Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimde 2 gün önce sıfır olarak aldığım 600d kit lensi 18-55 is 2 satılıktır 200 tl istiyorum. ayrıca sigma ef-530 dg st canon uyumlu flaş için 350 tl sıfııdan farksız kutu içeriği taşıma özel kılıfı faturası herseyi mevcut ilgilenen arkadaslar bana özel mesaj atsın

flaşı sanapazardan taksitle almak isteyenler için link

Sİgma ef-530 Flaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: legedema07

arkadaşlar video çekerken mutlaka objektifi manuel moda mı almamız gerekiyor, yoksa bu şekilde de çekim yapabiliyoruz mu? bide benim çektiğim gece çekimleri siyah alanları veya koyu renkleri kumlu gösteriyor. nedeni hafıza kartından olabilir mi? Teşekkürler.

Çekimlerde iso ayarını Auto konumuna aldıysanız gece düşük ışıkta iso 3200-6400lere çıkacaktır bu da fotoğraflarda kumlanmaya neden olur. Düşük ışıkta çekim yaparken tripod kullanın,pozlama süresini uzatın, ve iso ayarını kendiniz belirleyin.böylece daha iyi fotoğraflar elde edeceksiniz

ben fotoğraf çekimlerini kastetmiyorum. video çekimlerinde kumlanma var. koyu ve karanlık alanlar kumlu gibi çıkıyor. youtube de yayınlanan gece çekimleri gibi değil. bunu çözemedim.

•  Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Alanya by <mhmt\>, on Flickr

• merhaba arkadaşlar şu dead pixel sorunu ile ilgili daga önce yazmıştım ..erkeyelerda serviste 20 gün yatan makinemi bugün gidip aldım ..işlem olarakölü pixel ayarı yapıldı dendi bana ..makinayı kullanmaya başladım fakat yuklenen yazılım nasıl birşey bilmiyorum fotoğraf çekımlerım eskısı gıbı net değilmiş gibi geliyor bana ...video çekiminde bir sorun yok ama onun da yazılımla birlıkte özellıklerı değişmiş..acaba nasıl bir yazılım yuklenmış olabılır içimde bu konuda bir huzursuzluk var..özellıkle fotoğraf performansı benı üzüyor bu konuda bilgisi molan varsa yardımcı olursa sevinirim..anlamıyoruz diye tamır adı altında bızı yemelerınden korkuyorum...saygılar
  • Ben de artık bir canon 600d sahibiyim. Dün elime geçti. Benim öncelikli amacım videoydu makineyi alırken. Biraz fotoğraf bilgisi edeinmem lazım artık heralde.
  • merhaba canon 600d aldım 3-4 gün oldu sürekli hata verio error 30 diye kapat aç diyo pili çıkar tak diyo yapıyorum hiç bişey değişmiyo aynı durumda olan varmı? bide gruba eklerseniz sevinirim
  • iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

insom flickr adresini verdiğiniz kişi siz misiniz? james fletcher? yoksa linki mi yanlış verdiniz anlamadım.

Yok hocam ben degilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bb1925

Ben de artık bir canon 600d sahibiyim. Dün elime geçti. Benim öncelikli amacım videoydu makineyi alırken. Biraz fotoğraf bilgisi edeinmem lazım artık heralde.

hayırlı olsun....
  • Öncelikle herkeze merhabalar.Yaklaşık 3 aydır araştırma yapıyorum ve 600D almaya karar verdim.Fakat şuan itibariyle lens kararsızlığı yaşıyorum.18-55 ıs lensli 2187 tlye - 18-135 lens ile 2787 tlye buldum.Genelde amacım spor müsabakası,portre,aile ve doğa fotoğrafları çekmek olacak.Sizce hangi lensle almamı önerirsiniz.Hangisi dahaçok işime yarar.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Müsabaka fotoğrafları için "mm" değer ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.
  • @bb1925 & berkeru makineleriniz hayırlı, ışığınız bol olsun
  • İlgi için teşekkür ederim Odysséus.Birazda araştırma sayesinde 18-135 mm lensli olanı almaya karar verdim yakında aranıza katılıcam bende.
  • Makinadan çok fazla anlamam, CANON CANON 600D 18-55 IS şu an Vatan Bilgisayar kampanyasında 1.874 TL, World karta bu fiyata 6 taksit olarak gözüküyor.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-600d-canon-600d-18-55-is-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54378

Yukarıda verilen spot fiyatları bile daha fazla, bu makinanın eksiği nedir ?

• reef1905: normalde bir eksiği olmaması lazım. aynısıdır yani piyasadaki makinelerin. indirim yapmışlar kaçırmayın hemen alın. ben şahsen aynı makineyi 2250 liraya almıştım. keşke bekleseymişim böyle bir kampanyayı. yalnız bir şey dikkatimi çekti sitesindeki açıklamalar kısmında. menşe olarak tayvan görünüyor eğer yanlış yazmadılarsa. normalde bu ürün made in japan olması lazım.
  • Bende birincisi Tayvan yazısına takıldım, Türkiye distirbütör garantisi var mı bakmadım.Ayrıca takıldığım bir diğer husus arkadaşların yazdığı kit lensler ilgili.Buradaki kit lens 18-55 IS, arkadaşlar ise 18-55 IS II gibi bir şey söylüyorlar ?!
  • vatanda indirim devam ediyor

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-eos-600d18135-canon-600d-18-135-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=56152

www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-600d-canon-600d-18-55-is-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54378

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miy -- 13 Ağustos 2011; 9:12:32 >

• 600D almayı düşünenler vatan indirimini kaçırmayın, bu fiyata spot bile zor alınırken garantili makineniz olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Bende birincisi Tayvan yazısına takıldım, Türkiye distirbütör garantisi var mı bakmadım.Ayrıca takıldığım bir diğer husus arkadaşların yazdığı kit lensler ilgili.Buradaki kit lens 18-55 IS, arkadaşlar ise 18-55 IS II gibi bir şey söylüyorlar ?!

daha önce vatan kampanyasından alan arkadaşlar vardı ilk sayfalarda yazmışlardı,her hangi bir sorun yoktu.bence siteye ilanı koyarken yanlış yazılmış olabilir. En iyisi vatanın müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirin içiniz rahat olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Bende birincisi Tayvan yazısına takıldım, Türkiye distirbütör garantisi var mı bakmadım.Ayrıca takıldığım bir diğer husus arkadaşların yazdığı kit lensler ilgili.Buradaki kit lens 18-55 IS, arkadaşlar ise 18-55 IS II gibi bir şey söylüyorlar ?!

Mayıs ayının sonunda Vatanbilgisayar'dan 1874 liraya 6 ay taksitle almıştım. Lens 18-55 IS II 2 yıl Canoneroasia garantili.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.