Şimdi Ara

Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
8
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Buradan almayi dusunuyorum, sizce hediyeleri ile birlikte uygun mu?

http://www.bedavashop.com/Canon-Eos-550D-18-55mm-IS-KIT-Canta-16GB-Class10-Hafiza-Karti-UV-Filtre-HEDIYE,PR-239.html

fiyat normal , site güvenliğini ve şikayetlerini araştırın derim hemen almayın

Biraz arastirdim siteden alisveris yapanlarin yorumlari olumlu, sikayeti olan yok.

Canon Turk sayfasinda da siteyi konusmuslar mesela;http://www.canonturk.com/vbulletin/cop-kutusu/11002-bedavashop-com.html

o zaman sorun yok derim :D hayırlı olsun :)

Tesekkurler

• Kiss X4 + 55-250
     Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Person -- 23 Aralık 2012; 20:50:17 >
  • arkadaşlar, bu ürünle 600d arasında ne fark var diye soracak olan bininci kişi olabilirim belki ama, şöyle bir durumum var ;

1100d model makinam vardı arızası vardı ve garantiden birebir değişimi onaylandı, ben de üst modeli alsam farkı versem diye sorunca,

550d için 375 lira fiyat farkı çıkardılar benim vermem gereken. tabi kendi 18-55 dc lensim kalacak. sadece body değişimi.

sizce değer mi 1100d üstüne tam 400 lira koymaya ?
  • onun yerine lens alın derim
  • Foto bitti videoya basladik ama bir turlu render isini cozemedim.. Sony vegas 11 de Full Hd olarak hangi ayarlari kullaniyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: First_Person

Kiss X4 + 55-250

resimler çok güzel ama gözü yoran bir şeyler var.. ya netliği tam değil ya da ışıkla ilgili bir sorun.. çözemedim (ya da bana öyle geliyor)..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

resimler çok güzel ama gözü yoran bir şeyler var.. ya netliği tam değil ya da ışıkla ilgili bir sorun.. çözemedim (ya da bana öyle geliyor)..

Ben de şu anda iş yerindeki crt monitörden bakıyorum, haklısınız bayağı kötü göründü gözüme. Kesinlikle netsizlik var. ayrıca renkleri de beğenmedim. Evde bu kadar kötü gözükseler hiç paylaşmazdım.

Edit: Acaba tarayıcılar fotoğrafı sayfaya uydurmak için biraz küçültüyor, ve bunu yaparken kaliteyi mi düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Person -- 25 Aralık 2012; 11:11:16 >
  • quote:

quote:

Ben de şu anda iş yerindeki crt monitörden bakıyorum, haklısınız bayağı kötü göründü gözüme. Kesinlikle netsizlik var. ayrıca renkleri de beğenmedim. Evde bu kadar kötü gözükseler hiç paylaşmazdım.

Edit: Acaba tarayıcılar fotoğrafı sayfaya uydurmak için biraz küçültüyor, ve bunu yaparken kaliteyi mi düşürüyor.

Bence guzel kareler hocam ben goze batan bir sey goremedim

• quote:

quote:

dediğin gibi olabilir.. kaliteyi düşüyorlardır ama kompozisyon olarak çok beğendim.. ilk resimde sıkıntı yok herşeyiyle harika ama işte 2. resimde netlikte biraz sıkıntı olmuş gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://500px.com/photo/21401263

mikroskopla mı çektiniz

çok güzel çıkmış kerata

• Canon 550D + Canon 50mm F/1.4 le çekildi.

• @Hakan456, teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://500px.com/photo/21401263

mikroskopla mı çektiniz

çok güzel çıkmış kerata

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 26 Aralık 2012; 14:10:54 >

• valla ahan da aldım 550d yi. hadi hayırlısı. elimde sigma 70-300, canon 50mm 1.8 lensler de var. sanırım bir yıl idare ederler.

kafamdaki ilk lens tamron 17-50mm 2.8 olacak sanırım.
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • Bende aranıza yeni katıldım. canon eos 550d 18-55+75-300 lens kit...:=)
  •  Canon EOS 550D Rebel T2i (18mp)ana başlık
  • selam arkadaşlar. 550d + 18-135 is II lens buldum bir tane almadan önce size sormak istedim.

ikinci el 2 yıl garanti + 150 liralık vip garanti varmış. makina 2 haftalık. eleman video çekmek için almış ancak eli büyük olduğu için tutarken randıman alamamış başka modele(nikon d7000) geçecekmiş. inandırıcı geldi. fiyat 1500tl ne yapayım alayım mı? aslında biraz acil çabuk cevap alabilirsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

selam arkadaşlar. 550d + 18-135 is II lens buldum bir tane almadan önce size sormak istedim.

ikinci el 2 yıl garanti + 150 liralık vip garanti varmış. makina 2 haftalık. eleman video çekmek için almış ancak eli büyük olduğu için tutarken randıman alamamış başka modele(nikon d7000) geçecekmiş. inandırıcı geldi. fiyat 1500tl ne yapayım alayım mı? aslında biraz acil çabuk cevap alabilirsem.

geçen media markt ta 1600 ve peşin fiyatına takistle 2 yıl eurasia garantili 18-55 + 55-250 kit vardı.. ek olarak satma sebebi hiç inandırıcı gelmedi.. bir kere slr alacak adam iyice araştırı teknosa, media markt gibi yerlere gidip teşir ürününü inceler. misal ben almadan önce 3 ay iyi bir araştırma içine girmiştim.. ayrıca eli büyükse 100tl ye batterygrip alabilirdi.. "elim büyük satacam bunu" diye birşey söz konusu olamaz.. cihazda ya da lenste problem olabilir.. "bir hevesle aldım şimdi satıyorum dese" daha inandırıcı olurdu.. üstelik pahalı.. aynı fiyata spot 650d de var.. garantili 600d bile bulabilirsin ama kitleri 18-55 olur.. ki bu dediğin 18-135 sanırım stm de değil.. yani normal 18-55ten farkı biraz dah zoom yapması ki bence sıfır ürün almak daha mantıklı.. ilerde bir 50mm ve 55-250 ya da 70-300 le daha fazla zoom alanı elde edebilirsin..

(kişisel görüşüm)

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.