Şimdi Ara

CANON EOS 350D PAYLAŞIM PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon eos 350D kullanan arkadaşlar. Etkili paylaşımlarda bulunabilirsek birbirimize faydalı olabiliriz kanısındayım.350D ile çekilen fotoğrafları ve makinayla ilgili tüm paylaşımlarınızı bekliyorum.

Ben makinayı alalı henüz bir hafta oldu. 18-55 mm kit lensi ile birlikte aldım Ancak kit lensi bana oldukça vasat geldiğinden değiştirme yoluna gittim. Pazartesi yeni lensim elime geçecek 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro lens kullanmayı düşünüyorum ayrıca ileride 17-70mm f/2.8-4.5 Macro SİGMA almayı planlıyorum.

sizlerde görüşlerinizi ve paylaşımlarınızı eklerseniz sevinirim.

makinayı tanımayan ve almak isteyen arkadaşlar için bir fotoğraf ve azda olsa yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir link ekliyorum.

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/921/show.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fps5700 -- 15 Aralık 2007; 21:27:44 >

• 350d ile çektiğim ilk fotoğraf.

• belki biliyorsunuzdur ama zaten canon slr ler için paylasım platformu var ve bence ayrı başlık açmak yerine orada görüşlerinizi paylasırsanız daha iyi olur.
    ayrıca yeni makinanız hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypodenz -- 15 Aralık 2007; 22:38:10 >
  • evet biliyorum ancak ben sadece 350D kullanıcılarının bu platformda toplanarak paylaşımda bulunmalarının 350d kullanıcıları olarak daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Zaten platform gereken yararları sağlayamaz ise gereğini yerine getirir kapatırım o zaman bi sorun kalmaz
  • Öncelikle makineniz hayırlı olsun... İyi günlerde kullanmanızı dilerim... Fakat forumda ortak ''Canon SLR paylaşım başlığı'' olduğu için lütfen elinizdeki modeli belirterek orada paylaşıma devam edin. Böylece hem diğer modelleri kullanan üyeler hemde sizinle aynı model makineyi kullanan üyeler daha detaylı ve kıyaslanabilir bilgi elde edebilmiş olur...

Ana başlık;

http://forum.donanimhaber.com/m_11051813/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.