Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • havale fiyatı 1.607tl ve yedek muadil batarya + 8gb kart hediye.. ben burdan 650d aldım verdikleri kart 30mb/sn sandisk class10.. fiyatı 30tl.. muadil pilde 20 liralık birşey eder sana 50tl.. birde kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ama orjinal canon çantası da hediye ve görsel akademiden 4 saatlik fotoğraf deride hediye

http://www.fotografium.com/CANON-600D-ve-18-55-IS-II-Lens-Kit-DSLR-Fotograf-Makinesi_3619.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 5 Ocak 2013; 12:21:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

selam arkadaşlar. 550d + 18-135 is II lens buldum bir tane almadan önce size sormak istedim.

ikinci el 2 yıl garanti + 150 liralık vip garanti varmış. makina 2 haftalık. eleman video çekmek için almış ancak eli büyük olduğu için tutarken randıman alamamış başka modele(nikon d7000) geçecekmiş. inandırıcı geldi. fiyat 1500tl ne yapayım alayım mı? aslında biraz acil çabuk cevap alabilirsem.

geçen media markt ta 1600 ve peşin fiyatına takistle 2 yıl eurasia garantili 18-55 + 55-250 kit vardı.. ek olarak satma sebebi hiç inandırıcı gelmedi.. bir kere slr alacak adam iyice araştırı teknosa, media markt gibi yerlere gidip teşir ürününü inceler. misal ben almadan önce 3 ay iyi bir araştırma içine girmiştim.. ayrıca eli büyükse 100tl ye batterygrip alabilirdi.. "elim büyük satacam bunu" diye birşey söz konusu olamaz.. cihazda ya da lenste problem olabilir.. "bir hevesle aldım şimdi satıyorum dese" daha inandırıcı olurdu.. üstelik pahalı.. aynı fiyata spot 650d de var.. garantili 600d bile bulabilirsin ama kitleri 18-55 olur.. ki bu dediğin 18-135 sanırım stm de değil.. yani normal 18-55ten farkı biraz dah zoom yapması ki bence sıfır ürün almak daha mantıklı.. ilerde bir 50mm ve 55-250 ya da 70-300 le daha fazla zoom alanı elde edebilirsin..

(kişisel görüşüm)

hocam ilgin için teşekkür ederim. hemen cevap yazdınız.
    telefoda konuştuğumuzda b.gripsiz kullanamıyorum dedi. aslında anladığım b.grip var ama onu satmıyacak.

dediğiniz fiyatlara bulsam alıcam link var mı? ben buradan bakıyorum gelende.

http://www.fotografium.com/Canon-550D-18-135-IS-Lensli-DSLR-Profesyonel-Fotograf-Makinesi_1407.html

stm olup olmadığını nasıl anlıyoruz. bu arada ilanın linki bu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-550d-18-135-is-ii-lens-2-yil-turkiye-garantili-110146945/detay/

para limitim de tam bu kadar 1400-1600TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri sirin -- 5 Ocak 2013; 12:31:30 >

• quote:

havale fiyatı 1.607tl ve yedek muadil batarya + 8gb kart hediye.. ben burdan 650d aldım verdikleri kart 30mb/sn sandisk class10.. fiyatı 30tl.. muadil pilde 20 liralık birşey eder sana 50tl.. birde kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ama orjinal canon çantası da hediye ve görsel akademiden 4 saatlik fotoğraf deride hediye

http://www.fotografium.com/CANON-600D-ve-18-55-IS-II-Lens-Kit-DSLR-Fotograf-Makinesi_3619.html

ben sizin bu mesajı görmedim ya. bir de link istedim üstelik. çok sağolun hocam.

bir de eleman lenste yada makinada sıkıntı olsa garantiyi kullanırdı.

