Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TürkSavaşçısı

quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

diyaframı 5.6 , 11 gibi değerlere çıkarıp doğru odak seçimi yaptıgınızda çiçeğin tümü net olacaktır

teşekkür ederim, diyafram sanıyorum 5,6'dan büyüktü, manuel odaklama kullanarak daha mı iyi olur yoksa auto focus'da doğru odak yeterli olur mu?

@.:KeFReN:. @mcroses
    dediklerinizi dikkate alacağım

hangisi işinize gelirse onu yapın , üstteki fotoğrafınızda enstantane değeriniz sanki düşük ondanda birazblur çıkmış gibi :) onun için enstantane hızınızıda yüksekte tutmaya çalışın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TürkSavaşçısı

quote:

diyaframı 5.6 , 11 gibi değerlere çıkarıp doğru odak seçimi yaptıgınızda çiçeğin tümü net olacaktır

teşekkür ederim, diyafram sanıyorum 5,6'dan büyüktü, manuel odaklama kullanarak daha mı iyi olur yoksa auto focus'da doğru odak yeterli olur mu?

@.:KeFReN:. @mcroses
    dediklerinizi dikkate alacağım

hangisi işinize gelirse onu yapın , üstteki fotoğrafınızda enstantane değeriniz sanki düşük ondanda birazblur çıkmış gibi :) onun için enstantane hızınızıda yüksekte tutmaya çalışın

pekala, çok teşekkürler. İlk deneme fırsatı bulduktan sonra sonuçları paylaşırım burada

• makineyle birlikte gelen 18-55mm IS II Lens ile makro çekim yapılabilir mi
  • Diğer konuda da sormuştum burda da tekrarlayayım.

Arkadaşlar bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim ve fiyat model konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Çocuklarım için bir DSLR almayı istiyorum. Şu anda arabistandan alma şansım var ve CANON D 550 + 18-55 IS lens + 75-300 mm lens + 4 GB SD kart kampanyalı fiyatı 4000 riyal (yaklaşık 1900 tl). 1900 tl fiyat bu kombinasyon için iyi fiyat mıdır. Kampanya yarın bitiyor acele karar vermeliyim.

Ayrıca yukardaki 2 lensi aldığımda ayrıca makro lens almak gereklimidir.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzon61_66

Diğer konuda da sormuştum burda da tekrarlayayım.

Arkadaşlar bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim ve fiyat model konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Çocuklarım için bir DSLR almayı istiyorum. Şu anda arabistandan alma şansım var ve CANON D 550 + 18-55 IS lens + 75-300 mm lens + 4 GB SD kart kampanyalı fiyatı 4000 riyal (yaklaşık 1900 tl). 1900 tl fiyat bu kombinasyon için iyi fiyat mıdır. Kampanya yarın bitiyor acele karar vermeliyim.

Selamlar.

75-300 ile makro çekilmez , fiyat ise normal
  • quote:

quote:

Selamlar.

75-300 ile makro çekilmez , fiyat ise normal

Yanıt için teşekkürler.

18-55 ile makro çekilirmi yoksa ayrıca makro lens alınmalı mı. Sigma makro lens var 50 mm F2.8 EX DG 700 tl . edermi bu fiyatı.

Ayrıca arabistanda canon 1100d, 600d nikon 3100 ve 5100 modelleri tayvan malı, birtek canon 550d japon malı bulunabiliyor. benim alacağım 550d de japon malı. pahalı modellerde d90, d700 de japon üretimi. Japon olması çok avantajmı yoksa önemli değilmi.

• benim body de made in japon yazıyor ancak kapağı made ın taıwan :D 550d canonlar zaten japon markası değil mi ?
  • quote:

benim body de made in japon yazıyor ancak kapağı made ın taıwan :D 550d canonlar zaten japon markası değil mi ?

Canon japon markası ama hem japonyada hemde patentle diğer uzakdoğu ülkelerinde üretiliyor. Body lerin altında nere üretimi olduğu yazıyor. Bazısı japon üretimi, bazıları tayvan vs. diye biliyorum.
  • quote:

Selamlar.

550D artı 17-50 al genel kullanim icin, makro icinde ayri bir lens alirsin, bu setten daha cok tatmin eder seni...
  • arkadaşlar makro için 50mm f1.8 lenslere ne diyorsunuz? bu arada ben de aranıza katıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 15 Nisan 2012; 20:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Selamlar.

550D artı 17-50 al genel kullanim icin, makro icinde ayri bir lens alirsin, bu setten daha cok tatmin eder seni...

75-300 lensle birlikte fiyatı 1900 tl ve kampanyalı. 550d + 18-55 lens fiyatı 1650 tl kampanya yok.

Satıcı 70-300 lens in ayrı fiyatının 1150 tl civarı olduğunu söyledi. Kampanyada 70-300 lens bana 250 tl ye gelmiş olacak. Çok anlamadığım için soruyorum bu şartlarda 250 tl ye gelen 70-300 lens almayayayımmı. Ne dersiniz.

• An itibariyle ben de 550d ailesine 18-55'lik kit lensle giriş yaptım :) yakında fotoğraflar atarım hafiften.
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar.

75-300 lensle birlikte fiyatı 1900 tl ve kampanyalı. 550d + 18-55 lens fiyatı 1650 tl kampanya yok.

Satıcı 70-300 lens in ayrı fiyatının 1150 tl civarı olduğunu söyledi. Kampanyada 70-300 lens bana 250 tl ye gelmiş olacak. Çok anlamadığım için soruyorum bu şartlarda 250 tl ye gelen 70-300 lens almayayayımmı. Ne dersiniz.

alıp almamak tamamen ne çekmek istediginize gore degisir. mesela ben geniş açı ve portre seviyorum 100 de verseler almak istemem.
    yazdiginiza gore bu set icin fiyat guzel, ama kullanmadiktan sonra almakta anlamsiz. kullanmayacaksaniz 250 ye canta tripod yedek pil filtre
    falan alirsiniz, derseniz ki kullanirim o zaman guzel fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: salom

An itibariyle ben de 550d ailesine 18-55'lik kit lensle giriş yaptım :) yakında fotoğraflar atarım hafiften.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: salom

An itibariyle ben de 550d ailesine 18-55'lik kit lensle giriş yaptım :) yakında fotoğraflar atarım hafiften.

Hayırlı olsun.

Teşekkürler :)
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_191722 by canrdemiR, on Flickr

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_192322 by canrdemiR, on Flickr

konu canlansın :)

• caner_Fe

amca harika çıkmış, tebrikler...
  • quote:

caner_Fe

amca harika çıkmış, tebrikler...

teşekkür ederim
  • @caner_Fe

dışarı çıkınca gerçekten güzel kareler çıkıyor ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

@caner_Fe

dışarı çıkınca gerçekten güzel kareler çıkıyor ortaya

bunu ne diye anlamalıyım bilmiyorum ama teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.