Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mediamarktta 1000tl ve uzeri alısverislerde 200tl hediye ceki verildigi soyleniyor.1100dnin mediamarkt fiyatını bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam media markt da indirimden once 1100 tl civarındaydı. Kampanya başladığı gün 1250 tl ye çıkardılar. 200 tl indirimle 1050 civarinda olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fırtına333

Hocam media markt da indirimden once 1100 tl civarındaydı. Kampanya başladığı gün 1250 tl ye çıkardılar. 200 tl indirimle 1050 civarinda olması lazım.

Tesekkurler.eger fiyat 1000tl olsaydı hediye ceki sayesinde biraz para eklenerek 50mm lensde alınabilirdi.ama nedense boyle kampanyalarda fiyatlar hep yukselir malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarvedeniz

quote:

Hocam media markt da indirimden once 1100 tl civarındaydı. Kampanya başladığı gün 1250 tl ye çıkardılar. 200 tl indirimle 1050 civarinda olması lazım.

Tesekkurler.eger fiyat 1000tl olsaydı hediye ceki sayesinde biraz para eklenerek 50mm lensde alınabilirdi.ama nedense boyle kampanyalarda fiyatlar hep yukselir malesef.

Media Markt bugünki fiyat 1100 tl olarak değişmiş tekrar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarvedeniz

quote:

Media Markt bugünki fiyat 1100 tl olarak değişmiş tekrar.

Media Markt bugünki fiyat 1199 tl. Şaka gibi :)

• Canon EOS 1100D 18-55 mm DC Lens Gold da fiyatı bugün 899 tl olarak satışa sunulmuş
  • mersin-adana mediamarkt broşüründede 1100d dc lens 899tlydi.Bursada aralık ayın ortalarında media marktın yıldönümü var.işallah Is lensli olanı indirime girerse almayı düşünüyorum.Teknosada internette satılan IS lensli 1100d için tükendi yazıyor.Aslında Goldda uygun satıyor fakat ondada garanti meselesi konuşuluyor.tam olarak bilmiyorum golddaki bu garanti meselesini eurasia garantisi var mı goldda bilen var mı?
  • Ulan fiyatlar cok cabuk dusuyo ben aldigimda bu fiyatlari gorcegimi hic dusunmezdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gky05

Ulan fiyatlar cok cabuk dusuyo ben aldigimda bu fiyatlari gorcegimi hic dusunmezdim :)

hocam bu cihaz ucuz olsun herkes alsın diye satılan cihaz olduğundan fiyatı gayet normal hatta normal fiyatı 850-900tl olmalıydı. bizim teknoloji toptancıları sağolsun 1500fiyat çektiler
    ikinci eldede fiyatlarları şuan 800tl civarı 6ay içinde 620tl-650tl olacak 1-1,5 sene içinde 525tlye kadar düşer sonra tekrar artışla (ürün piyasada tükenince) 560tl-580tl falan olur 2-3 sene o civarda sabit kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Ulan fiyatlar cok cabuk dusuyo ben aldigimda bu fiyatlari gorcegimi hic dusunmezdim :)

hocam bu cihaz ucuz olsun herkes alsın diye satılan cihaz olduğundan fiyatı gayet normal hatta normal fiyatı 850-900tl olmalıydı. bizim teknoloji toptancıları sağolsun 1500fiyat çektiler
    ikinci eldede fiyatlarları şuan 800tl civarı 6ay içinde 620tl-650tl olacak 1-1,5 sene içinde 525tlye kadar düşer sonra tekrar artışla (ürün piyasada tükenince) 560tl-580tl falan olur 2-3 sene o civarda sabit kalır.

525 imkansız, hatta 600 civarı bile zor. O fiyata inerse fuji s serisi ve muadili makineler batar. Canonda ortalık malı olur(zaten ortalık malı dememek lazım, insan hangi çevredeyse onu çok zanneder. SOnuçta 100 makine alandan 5 tanesi DSLR alabiliyordur) . 1000D 2. el bile zor bulursunuz 560 TL ye. Kendimden örnek vereyim 1.5 sene önce 1200TL civarına(küsüratı vardı) IS lensli almıştım(vatan bilgisayar erkayalar garantili).

