Şimdi Ara

CANON EOS 400D yada OLYMPUS E510 nedersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casio EX Z750 kompakt kullanıyordum ve artık değiştirip DSLR ye terfi etmek istiyorum.

Canon EOS400d ile OLYMPUS E510 arasında kaldım. Profesyonel olmadığım için fazla pahalı bişey almak istemiyorum. Bu iki aşağı yukarı aynı özelliklerde Nikon D80 e benim seviyem için gerek yok sanırım. Bu arada amerikadan almaya çalışacağım. Tabi siz ustaların tavsiyeleriyle...

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepaydintr -- 13 Aralık 2007; 2:01:29 >

• Olympus ta ek olarak IS, spot metering var (Live LCD varmı bilmiyorum, olabilir) Tabii Canon da da meşhur CMOS. Pek çok kullanıcı illa Canon diyebilir, saygılıyım elbet ama Olympus ta iş görür. 2x lik sensör olsa da Olympusta, lensleri de ona göre elbet (14 ten başlıyor mesela, 2 ile çarpınca etti 28)

Benim demek istediğim, belki bende cevap olarak Canon dicem ama Olympus ta sizi üzmez. Bence e-510 da güzel makina.
  • canon u tavsiye ederim
  • Aslında benim için noise, gece çekimi ve uzak manzara performansı önemli.......

IS olyında ise eğer Canonu tercih edersek ona göre lens almamız gerekiyo ama fiyatları ve ne çeşit almam gerekiyo yani image stabilizer kabiliyeti olan lensler pahalımıdır. Zoomu kullandığımızda önemi artıyo sanırım IS in yanlışmıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepaydintr

Aslında benim için noise, gece çekimi ve uzak manzara performansı önemli.......

IS olyında ise eğer Canonu tercih edersek ona göre lens almamız gerekiyo ama fiyatları ve ne çeşit almam gerekiyo yani image stabilizer kabiliyeti olan lensler pahalımıdır. Zoomu kullandığımızda önemi artıyo sanırım IS in yanlışmıyım...

Canon da 18 - 55 in yeni IS li hali çıktı ve bildiğim kadarıyla çok pahalı olmayacak. Telede Canon un 70-300 IS USM var, fiyat 700 dolar civarında felan olması lazım. Bilenler yazar birazdan, ya da netten bakabilirsiniz.
  • canonda lens sorunun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK CANON EOS 500d/550d/600d
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.