Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sitcome

quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

bence direk manuel modda başlayın sonuçta kimse sizden profosyonel düzeyde fotoğraf çekmenizi istemiyor zamanla alışır ustalaşırsınız.

mauelde başlamayı bende istiyorumda, terimleri bile öğrenemedim henüz, mesela F var ekranda ne demek bilmiorum, isoyu bir arkadaşım en düşükte yap demişti 100e getiriorum ben ama 15 sn bekliyosun fotoğrafı çektikten sonra, makinayı oynatırsan bulanık bir görüntü gelio ekrana, anlamadım gtti, artık kurcalaya kurcalaya öğrenices

Ekranda gördüğün f diyafram aralığıdır, internette diyafram aralğını nasıl kullanacağın ile pek çok bilgiye ulaşabilirsin mesela ben ayarlarla ilgili bilgileri bu siteden öğreniyorum

http://www.uzmantv.com/fotografta-diyafram-nedir

• quote:

quote:

quote:

bence direk manuel modda başlayın sonuçta kimse sizden profosyonel düzeyde fotoğraf çekmenizi istemiyor zamanla alışır ustalaşırsınız.

mauelde başlamayı bende istiyorumda, terimleri bile öğrenemedim henüz, mesela F var ekranda ne demek bilmiorum, isoyu bir arkadaşım en düşükte yap demişti 100e getiriorum ben ama 15 sn bekliyosun fotoğrafı çektikten sonra, makinayı oynatırsan bulanık bir görüntü gelio ekrana, anlamadım gtti, artık kurcalaya kurcalaya öğrenices

Ekranda gördüğün f diyafram aralığıdır, internette diyafram aralğını nasıl kullanacağın ile pek çok bilgiye ulaşabilirsin mesela ben ayarlarla ilgili bilgileri bu siteden öğreniyorum

http://www.uzmantv.com/fotografta-diyafram-nedir

Teşekkür ederim, çok faydalı oldu anlatımı çok güzel

• yakında 50mm f1.8 lens almayı düşünüyorum şuanda bütçem fazla olmadığı için ucuza kaçıcam biraz varsa tavsiyeleriniz alabilirim macro , geniş açı vs vs her türlü lens için
  • Arkadaşlar bugün yeni bir video çektim eleştirilerinizi bekliyorum.

http://vimeo.com/39716496
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Arkadaşlar bugün yeni bir video çektim eleştirilerinizi bekliyorum.

http://vimeo.com/39716496

video güzel olmuş burası samsun galiba
  • teşekkür ederim, burası marmara adası...
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

• şöyle bakıyorumda forumda 550d ye sahip olup sağlam bi lens ekipmanı olan yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

şöyle bakıyorumda forumda 550d ye sahip olup sağlam bi lens ekipmanı olan yok sanırım

zaten bu bölümde paylaşım yapan 4-5 kişiyiz ve hepimizde makineleri yeni aldık yani zamanla ekipmanlar çoğalır merak etme mesela ben yazın 55-250 is II alcam şu an para biriktiriyorum
  • quote:

fotoğraflar gerçekten çok iyi renkler çok canlı, gurur duyuyorum 550D ile 18-55 kitlensle mi çektiniz bu fotoğrafları ??

• quote:

şöyle bakıyorumda forumda 550d ye sahip olup sağlam bi lens ekipmanı olan yok sanırım

Ekipman olarak yavaş yavaş başladım toparlamaya.

Makineyi alır almaz hemen bir battery grip aldım. Makine çok ufak olunca elime pek sığmadı. Birazda görsel açıdan güzel gözüksün istedim.
    Kit lensin yanına 50mm aldım. 1 tane polarize filtre aldım.

Tele objektif almaya niyetlendim. 55-250 mi yoksa diğerleri mi derken tele objektifin aslında benim ihtiyacımın olmadığını farkettim. Kuş fotoğrafı filan çekmiyorum. bana gerek yok.

Şimdi kafayı flaşlar ile bozdum. 1 tane paraflaş mı alayım diyorum. Fiyatı filan uygun. Yanına bir tane soft box ve şemsiye alırım tamam olur. Olur ama nerede kullanıcam onu bilmiyorum. Bana yine gereksiz gibi geliyor.

Açıkçası hobi olarak yaptığımız için çok fazla ekipman bize göre değil. Zaten çalışıyoruz ve boş zamanlarımızda olursa fotoğraf çekiyoruz. Bu işten para kazanıyor olsaydık bütün ekipmanları alırdık. Her zaman kullanıyor olurduk. Ayda yılda bir tane kuş fotoğrafı çekmek için tele objektif almak pek mantıklı değil.

• quote:

fotoğraflar gerçekten çok iyi renkler çok canlı, gurur duyuyorum 550D ile 18-55 kitlensle mi çektiniz bu fotoğrafları ??

teşekkür ederim, evet 18-55 ile çekildi hepsi
  • tamron 17-50 alsam kit lens varken cok gerekli midir acaba ters baglayınca macro falan cekebiliyormussun diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

aynen bende az önce canon 550d siparişi verdim netten japonyadan geliyor 10-15 gün sonra elimde olur

sanalpazar yıldız hocamızdan mı aldın bndde ondnn aldımda :D

evet ta kendisinden

bende aldım cumartesi günü siprarişi vermiş bekliyorum , nasıl geçicek bu 2 hafta :D

Önümüzdeki hafta içinden itibaren yeni gelecek kargoları dağıtacağım arkadaşlar. Hayırlısıyla gelsinde, çok sürmez..

Sipariş veren arkadaşlara ürün geldiği gün telefon ile ulaşıp ürünü pas ediyorum.

Yeni istediğiniz bir ürün olursa haberim olsun ilanlarıma eklerim.

>> İlanlarım >> http://www.sanalpazar.com/dukkan/Adr__u183731

TAMRON 17-50MM F/2.8 OLABİLİR ASLINDA

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

• quote:

Makinayı aldıkta ekipmanı biras beklesin, o kadar para coştuk :)
  • quote:

quote:

Makinayı aldıkta ekipmanı biras beklesin, o kadar para coştuk :)

sorma kardeşim sırada tripod,flash,macro lens,portre lens,geniş açı lens,reflektör ...
  • quote:

tamron 17-50 alsam kit lens varken cok gerekli midir acaba ters baglayınca macro falan cekebiliyormussun diyolar

bence kit lens varken gereksiz, en başta kit lensin yerine alınsaydı daha iyi olurdu.
  • http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-550d-+-Tamron-17-50mm-F2.8-Xr-Di-Ii__isp2860718

Arkadaşlar yıldız hoca'dan canon ve tamron alan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-550d-+-Tamron-17-50mm-F2.8-Xr-Di-Ii__isp2860718

Arkadaşlar yıldız hoca'dan canon ve tamron alan varmı ?

canon 550d aldım :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.