şuan yurt dışından alacak olsam canon 550 d i sadece makina lens felan yok acaba ne kadar ortlama. internetten amerikada sitelere bakıyorum fiyatlar değişiyor.. ortalama fiyat nedir yani.. birde internet fiyatı ile mağaza fiyatı değişir mi..
Yorumlarınıza, eleştirilerinize ihtiyacım var sayın fotoğraf severler :) Exif değerlerini de verebilirim, gerek duyarsanız. Fotoğrafların üçü de M modunda çekilmiştir.
Model Kedi \ Cat
Bir Başka Deniz Aşıkları/ Another Lovers of Sea
The Bosphorus
550 D alanların hepsi büyük boy çıktı almak için mi 18 mp lik bu makineyi alıyorlar? Bu Makineye 15 mp piksel yetmez miydi? Amatör olarak fotoğraf çekip nette paylaşan birinin bu kadar piksele ihtiyacı var mı? Teşekkürler .
quote:
Orijinalden alıntı: omersss
550 D alanların hepsi büyük boy çıktı almak için mi 18 mp lik bu makineyi alıyorlar? Bu Makineye 15 mp piksel yetmez miydi? Amatör olarak fotoğraf çekip nette paylaşan birinin bu kadar piksele ihtiyacı var mı? Teşekkürler .
şahsen ben 18 mpye yöelik almadım bu makineyi fotoğraf kalitesi , video gibi konuları göz önünde bulundurarak aldım
quote:
Orijinalden alıntı: caner_Fe
quote:
Orijinalden alıntı: omersss
şahsen ben 18 mpye yöelik almadım bu makineyi fotoğraf kalitesi , video gibi konuları göz önünde bulundurarak aldım
Kesinlikle Özel bir şeyler çekmeyeceksem 8mp ile çekiyorum bazen, çok yer kaplıyor fotoğraflar, ayrıca gerek de yok gibi kalitede bir fark olduğunu sanmıyorum.
arkadaşlar elim de 16 gb class 10 micro sd kart var. adatörle makinaya takıyorum. hd yada full hd video çektiğim zaman 3 sn de buffer işareti çıkıp video kaydını sonlandırıyor. bildiğim kadarı ile class 10 üzerinde kart yok. ben bu makinayı birazda videosu için aldım. sorun nerede acaba adatörden kaynaklanan bir sorun mu var siz de durum nedir. bazıları class 6 kart yeter diyor ben class 10 ile çekemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: derbeder1982
arkadaşlar elim de 16 gb class 10 micro sd kart var. adatörle makinaya takıyorum. hd yada full hd video çektiğim zaman 3 sn de buffer işareti çıkıp video kaydını sonlandırıyor. bildiğim kadarı ile class 10 üzerinde kart yok. ben bu makinayı birazda videosu için aldım. sorun nerede acaba adatörden kaynaklanan bir sorun mu var siz de durum nedir. bazıları class 6 kart yeter diyor ben class 10 ile çekemiyorum
kartın markası ne ben dede var 10 clas hic sorun cikmiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
quote:
kartın markası ne ben dede var 10 clas hic sorun cikmiyor...
toshiba . hb den desire s için almıştım. 55od de denedim video çekemedim. sizinkinin markası nedir
bendeki de toshiba beyaz renk olanından sorunsuz kullaniyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
bendeki de toshiba beyaz renk olanından sorunsuz kullaniyorum...
sd mi yoksa adaptörle mi sd ye çevirdiniz. benim aklıma adaptör gibi geliyor ama öyle olsa kartı görmez.
sdhc
Arkadaşlar ben harici nikrofon bakınıyorum ama henüz bulmadım. acaba normal 3.5 jack bilgisayar mikrofonu taksak nasıl olur. deneyip çalıştıran var mı? ( klavuzda sadece mikrofon takın yazıyor. mikrofon türü yazmıyor. olabilecek hasarlardan sorumlu değilim. ben sadece meraktan soruyorum. aslında ya meraktan... )
quote:
Arkadaşlar ben harici nikrofon bakınıyorum ama henüz bulmadım. acaba normal 3.5 jack bilgisayar mikrofonu taksak nasıl olur. deneyip çalıştıran var mı? ( klavuzda sadece mikrofon takın yazıyor. mikrofon türü yazmıyor. olabilecek hasarlardan sorumlu değilim. ben sadece meraktan soruyorum. aslında ya meraktan... )
internette baktigim kadari ile mikrofonun kendinden bir guc kaynagi olmasi lazim callismasi icin.