Demekki nerdeyse düşmemiş bile. Yurtdışı fiyatı bile 50 dolar civarında düştü. DSLR cihazların belli bir düşüş seviyesi vardır. Hele en alt segmenttekiler daha da az düşer. Bir yerden sonra düşmesine izin vermezler ve yenisi piyasaya sürülür.1200D çıkar . İşte o zaman 1000D ler 450-500 'e 2. el de düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoTech -- 28 Kasım 2012; 23:06:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

quote:

525 imkansız, hatta 600 civarı bile zor. O fiyata inerse fuji s serisi ve muadili makineler batar. Canonda ortalık malı olur(zaten ortalık malı dememek lazım, insan hangi çevredeyse onu çok zanneder. SOnuçta 100 makine alandan 5 tanesi DSLR alabiliyordur) . 1000D 2. el bile zor bulursunuz 560 TL ye. Kendimden örnek vereyim 1.5 sene önce 1200TL civarına(küsüratı vardı) IS lensli almıştım(vatan bilgisayar erkayalar garantili).

Demekki nerdeyse düşmemiş bile. Yurtdışı fiyatı bile 50 dolar civarında düştü. DSLR cihazların belli bir düşüş seviyesi vardır. Hele en alt segmenttekiler daha da az düşer. Bir yerden sonra düşmesine izin vermezler ve yenisi piyasaya sürülür.1200D çıkar . İşte o zaman 1000D ler 450-500 'e 2. el de düşebilir.

benim mesajımı yanlış anlamışsınız ikinci el de de.. şeklinde başlayan cümlenin tamamı ikinci el fiyatları ile alakalı sıfırı için minumum 850tl dedim tekrar okuyun isterseniz.
    birde lens fiyatları ile makineyi kıyaslamamak lazım.Belirttiğim sürelerde belirttiğim fiyatlara düşecek göreceksiniz. (tabi canonun fabrikayı su basması gibi durumlar dışında )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

quote:

benim mesajımı yanlış anlamışsınız ikinci el de de.. şeklinde başlayan cümlenin tamamı ikinci el fiyatları ile alakalı sıfırı için minumum 850tl dedim tekrar okuyun isterseniz.
    birde lens fiyatları ile makineyi kıyaslamamak lazım.Belirttiğim sürelerde belirttiğim fiyatlara düşecek göreceksiniz. (tabi canonun fabrikayı su basması gibi durumlar dışında )

hakikaten özür dilerim yanlış anlamışım. Biraz iş yorgunuyum kusuruma bakmayın. Neyse ben boşa yazdığım cümlelere yanayım

• Mediamarket de kuruluş yıl dönümünden dolayı belirlediği 1200 tl lik fiyatın içine 18-55 dc+ 50mm f1.8 lens + çanta+ 8gb sdcard + tripod giriyo fiyatı makul... teknosada 50mm f1.8 lens 249 tl :D dün aldım... şimdi 55-250mm IS II lensimi bekliyorum önümüzdeki haftaya inşallah o da geliyo sonra setim tamam :D
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/Goztepe-flyer-2711,20201,page_1.html + filtre +100 baskı fotoda varmış onları unuttum :D
  • 1100d icin hangi video duzenleme programı kullanıyorsunuz arkadaslar?birde bu cihazda otomatik sensor temizleme olmaması buyuk eksiklikmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat1912

IS lens 899 TL

http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_slr_fotograf_makinesi/1576/135175964/canon_eos1100d__1855mm_is_dijital_fotograf_makinesi

Ben biraz once siparişini verdim İnternet'e ozel fiyat mağazada 1299 gibi bir fiyat var bugun 21 kadar gecerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende artık 1100d sahibiyim.
    çanta hediyesi olduğu söyleniyordu. facebook aracılığıyla bilgilerin gönderilmesi gerektiğini söylemişlerdi. bende giriş yapıp seri numarasını girdim. ama sürekli sorun oluştu. seri numarası hatalı diye bir tülü giriş yapamadım. sorunlar sırasıyla;
    1-makina altındaki seri numarası ile garanti belgesindeki seri numaraları birbirinden farklı.
    2-vatan bilgisayardan aldım ve ürüne fatura kesemediler. farklı bir işlem ile birlikte yapmıştık o yüzden satın aldığım diğer ürün sorunundan dolayı canonuma da fatura kesemediler.
    bu sebeplerden bir sorun oluşur mu? bu sorunu veya benzerini yaşayan arkadaşlarımız çözümü konusunda yardımcı olursa çok sevinirim. bol fotoğraf çekimli günler..
  • buralar çok ıssızlaşmış.. üşüyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

buralar çok ıssızlaşmış.. üşüyoruz..

eos bölümünee bak , 1100d giriş seviyesi olduğundan genelde bir hevesle alınan cihazlar oluyorlar ve kullananlar 1000-2000 foto çekip bırakıyor o yüzden forumada pek takılan çıkmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.