Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rebel T2 ile 550d'de türkçe menü vardır Kiss x4'de ingilizce vardır türkçe yoktur
  • 70-300mm F:4-5.6 nasıl bir lenstir. Tamron marka olanını düşünüyorum. portre , doğa , macro çekimler yapmak istiyorum. kullananız , örnek fotoğraflar , artıları eksileri nelerdir. canon 550 d ile nasıl bir uyum içinde olur? bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdrn -- 6 Nisan 2012; 8:16:25 >
  • ya da lens önerileriniz ne olabilir ?

( 18 - 55 lens var ama kız arkadaşımın makinasında. dolayısı ile ben 550d alırsam farklı bir lens seçmek istiyorum doğal olarak )
  • 55-250 alabilirsin kullanışlı bir lens olduğunu biliyorum.
  • Canon 550D + Tamron 17-50mm alarak aranıza katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranquility

kısa bir bilgilendirme ;
    rebel T2 ile 550d'de türkçe menü vardır Kiss x4'de ingilizce vardır türkçe yoktur

Bana gelende Türkçe menü mevcut. Doğrudur, bilgi düzeltimi için teşekkürler :) Bu sabah elime geçti makina. Foto çekimine gideceğiz arkadaşla. Kitapçık filan okuyacak vaktim yok :D heyecan yaptım direk çekime çıkmayı istiyorum. Bakalım güzel bir şeyler çekersem akşam atarım örnek amaçlı malum daha amatörüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

Canon 550D + Tamron 17-50mm alarak aranıza katıldım.

Hoşgeldin, hayırlı olsun :) İkisini kit olarak mı aldın yoksa body + lens usulü mü? Ayrı aldıysan kaça geldi Tamron?
  • fotoğrafium sitesinden aldım.

Canon 550D Body ( Canon Eurasio Garantili )>>> 1590 TL

Tamron 17-50mm Vc'siz ( Tamron Garantili ) >>> 890 TL

12 TAKSİT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm_group -- 6 Nisan 2012; 15:25:12 >
  • quote:

fotoğrafium sitesinden aldım.

12 TAKSİT.

öncelikle hayırlı olsun tamron 17-50 lens çok iyi bi seçim güle güle kullanın
  • quote:

quote:

12 TAKSİT.

öncelikle hayırlı olsun tamron 17-50 lens çok iyi bi seçim güle güle kullanın

Teşekkür ederim . Işığımız bol olsun :)
  • 18-55 mm normal takılarak çekildi yakınlaştırabildigim kadar yakınlaştırdım en son bu crop yok
     Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

18-55 mm ters takılarak çekildi crop yok
  • quote:

12 TAKSİT.

Lens çok iyi bir seçim. Hayırlı olsun, güle güle kullan :)

Bir resim de benden. Pek fırsatım olmadı dışarı çekimi için, inşallah önümüzdeki günlerde çektikçe arada ekleyeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: TürkSavaşçısı

quote:

12 TAKSİT.

Lens çok iyi bir seçim. Hayırlı olsun, güle güle kullan :)

Bir resim de benden. Pek fırsatım olmadı dışarı çekimi için, inşallah önümüzdeki günlerde çektikçe arada ekleyeceğim..

ters takma olayı ne, annamadım ama :S

• lensi cıkarıp bodynin üstüne ters bi sekilde elimizle sabitliyoruz bu bize daha iyi büyütme oranı sağlıyo sonra macro lensler kadar olmasada biraz iş görür sekilde macro cekim yapabiliyoruz
  • quote:

lensi cıkarıp bodynin üstüne ters bi sekilde elimizle sabitliyoruz bu bize daha iyi büyütme oranı sağlıyo sonra macro lensler kadar olmasada biraz iş görür sekilde macro cekim yapabiliyoruz

Peki bunun bir sakıncası var mıdır yani lense veya body'ye bir etkisi var mıdır? Başka yerlerde okuduklarımda kısmen bazı olumsuz yanlardan bahsedildiğini okumuştum sanırım, yani yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada bir iki resim daha, makro lens bana şart oldu daha şimdiden, böyle çiçeğe böceğe ilgisi olan bir herif oldum çıktım

Biraz da kaplumbağalarımdan dolayı istiyorum, çok hareketliler yakından güzel bir şekilde çekmek cidden zor.

Bu arada 5 MB'dan büyük ve çözürünürlükte sorun yapmayan bir resim yükleme sitesi var mıdır bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyofobi -- 7 Nisan 2012; 18:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TürkSavaşçısı

Bu arada 5 MB'dan büyük ve çözürünürlükte sorun yapmayan bir resim yükleme sitesi var mıdır bildiğiniz?

flickr
  • Tamron 17-50 HDR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcroses -- 7 Nisan 2012; 20:52:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Tamron 17-50 HDR

Hangi filtreyi kullandınız bu fotoğrafı çekerken, birde 550D ile mi çektiniz ??
  • arkadaşlar fotoğraflarınızı küçük boyutta yükleyin lütfen, sayfa geç açılıyor birde fotoğraflara alıntı yapmayın
  • filtre kullanmadim cekitikten sonra HDR yaptim...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.