Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi ama benim ilk odak noktom musluktaki lekeler oluyor bi bez yardımıyla silinebilirdi :)
  • makineyi alanlar ilk olarak portre ve su damlası çeker derler ama ben daha denemedim ikisini de.makineyi alalı 2 ay olacak bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Ürünlerinizi elimden geldiğince hızlı göndermeye çalıştım arkadaşlar umarım memnun kalırsınız. 550D Canonda 5D den sonra beğendiğim farklı bir model..

Gövde ve lens model farketmeksizin isteklerinizi bana iletirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

İlanlarım >> * >> http://www.sanalpazar.com/users_area.php?page=selling§ion=open

.

abi linkte sorun mu var? sanal pazar linkinde?

Düzelttim. Buradan ürünleri inceleyebilirsiniz arkadaşlar. Farklı istekleriniz olursa bana mutlaka buradan yada cepten ulaşın (0535 895 67 66)

LINK >>> http://www.sanalpazar.com/dukkan/Adr__u183731

• quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

makineyi alanlar ilk olarak portre ve su damlası çeker derler ama ben daha denemedim ikisini de.makineyi alalı 2 ay olacak bir de

ben her zamanki gibi portre falan takıldım :D bende daha hiç ama hiç çekmedim damla falan
  • 550D + 17-50 ile kısa bir video denemesi yaptım...
    yorumlarınızı bekliyorum...

vimeo
    http://vimeo.com/39003652
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

550D + 17-50 ile kısa bir video denemesi yaptım...

vimeo

başarılı ancak makineyi çok titretmişsin videoyu izlerken rahatsız etti beni.onun dışında hoş olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

550D + 17-50 ile kısa bir video denemesi yaptım...

vimeo

başarılı ancak makineyi çok titretmişsin videoyu izlerken rahatsız etti beni.onun dışında hoş olmuş

evet o konuda haklisin o biraz gozu yoruyor, elde olunca titretmemek mümkün değil, internette video olayı için bir alet satıyorlar
    o da bir hayli pahalı ismi aklıma gelmedi ama.

• tripod kullanabilirsin pahalı malzemelere gerek yok
  • canon 550d nizle kullandıgınız ve cok memnun kaldıgınız macro lensler , tele lensler veya çantaları yazarsanız sevinirim kullanıcı yorumlarına dayanarak almayı planlıyorum ilerde
  • makineye güncelleme yapan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

makineye güncelleme yapan varmı

şu an için yapmayı düşünmüyorum yapan varsa görüşlerini bekelrim
  • sizim makinenin versiyonu kaç.bende güncelleyecektim makinenede zaten son versiyon varmış .benim bildim son versiyon 1.09
  • quote:

sizim makinenin versiyonu kaç.bende güncelleyecektim makinenede zaten son versiyon varmış .benim bildim son versiyon 1.09

Son versiyonu kullanıyorsunuz.Yenisi çıkmadı daha.
  • @deli_poyraz eyvallah hocam

hadi beyler biraz fotoğraf koyun
    bunlar bugünden
     Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

ilk kez gece çekim yaptım çok zorlandım hangi ayarda çekeceğimi bilmeden bişeyler çıkarmaya başladım.sanırım isoya fazla yüklendim biraz kumlu oldu fotolar

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

• quote:

sizim makinenin versiyonu kaç.bende güncelleyecektim makinenede zaten son versiyon varmış .benim bildim son versiyon 1.09

Makinemi yeni aldım şu anda iş yerindeyim nereden bakıldığını bilmiyorum 1 aylık bile değil makine
  • @cosef çok iyiler ilk fotolar kayısı ağacı heralde bizim bahçedede var hergün inceliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Makinemi yeni aldım şu anda iş yerindeyim nereden bakıldığını bilmiyorum 1 aylık bile değil makine

menüden ayarlara girip firmware seçeneğine bakacaksın karşısında versiyonu yazıyor, makineyi yeni aldıysan büyük ihtimal son versiyondur zaten
  • Atatürk'ün Amasya'ya geldiğinde kaldığı bina ''Saraydüzü Kışlası''

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

@cosef çok iyiler ilk fotolar kayısı ağacı heralde bizim bahçedede var hergün inceliyorum :D

kayısı değil erik veya kiraz diye biliyorum tam bilgim yok komsunun bahceden çektim
    Soyle bişi daha var 18.-55 lens yetmiyor

gerçek macro lens lazım 10-24 gibi :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.