Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cwr ye bir destek de benden gerçi VLSI dizaynı ve yeni transistör teknolojisi ile daha iyiye gidebilir ama işlerine gelmez.

1100D 600D 60D 550D iso 6400 karşılaştırma linki

• Canon da şu Ev ayarını nasıl yapıyoruz arkadaşlar ?
  • Merhaba arkadaslar kendi kullandigim 1100D satiyorum ilgilenenler pm atsın
  • arkadaşlar canon 1100d + 18-55 lens +cp 900 wifi pirinter sıfır kutulu yurt dışı 1100 tl ilgileneler irtibata geçebilirler
  • 2. el bölümüne açın beyler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

Merhaba arkadaslar kendi kullandigim 1100D satiyorum ilgilenenler pm atsın

kaça satıyorsa ben almayı düşünüyorum da
  • Merhaba arkadaşlar ben ilk fotoğraf makinemi almak istiyorum ve bu modelde karar kıldım aslında pek değil hiç bir bilgim yok profesyonel fotoğraf makineleri hakkında ama almışken iyi bir makine olsun istiyorum zamanla da bilgi açığımı kapatırım diye düşünüyorum.Sizce bu makineyi almakta doğru kararı vermiş miyimdir?
  • Canon 1100 d aldım yaklaşık 2 ay önce. şu ana kadar 2000 fotograf cektim ve aklıma bu shutter takılı. İnternette bakıyorum bazı yerler 50.000 diyor bazı yerler 100.000 diyor. Ömrü ne kadar ve bu shutterı sıfırlama ya da değiştirme gibi bi imkanım var mı? Varsa ne kadara mal olur bana bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcukpm

Canon 1100 d aldım yaklaşık 2 ay önce. şu ana kadar 2000 fotograf cektim ve aklıma bu shutter takılı. İnternette bakıyorum bazı yerler 50.000 diyor bazı yerler 100.000 diyor. Ömrü ne kadar ve bu shutterı sıfırlama ya da değiştirme gibi bi imkanım var mı? Varsa ne kadara mal olur bana bilgisi olan var mı?

Ömrü yokki shutter istediğin kadar cek 500.000 de çekebilirsiniz ama denklansor tuşunda zayiflama olur hem zaten sıkılırsınız makinadan değiştirmek istersiniz yani bir makinada en fazla 30.000 den sonra değiştirmek isteniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcukpm

Canon 1100 d aldım yaklaşık 2 ay önce. şu ana kadar 2000 fotograf cektim ve aklıma bu shutter takılı. İnternette bakıyorum bazı yerler 50.000 diyor bazı yerler 100.000 diyor. Ömrü ne kadar ve bu shutterı sıfırlama ya da değiştirme gibi bi imkanım var mı? Varsa ne kadara mal olur bana bilgisi olan var mı?

Ömrü yokki shutter istediğin kadar cek 500.000 de çekebilirsiniz ama denklansor tuşunda zayiflama olur hem zaten sıkılırsınız makinadan değiştirmek istersiniz yani bir makinada en fazla 30.000 den sonra değiştirmek isteniyor
  • Arkadaşlar ben yeni aldım makineyi de AF ışığının nerden açıldığını bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 6 Nisan 2013; 20:09:42 >
  • Arkadaşlar 1100d ile dün bi sorun yaşadım.Sizlerin yorumunu almak isterim.Dün geziye çıktık kuzenle onda nikon d40 var bende 1000d takılıyoruz.Ağaçlarda yeni çiçek açıyolar üstleride arı dolu keyifler güzel.Makine 4 günlük benim paso çekiyorum bişeyler.Sanırım 250-300 çekim gibi makine oto focus yapmamaya başladı.Aniden tak diye gitti netlemiyor doğal olarakta çekmiyor.Kapattım açtık hala aynı.Bikaç saat ara ara netledi.Akşam eve geldim sorun kendiliğinden çözülmüş şuanda sıkıntı yok ama kafam çok fena attı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperToxit

Arkadaşlar 1100d ile dün bi sorun yaşadım.Sizlerin yorumunu almak isterim.Dün geziye çıktık kuzenle onda nikon d40 var bende 1000d takılıyoruz.Ağaçlarda yeni çiçek açıyolar üstleride arı dolu keyifler güzel.Makine 4 günlük benim paso çekiyorum bişeyler.Sanırım 250-300 çekim gibi makine oto focus yapmamaya başladı.Aniden tak diye gitti netlemiyor doğal olarakta çekmiyor.Kapattım açtık hala aynı.Bikaç saat ara ara netledi.Akşam eve geldim sorun kendiliğinden çözülmüş şuanda sıkıntı yok ama kafam çok fena attı...

lens uzerine mf af tuşu var oraya dokunmuş olabilirmisin ?

• 4 gün oldu alalı da o kadar da acemi değilim
  • http://www.n11.com/canon-eos-1100d-18-55-dc-lens-kit-P12370916 ben burdan aldım cok avantaşlı ve ucuza ama bitmiş neyazıkkı cok guzel bır makına
  • makina iyi hoşda bide oynar ekran olsaymış tadından yenmezmışş
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis.cs

http://www.n11.com/canon-eos-1100d-18-55-dc-lens-kit-P12370916 ben burdan aldım cok avantaşlı ve ucuza ama bitmiş neyazıkkı cok guzel bır makına

çok iyi almışsın ya
  •  Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

Kamera : Canon EOS 1100D
    Lens: Sigma 10-20mm f4-5.6
    Odak Uzaklığı : 10/1
    Enstantane : 30/1
    Diyafram : f/8.0
    ISO/Film : 100
  • hs28 hs30 modeller kompakt makinanın sonderece güzel tasarlanmış bi urundur.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.