Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firari3004

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Arkadaşlar 550d almaya karar verdim ama iki lensle birlikte 1600 Tl uygun mu.2 yıl euarasia garantili
    CANON EOS 550D + 18-55 mm DC & 75-300 mm DC lensler bunlar

IS lens almanizi tavsiye ederim.

teşekkürler hocam cevabınız için ama aldım makineyi :)

Bende özelden biraz geç gördüm mesajınızı. Cevap yazdıktan sonra burayı gördüm. Zaten güzel fiyat demiştim. Tekrar hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Arkadaşlar 550d almaya karar verdim ama iki lensle birlikte 1600 Tl uygun mu.2 yıl euarasia garantili
    CANON EOS 550D + 18-55 mm DC & 75-300 mm DC lensler bunlar

IS lens almanizi tavsiye ederim.

teşekkürler hocam cevabınız için ama aldım makineyi :)

Bende özelden biraz geç gördüm mesajınızı. Cevap yazdıktan sonra burayı gördüm. Zaten güzel fiyat demiştim. Tekrar hayırlı olsun

ilgilenen herkese yardımları için çook teşekkürler.

• hayırlı olsun :D eleştirilmek üzere fotoğraflarınızı bkeliyoruz :D
  • gençler burayı şenlendireyim. ne eksiğimiz var 600d cilerden. aaa. hadi bakalım.

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • arkadaşlar şimdi bana video çekimi için, atıyorum gece şöyle bir ışıkta makineyi şu değerde kullanın gibi bir tutorial yada ufakda olsa bilgi alabileceğim bir veri lazım
    yardımcı olursanız çok sevinirim
  • hocam, magic lantern i kullanmanızı öneririm herkese, bir çok artı özellik geliyor. bir araştırın derim video için özellikle.

arkadaşlar, tek raw karesinden hdr yapmak nasıl oluyor ? biraz bilgisi olan paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

hocam, magic lantern i kullanmanızı öneririm herkese, bir çok artı özellik geliyor. bir araştırın derim video için özellikle.

arkadaşlar, tek raw karesinden hdr yapmak nasıl oluyor ? biraz bilgisi olan paylaşabilir mi ?

canon nun DPP programi ile cok basit yapabilirsin, icinde HDR tool aracı var.
  • hocam valla tek rawdan güzel olmuyor sanırım, en iyisi 3 fotodan. pek de begenmedim programı yahu, photoscape bile çok çok daha kullanışlı geldi neden acaba /:
  • Canon 550D kit lensiyle+çanta+ hafıza kartı ve 1400 shutter ...1000 liraya satın alarak aranıza katldım

Makina hakkında bir bilgim yok ilk DSLR makinam. 50mm lenslerden de almak istiyorum fakat bir sürü çeşit ve marka var ?

Hafıza kartı olarak, benim afacanın videosunu felan da çekmek istediğim için;
    Toshiba 16 GB Exceria Type-HD SDHC UHS-1 Class 10 kartı düşünüyorum fiyatı 60 TL sizce uygunmudur? Veya 2 tane 8 lik almak mı mantıklı?
    Ayrıca işimi görecek uygun fiyatlı bi tripodm tavsiyeniz olur mu arkadaşlar? Ben çanta ve 2 hafıza kartı dışında normal fix kutu içeriğiyle satın aldım . Başka almam gereken ne var ilk aşamada?

Birde 45 liraya;
    Transcend 16 GB Class 10 SDHC Hafıza Kartı TS16GSDHC10 kartı var.Bu kart da iş görür mü?

• hocam, iyi fiyata almışsınız öncelikle. 16 gb class 10 olan herhangi kartı alabilirsiniz markaya takılmayın.

bu arada bir üst lense geçeceğimden 50mm 1.8 II lensimi satıyorum istanbul içi 170 lira. kutusu orjinal garantisi 22 ay devam etmekte. çok az kullandım.

• Benden de resim bulunsun hadi :)Benden de resim bulunsun hadi :)
    550D_18-135 IS II lens

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

hocam, iyi fiyata almışsınız öncelikle. 16 gb class 10 olan herhangi kartı alabilirsiniz markaya takılmayın.

bu arada bir üst lense geçeceğimden 50mm 1.8 II lensimi satıyorum istanbul içi 170 lira. kutusu orjinal garantisi 22 ay devam etmekte. çok az kullandım.

özelden mesaj attım lens için hala satılmadıysa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirga_ -- 31 Ocak 2013; 9:42:01 >

• Arkadaşlar, 5D klasik aldığım için kiss x4 ve ef-s lenslerimi satıyorum. İlgilenenlerin dikkatine.

http://forum.donanimhaber.com/m_71012638/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71015472

http://forum.donanimhaber.com/m_71060612/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71060612

Henüz ilanını açmadım ama bir de sigma 10-20 var 750 tl'ye, çantası parasoleyi ile sıfırından ayıramazsınız...

İyi forumlar...

• 550D 17-50 Only Red

•  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

Fotoğraflarda crop harici hiç bir oynama yoktur

• Hizli ucan martilara netleme nasil yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Hizli ucan martilara netleme nasil yapiliyor

AF yi servo AF yapabilirsin.
  • Arkadaslar yuklediginiz fotograflara lens bilgisinide yazarsanız, alacak arkadaslara fikir olur.
  • Eğer kredi kartı limiti yükselirse hemen bugun alacağım. Lowerpro 120 çantamı da aldık mı, değmeyn keyfime :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Hizli ucan martilara netleme nasil yapiliyor

Ben şöyle çekiyorum, denk getirirsem güzel oluyor: Ai servo, orta nokta seçili ve göz üstünde, kuşla beraber pan (işin bu kısmında biraz pratik ve sniperlık gerekiyor), shutter yüksek, mecburen iso yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Eğer kredi kartı limiti yükselirse hemen bugun alacağım. Lowerpro 120 çantamı da aldık mı, değmeyn keyfime :D

170 aldım ben 3 gözlü birine yedek lensi diger goze de şarjı koyuyorum, çok kullanışlı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.