başarılı ancak makineyi çok titretmişsin videoyu izlerken rahatsız etti beni.onun dışında hoş olmuş
evet o konuda haklisin o biraz gozu yoruyor, elde olunca titretmemek mümkün değil, internette video olayı için bir alet satıyorlar o da bir hayli pahalı ismi aklıma gelmedi ama.
tripod kullanabilirsin pahalı malzemelere gerek yok
canon 550d nizle kullandıgınız ve cok memnun kaldıgınız macro lensler , tele lensler veya çantaları yazarsanız sevinirim kullanıcı yorumlarına dayanarak almayı planlıyorum ilerde
makineye güncelleme yapan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
makineye güncelleme yapan varmı
şu an için yapmayı düşünmüyorum yapan varsa görüşlerini bekelrim
sizim makinenin versiyonu kaç.bende güncelleyecektim makinenede zaten son versiyon varmış .benim bildim son versiyon 1.09
quote:
Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.
sizim makinenin versiyonu kaç.bende güncelleyecektim makinenede zaten son versiyon varmış .benim bildim son versiyon 1.09
Son versiyonu kullanıyorsunuz.Yenisi çıkmadı daha.
@deli_poyraz eyvallah hocam
hadi beyler biraz fotoğraf koyun bunlar bugünden
ilk kez gece çekim yaptım çok zorlandım hangi ayarda çekeceğimi bilmeden bişeyler çıkarmaya başladım.sanırım isoya fazla yüklendim biraz kumlu oldu fotolar
quote:
Makinemi yeni aldım şu anda iş yerindeyim nereden bakıldığını bilmiyorum 1 aylık bile değil makine
@cosef çok iyiler ilk fotolar kayısı ağacı heralde bizim bahçedede var hergün inceliyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
quote:
Makinemi yeni aldım şu anda iş yerindeyim nereden bakıldığını bilmiyorum 1 aylık bile değil makine
menüden ayarlara girip firmware seçeneğine bakacaksın karşısında versiyonu yazıyor, makineyi yeni aldıysan büyük ihtimal son versiyondur zaten
Atatürk'ün Amasya'ya geldiğinde kaldığı bina ''Saraydüzü Kışlası''
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
@cosef çok iyiler ilk fotolar kayısı ağacı heralde bizim bahçedede var hergün inceliyorum :D
kayısı değil erik veya kiraz diye biliyorum tam bilgim yok komsunun bahceden çektim Soyle bişi daha var 18.-55 lens yetmiyor