Şimdi Ara

Canon EOS 1200D 18-55 DC + CANON Gadget Bag (Mediamarkt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avantaj paketiyle çantayla beraber 999TL'ye geliyor + 5,90 kargo var. 25TL de Avantajix'ten gelir. Toplam 980 TL oluyor.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_CANON-EOS-1200D-18-55mm-Lens-DC-Dijital-SLR-Foto%C4%9Fraf-Makinesi,103452,465685,1254295.html?langId=-14

Canon EOS 1200D 18-55 DC + CANON Gadget Bag (Mediamarkt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrenheit1071 -- 25 Haziran 2015; 11:46:27 >

• Çantanın o kadar edeceğini sanmıyorum.Makine düz 1000 lira zaten.İhtiyacı olan alabilir ama yanmıyor.
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Çantanın fiyatı bana da abartılı geldi ama yine de ne olursa olsun bedavaya gelmiş oluyor Öyle aman aman bir indirim yok tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.altan

Çantanın fiyatı bana da abartılı geldi ama yine de ne olursa olsun bedavaya gelmiş oluyor Öyle aman aman bir indirim yok tabi

Ben Gadget Bag görünce dedim tripodundan kartına kadar her şey var içinde ondan bu kadar pahalı.Boş çantaymış
  • lens de is yok.
  • çanta en fazla 30 tl ye alabileceğiniz teknosada muadili satılan ürünler , ki bimekte 30 tl ye markasını unuttum siyah bi çanta var, bundan 10 kat daha kaliteli,
    makine ise çöp zaten, ıs olmadığı için akşam çekimlerinde zayıf kalır,
    ancak ergen çocuğunuz varsa karne hediyesi babında hevesini alsın diye alınır, hobi olarak düşünüyorsanız biraz daha para koyun 1500 tl civarında adam gibi bi makine alın derim.
  • aynı makinayı mm 799 liraya satmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay çantayı sepete atınca 200 tl indirim oluyordu .her ay önümüzde ki ay 399 yaparlar
  • Lens IS II versiyon, hem de Canon Eurasia garantili. Hafıza kartı ile çantayı da hediye ederler.

http://www.cazipshop.com/fotograf-makineleri/dslr-fotograf-makineleri/10042-canon-eos-1200d-ef-s-18-55-mm-is-ii-lens-kit
  • alınmaması gereken bir makine olduğunu düşünüyorum. 1. yanında verilen hediyeleri geçin onlar süsleme işi zaten. üründe öncelikle olarak, lens alırken IS olmasına dikkat edin. Ayrıca bu işe yeni bile başlanıyor olsa 18-55 lik bir lensli makine alırsanız 3-5 ay sonra sıkılacak ve yeni bir lens almak zorunda kalacaksınız. o yüzden canon alırken 18-135 almanızı tavsiye ederim.
  • is siz makine, amortisörsüz arabaya benzer :)
  • ProfesörTeknoloji kullanıcısına yanıt
    is siz makine degil is siz lens olur. elinizi biraz titretmiyorsaniz 18-55de is olmasa da olur. cok buyuk beklentisi olmayan kullaniciya hayli hayli yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

is siz makine degil is siz lens olur. elinizi biraz titretmiyorsaniz 18-55de is olmasa da olur. cok buyuk beklentisi olmayan kullaniciya hayli hayli yeter.

Makinenin tamamını kastettim hocam tabiki is lensle beraber makinanın tamamı sizin anlayacağınız şeklide :)

18-55 de is lens olmada zoomlu kullanımlarda sorun yaşadığım için is li makineyle değiştim, yorumu o yüzden yazdım
    ilgine teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfesörTeknoloji -- 5 Ağustos 2015; 16:58:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.