• quote:

quote:

havale fiyatı 1.607tl ve yedek muadil batarya + 8gb kart hediye.. ben burdan 650d aldım verdikleri kart 30mb/sn sandisk class10.. fiyatı 30tl.. muadil pilde 20 liralık birşey eder sana 50tl.. birde kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum ama orjinal canon çantası da hediye ve görsel akademiden 4 saatlik fotoğraf deride hediye

ben sizin bu mesajı görmedim ya. bir de link istedim üstelik. çok sağolun hocam.

bir de eleman lenste yada makinada sıkıntı olsa garantiyi kullanırdı.

bazı durumlarda garanti ilgilenmiyor.. ayrıca bunu kesin alacaksan sana tavsiyem belgelerini ve faturasını kontrol et.. sevindirik olup atlama 2.el telefon alırken atlamıştım heyacandan sazan gibi sonra imei vs gibi sorunları çıktı pişman olmuştum.. gerekirse 1100d al ama kesinlikle sıfır al derim ve tabiki eurasia garantili..

bu arada 550d stm lensleri desteklemiyormuş.. yani yeni çıkan lensler uyumlu olmayabilir.. çünkü stm nin çalışması için hybrid sensör olması gerekiyor.. firmwaresel birşey değil yani.. şu an stm nin 18-135 i bana göre bir anlam ifade etmiyor ama canonun ucuz yeni lenslerinden mahrum kalmak akıl işi değil (misal 40mm stm gibi).. bence alacaksan biraz kas ve yeni modellere yönel.. kısafilm ve videoda ayrıcalıklı olursun tabi ilgin varsa..

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

IMG_2523-1 by canrdemiR, on Flickr

• caydım zaten. fotografiumdan 600d alcak gibiyim. ama 650d çok tahrik edici. daha hızlı olması dokunmatik ekran felan dadında. forografium 650d için kampanya yapmıyor şuan.
  • quote:

caydım zaten. fotografiumdan 600d alcak gibiyim. ama 650d çok tahrik edici. daha hızlı olması dokunmatik ekran felan dadında. forografium 650d için kampanya yapmıyor şuan.

Butce 1600 se ustune 100lira daha koyup 60d almalisin bence. 60d nin incelemesini fotografium yapmis youtube dan izleyeblrsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

caydım zaten. fotografiumdan 600d alcak gibiyim. ama 650d çok tahrik edici. daha hızlı olması dokunmatik ekran felan dadında. forografium 650d için kampanya yapmıyor şuan.

Butce 1600 se ustune 100lira daha koyup 60d almalisin bence. 60d nin incelemesini fotografium yapmis youtube dan izleyeblrsn

hocam 60d bizi aşar ya 2500tl birde arttıra artıra mark'a kadar gidecek bu iş :)

http://www.fotografium.com/Canon-Eos-60D-18-55-IS-Lensli-DSLR-Profesyonel-Fotograf-Makinesi_3288.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

hocam 60d bizi aşar ya 2500tl birde arttıra artıra mark'a kadar gidecek bu iş :)

http://www.fotografium.com/Canon-Eos-60D-18-55-IS-Lensli-DSLR-Profesyonel-Fotograf-Makinesi_3288.html

dediğim fiyat spotta geçerli tabi canon eurasia garantililerde değil

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

55-250IS@250mm, f5.6, iso1600, 1/500
  • bir adette benden bulunsun

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: skalfer

bir adette benden bulunsun

köpeğin tamamını yada tek kafasını alsaydınız daha güzel olurdu diye tahmin ediyorum . bu tür fotoğraflara pek hdr olmaz
  • Aynı köpeğin (Mavzer) birkaç pozu daha var yarin eklerim. Ilk çektiğim ve hdr denemeleri yaptığım fotolar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda ejder farklı bir köpeğimiz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skalfer -- 16 Ocak 2013; 9:50:46 >
  • quote:

Buda ejder farklı bir köpeğimiz ...

çiftlik mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Buda ejder farklı bir köpeğimiz ...

çiftlik mi var ?

Evet Ankara da çiftliğimiz var. Çoban köpekleri besliyoruz. Buda dişi damızlıklarımızdan Gülo

• Arkadaşlar 550d almaya karar verdim ama iki lensle birlikte 1600 Tl uygun mu.2 yıl euarasia garantili
    CANON EOS 550D + 18-55 mm DC & 75-300 mm DC lensler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari3004

Arkadaşlar 550d almaya karar verdim ama iki lensle birlikte 1600 Tl uygun mu.2 yıl euarasia garantili

IS lens almanizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Arkadaşlar 550d almaya karar verdim ama iki lensle birlikte 1600 Tl uygun mu.2 yıl euarasia garantili

teşekkürler hocam cevabınız için ama aldım makineyi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

teşekkürler hocam cevabınız için ama aldım makineyi :)

Hayirli olsun
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.