Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

@cosef çok iyiler ilk fotolar kayısı ağacı heralde bizim bahçedede var hergün inceliyorum :D

kayısı değil erik veya kiraz diye biliyorum tam bilgim yok komsunun bahceden çektim
    Soyle bişi daha var 18.-55 lens yetmiyor

gerçek macro lens lazım 10-24 gibi :D

yok yok kayısı ağacı :D
  • Artik bende 550D ciyim fakat makineme henuz kavusamadim amerikada :( gel makinam gel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

Artik bende 550D ciyim fakat makineme henuz kavusamadim amerikada :( gel makinam gel..

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınız ve aramıza hoşgeldiniz
  • 550D 17-50

yeni çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum...

http://vimeo.com/39268100
  • yanlış yerde bitmiş bence :D çok iyi gidiyordu , elinize sağlık
  • @mcroses hocam sanki video yarım kalmış gibi, onun dışında gayet güzel, müzik seçimin iyi
  • arkadaşlar teşekkürler, aslında daha uzun birşey olacaktı. ama bazı yerleri dkey kadraj çektim.
    sonra farkettiim ki bu dikey kadraj videoda olmuyor. o yuzden elde kalanlarla bu kadar oldu.
    sizin eleştirilerinizle daha iyileri gelecek ins. bir dahaki seferlerle erkek öğrencilerle bunun daha uzununu çekeceğim.
    hikaye kafamda oluştu. lig tv de deplase keyifler diye bir program var. internette bulup videolarini izlemenizi tavsiye ederim.
    bana çok ilham verdi ondaki videolar. çeke çeke daha özgün şeyler çıkacaktır. hatalarda aza inecektir diye düşünüyorum...
  • merhaba ben de 550d almayi düşünüyorum. daha doğrusu nikon d3100 ile arada kaldım. bugun biraz canona doğru bi kayış oldu ama hala kararsızlık sürüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzdrn

merhaba ben de 550d almayi düşünüyorum. daha doğrusu nikon d3100 ile arada kaldım. bugun biraz canona doğru bi kayış oldu ama hala kararsızlık sürüyor...

kesinlikle 550D
  • kesinlikle önermenizin nedeni nedir?

tamam aynı sınıf olmadıklarının farkındayım
  • quote:

kesinlikle önermenizin nedeni nedir?

uzun uzun anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, ama sonuçta aynı ikilemlerde kalarak bu makinayı seçtik.
    3100 u bırak 5100 ile kıyaslasan bana kalirsa yine 550D derim.
    550D kendini her anlamda kanıtlamış bir makina, video olsun fotoğraf olsun.
    Bence hiç düşünme daha ustune bile paran yetse 550D al lense ekipmana yatırım yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

uzun uzun anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, ama sonuçta aynı ikilemlerde kalarak bu makinayı seçtik.
    Bence hiç düşünme daha ustune bile paran yetse 550D al lense ekipmana yatırım yap.

Kusura bakmayın D5100 550D'den Daha iyi bir makinedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

quote:

DP de iki makinayı karşılaştırırsan. 5100 sadece iso performansı ile öne geçmiş.
    3100 de 550D den iyi diyebilirsin...
    Birde şöyle düşün D90 ile 550D sürekli karşılaştırılır, halbuki ikisi aynı segmentte bile değil.
    Marka fanatikliğim yok, bu modellerin hepsini inceledim. 550D de karar kıldım. Başka biri de 5100 de karar kılabilir.
    5100 un daha iyi olduğuna dair bir kanaat oluşsa onu da alabilirdim, ama ben de oluşmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

quote:

DP de iki makinayı karşılaştırırsan. 5100 sadece iso performansı ile öne geçmiş.
    3100 de 550D den iyi diyebilirsin...
    Birde şöyle düşün D90 ile 550D sürekli karşılaştırılır, halbuki ikisi aynı segmentte bile değil.
    Marka fanatikliğim yok, bu modellerin hepsini inceledim. 550D de karar kıldım. Başka biri de 5100 de karar kılabilir.
    5100 un daha iyi olduğuna dair bir kanaat oluşsa onu da alabilirdim, ama ben de oluşmadı.

Video sırasında AF Dönebilen LCD Ekran Daha büyük Sensör daha iyi ISO Performansı Fakat 550D Gerçekten iyi bir makine hayırlı uğurlu olsun alan herkeze bende 550D Araştırıyorum hatda. 50mm f1.8 ile Harikalar çıkartabiliyorsunuz ve Nikondaki 50mm f1.8'den çok daha ucuz bir lens

• Merhabalar,

Yaklaşık 3 ay sonra 550d elimde olacak.Kit lens ile birlikte 18-55 yani.Lens takviyesi yapacağım için lensleri araştırıyorum.Eski sistem tamamen manuel lensler var.M42 lensler.Adaptörle bu lensleri 550d 'de kullanmak mümkün biliyorsunuz.(Buraya kadar bir yanlışlık varsa lütfen düzeltin)

Hiç alan ,deneyen ya da sürekli kullanan var mı aranızda?Varsa hangi lensi ya da lensleri kullanıyorsunuz?

Bir de ekstra ne almam gerekli? Uv filtre,parasoley vb. gibi .
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_1108-Edit by canrdemiR, on Flickr

renkleri grimsi görenler birde buradan baksınlarhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=306968919368421&set=a.299907830074530.68268.187716587960322&type=1&theater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_Fe -- 31 Mart 2012; 10:11:45 >

• 550D tamron 17-50

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Merhabalar,

Yaklaşık 3 ay sonra 550d elimde olacak.Kit lens ile birlikte 18-55 yani.Lens takviyesi yapacağım için lensleri araştırıyorum.Eski sistem tamamen manuel lensler var.M42 lensler.Adaptörle bu lensleri 550d 'de kullanmak mümkün biliyorsunuz.(Buraya kadar bir yanlışlık varsa lütfen düzeltin)

Hiç alan ,deneyen ya da sürekli kullanan var mı aranızda?Varsa hangi lensi ya da lensleri kullanıyorsunuz?

Tamron 17-50mm F/2.8 lens ile hem manzara hemde portre fotoğraf ihtiyacınızı karşılarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm_group -- 2 Nisan 2012; 15:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Merhabalar,

Tamron 17-50Tamron 17-50mm F/2.8 lens ile hem manzara hemde portre fotoğraf ihtiyacınızı karşılarsınız.

Cevap için teşekkürler.

Bu arada benim gibi yeni fotoğraf çekmeye başlayacak ve ya başlamayı düşünenler için yararlı olduğunu düşündüğüm bir kaynak buldum.Temel bilgileri bulabileceğiniz dökümanlar mevcut.

ftp://ftp.deu.edu.tr/muh/ftp/pub/fotoegitim/ Dokuz Eylül Üniversitesinin yayınlamış olduğu dökümanlar.PDF formatında..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.