Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRMiÇ

berke harika olmuş, muhteşem olmuş ellerine sağlık...nasıl kokusu geldi güzel alanya mın...

teşekkürler, Alanya akşamları bir başka oluyor

@honouurr hayırlıolsun aramıza hoşgeldiniz. class 10 kart alırsanız bu sorun çözülür, class 4'te bu sorun yaşanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

Aydın Jr. II by fleeing imagery, on Flickr

Güzel bir çalışma olmuş, 50 mm ile olsa gerek

• ilginiz için teşekkürler... başlangıcta bende class 4 kaynaklı oldugunu dusunuyordum ancak dun bır arkadasımın yıne class 4 olan toshıba kartıyla denedık sorunsuz kayıt yapabıldık.. sandıskle mı alakalı acaba:s

• burada ürünün fiyatı 2100 lira civarı. yanında hediye olarak 8gb kart sandisk, fofa marka çanta, pdx marka pil ve hama marka uv filtre hediyesi var. Alınabilecek bir fiyat değil mi. Hediye ürünler ile ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?

• arkadaşlar isteyen olursa 3 haziranda aldığım 1000 shutter daki 600d makinamı kit lens ile 1650 liraya satabilirim. kutusu kutu içeriği full eksiksiz. kullanmaya çok fırsatım olmuyor. hemen aynı gün kargo ederim 1 gün sonra elinizde olur. toplamda 4 gün kullandım, çekim için gezdim sadece o kadar. aldığım gün ekran jelatini yapıştırdım çizik vesaire kesinlikle yok.

tuna demir - bolu
    0506 992 34 99
    tuna_demir@hotmail.com.tr
  • Arkadaşlar 600d ile aralıksız olarak hata mesajı vermeden kaç dakika yapabiliyorsunuz acaba. Birde ısındıktan sonra ne kadar sürede makine kendine geliyor.
  • makina bursadan bir arkadaşa satılmıştır arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twona77 -- 6 Ağustos 2011; 1:06:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriminal11

Arkadaşlar 600d ile aralıksız olarak hata mesajı vermeden kaç dakika yapabiliyorsunuz acaba. Birde ısındıktan sonra ne kadar sürede makine kendine geliyor.

Video çekimleri için Class 10 hafıza kartı tavsiye ederim.
  • ef 18-55 is II kit lens arıyorum satmak isteyenler pm atarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

ef 18-55 is II kit lens arıyorum satmak isteyenler pm atarsa sevinirim...

Hocam ef olmuyor sanirim ef-s var sadece. IS olmasina dikkat edin. Hayyamda Bozdag Fotoya bakabilirsiniz 2.el konusunda. Cok ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: twona77

ef 18-55 is II kit lens arıyorum satmak isteyenler pm atarsa sevinirim...

Hocam ef olmuyor sanirim ef-s var sadece. IS olmasina dikkat edin. Hayyamda Bozdag Fotoya bakabilirsiniz 2.el konusunda. Cok ilgililer.

uyarı için tşk ederim dostum, ben kısaca öyle yazdım...
  • @MRMİÇ Merhaba, ben de 600d aldım ama makinalarda yeniyim, aslında forumda da yeniyim :))www.gorselakademi.net sitesinde bi eğitim programından bahsetmişsin, makina hakkında ön bilgi edinmek süper olurdu.. Ben yurtdışından getirtmiştim, o programdan nasıl yararlanabilirim bi bilgin var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GMZ*

@MRMİÇ Merhaba, ben de 600d aldım ama makinalarda yeniyim, aslında forumda da yeniyim :))www.gorselakademi.net sitesinde bi eğitim programından bahsetmişsin, makina hakkında ön bilgi edinmek süper olurdu.. Ben yurtdışından getirtmiştim, o programdan nasıl yararlanabilirim bi bilgin var mı acaba?

Bende denedim simdi illa ki garantili makina istiyorlar.Ne kadar sacma birsey.Ben yurtdisinda yasiyorum bunun icin bile bir secenek yok.Bravo bu siteyi yapanlara cok guzel is yaptiklarini dusunuyorlar herhalde?.

• insom flickr adresini verdiğiniz kişi siz misiniz? james fletcher? yoksa linki mi yanlış verdiniz anlamadım.
  • arkadaşlar video çekerken mutlaka objektifi manuel moda mı almamız gerekiyor, yoksa bu şekilde de çekim yapabiliyoruz mu? bide benim çektiğim gece çekimleri siyah alanları veya koyu renkleri kumlu gösteriyor. nedeni hafıza kartından olabilir mi? Teşekkürler.
  • Video çekerken AF de kullanabilirsiniz, MF'de. Odaklama tuşuna bastığınız an AF'de odaklayacaktır. Ben MF kullanıyorum şahsen, pozlamasına kadar.

Gece çekimlerinizin kumlu olmasının nedeni hafıza kartı değil, iso değerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor

Temel fotoğrafçılık bilgilerini içeren videoları izlemenizi tavsiye ederim bu konuda.

Diyafram açıklığı, asa hızı, enstantane hızı vb bunlar önemli şeyler.
  • Arkadaslar bugun sirkeciye 600D-18-135-IS-KIT almak icin gidecegim.son zamanlarda alan arkadas varsa guncel fiyat bilgisi isterim.bhfoto turkiye sitesinde boyle bir kit buldum.2700 tl civarı.Nerdeden ve kimden alayım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legedema07

arkadaşlar video çekerken mutlaka objektifi manuel moda mı almamız gerekiyor, yoksa bu şekilde de çekim yapabiliyoruz mu? bide benim çektiğim gece çekimleri siyah alanları veya koyu renkleri kumlu gösteriyor. nedeni hafıza kartından olabilir mi? Teşekkürler.

Çekimlerde iso ayarını Auto konumuna aldıysanız gece düşük ışıkta iso 3200-6400lere çıkacaktır bu da fotoğraflarda kumlanmaya neden olur. Düşük ışıkta çekim yaparken tripod kullanın,pozlama süresini uzatın, ve iso ayarını kendiniz belirleyin.böylece daha iyi fotoğraflar elde edeceksiniz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.