak lazım önemli olan lenstir. ve fotoyu çeken adamdır. bu cümleyi bu gün kaç kez yazdım yaw

5d ise full frame olduğundan çektiği fotoğraf 5mden bakınca kendini belli eder 5dyi birinin elinde görürseniz yavaş yavaş kaçın

• quote:

1000 serisi ile 550 60d 7d gibi aletlerde aynı sensör var yani çektiği fotolarda hiç fark olmaz ama 7dyi kullanan adamlar "genelde" 5-6yıldır bu işle uğraştığından sizden (benden) daha iyi foto çekecekir.
    yani şöyle yazarsak 550d 450d 600d 650d 7d 60d d3100 d3000 d5000 d5100 d3200 d5200 ile çekilen fotoları ayırt etmeniz mümkün değildir ha nasıl ayırt edilir gece karanlıkta kısa pozlama çekersin 450d-7d farkı çıkar ortaya

bunlara takılmamak lazım önemli olan lenstir. ve fotoyu çeken adamdır. bu cümleyi bu gün kaç kez yazdım yaw

5d ise full frame olduğundan çektiği fotoğraf 5mden bakınca kendini belli eder 5dyi birinin elinde görürseniz yavaş yavaş kaçın

özür diledik hocam. sokma gözümüzün içine içine..

• Arkadaşlar 1100d nin videoları ''windows movie maker'' da duzenlenebiliyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam..
    bu gün aldım.. türkçe kullanım kılavuzu yok

Err 05 dahili fllaş açılmadı yazıyo.. nedendir

yardım edermisin acemiyim
  • Arkadaşlar merhaba herkese. Bende sizin aranıza katılıcam galiba öyle görünüyor :)).. vatanda fiyatı falan tam bütçeme uygun daha yeni başlıyıcam bu işlere.

http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-eos1100d-dc-eos-1100d--18-55-dc-12,1-mp-2,7-lcd-slr-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58110#allImages

Fakat size sormak istediğim birkaç soru var yardımcı olursanız beklemeden alıcam :)..
    Benim bu makineyi almamın sebebi 360 derece sanal tur projem var onu yapıcam. Fakat dediğimi yapabilmem için bu makine uygun olur mu? Ayrıyetten lens falan almama gerek kalır mı? Tripod'ta alıcam. Fotoğrafları birleştirmek ve 360 derece yapmak için gerek programlar elimde mevcut. Sadece fotoğraf çekmem gerekiyor.

Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: setemre

http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_slr_fotograf_makinesi/1576/135175964/canon_eos_1100d__1855mm_is_dijital_fotograf_makinesi
    Lens olarak vatandaki fiyattan daha uygun

Aynı fiyat 999 ytl.. ama dediğim işi görecek mi benim için önemli olan o

• Aynen goldda dahada indirimli. İnşallah dediğim işlemleri yapabiliyorumdur bununla..
  • bende aranıza yeni katıldım :) çanta hediyemde geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: setemre

http://www.gold.com.tr/U154631/Canon-EOS-1100D-12-1-Megapixel-2-7inc-Dijital-SLR-Fotograf-Makinesi 899,00 tl
    Ustalar da bu konuya destek verirse daha iyi olur

dc lens kiti olanlar daha ucuz oluyor.image stabilizerli kit olan paketi tercih edin bence biraz pahalı ama titreşim engelleme özelliği çok işinize yarayacaktır
  • Merhaba Ben Bu Aralar EOS 1100D Almayı Planlıyorum da.
    Bir Sorum Olucak
    1100D Video Çekerken Otomatik Odaklama Yapıyor Mu ?
    Mesela Videoya Bir Yakın Cisme Bakarak Başladınız Sonra Manzaraya çevirdiniz Ya Da Video Çekerken Bir Yazı ya Yakınlaştınız :D
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenkirpici

Merhaba Ben Bu Aralar EOS 1100D Almayı Planlıyorum da.
    Bir Sorum Olucak
    Mesela Videoya Bir Yakın Cisme Bakarak Başladınız Sonra Manzaraya çevirdiniz Ya Da Video Çekerken Bir Yazı ya Yakınlaştınız :D
    Teşekkürler

yapmaz. Deklanşöre tekrar yarım basmanız lazım ama bir ileri bir geri giderken(odağı bulmak için) çok bozuyor videoyu. Devamlı odaklama zaten yok. En iyisi manuel odaklama yapmak. Onun içinde eli alıştırmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 8 Aralık 2012; 19:07:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

Bir Sorum Olucak
    Teşekkürler

yapmaz. Deklanşöre tekrar yarım basmanız lazım ama bir ileri bir geri giderken(odağı bulmak için) çok bozuyor videoyu. Devamlı odaklama zaten yok. En iyisi manuel odaklama yapmak. Onun içinde eli alıştırmak gerekiyor.

Manuel Varmıydı Manuel'e Getirmek İçin Lens Üzerinden M'ye Getirmek Yeterli Olur Değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

Bir Sorum Olucak
    Teşekkürler

Manuel Varmıydı Manuel'e Getirmek İçin Lens Üzerinden M'ye Getirmek Yeterli Olur Değil mi

Manuel odaklama var. Yani 50mm 1.8 gibi bir lensiniz var ise yavaş yavaş arkayı flu yapıp tekrar netleme gibi alengrikli işler yapabilirsiniz Kit lens ile de oluyor da 50mm deki gibi bir bokeh elde etmeniz zor tabi

Ama iso ve diyafram gibi ayarlar manuel değil.

Edit : Cevap vermek dışında herşeyi yazmışım evet m ye getirmek yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 11 Aralık 2012; 0:50:56 >

• Teşekkür Ederim

1100D Alırsam Pişman Olacağım Bir Şey Varmı

Kaliteli Fotoğraf Çekiyor mu?

Megapiksel 12 olması sorun olur mu

Nikon D3100'e Göre Çok Mu Kötü Fotoğraf Çekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.