beyler 55-250 IS lens almayı düşünüyorum sizce 18-55 in yanında yeterli olur mu..
quote:
Orijinalden alıntı: KediQ
beyler 55-250 IS lens almayı düşünüyorum sizce 18-55 in yanında yeterli olur mu..
Olur, 18-55 ile birbirini tamamlar. Asil soru; acaba bu kadar yuksek odak uzakligini kullanacak misiniz?
ebay'den rc5 uzaktan kumanda aldım. kargo dahil 7 liraya geldi. eh çok kaliteli bir ürün değil ama işimi görüyor. tavsiye ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: pandelis
ebay'den rc5 uzaktan kumanda aldım. kargo dahil 7 liraya geldi. eh çok kaliteli bir ürün değil ama işimi görüyor. tavsiye ederim :)
bende almayı düşünüyordum link verebilir misiniz
benim aldığım ürün artık listelenmiyor ancak rc6 veya rc5 diye aratırsanız bir çok ürün var. ben rc5 aldım o da çalışıyor makine ile.
quote:
Orijinalden alıntı: diffriend
quote:
Olur, 18-55 ile birbirini tamamlar. Asil soru; acaba bu kadar yuksek odak uzakligini kullanacak misiniz?
hocam bende tam kestiremiyorum..ama 18 55 cok kısıtlı kalıyor..varsa önerin duymak isterim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: diffriend
quote:
hocam bende tam kestiremiyorum..ama 18 55 cok kısıtlı kalıyor..varsa önerin duymak isterim
300mm bile yeri geliyor yetmiyor hocam.Kullanım alanına göre tabi.Eğer uzak çekimlerde kullanmayı düşünüyorsanız gerçekten güzel bence.
Selamlar,benim de makinem 18-135mm lens ile bu gün elime geçti.Yarın hafiza kartı ve polarize filtre almaya gideceğim.Biraz alıştıktan sonra resimleri paylaşırım.Bu arada bir sorum olacak;uzun süre sony dsc h7 kullandım.İki fotoğraf makinesi var şu an elimde.aranızda iki makineyi benim gibi kullanan var mı,tavsiyeniz nedir,slr bir makineden sonra diğeri kullanılır mı?Tercih meselesidir tabiki, ama sizlerin de fikrini öğrenmek istedim.Ben 2.el satıp yerine aksesuar almayı düşünüyorum açıkçası.
merhabalar herkese fotograftan cok iyi anladigim soylenemez hanimimin kamara istegi uzerine ve benimde fotograf makinasi ilgimi cekmesi nedeniyle cok kararsizdim once dedim sony A33L sonra A580 sonra canonlar ilgimi (sonylerin ebati kucuk olunca biraz oyuncaksi kaliyordu gozumde ) cekti sonra yazilari okudum okadar yazi okudumki en son bu forum sayesinde hem ekonomik hemde her ikisini bir arada sunan ve daha kaliteli video ve fotograf cekme imkani sunan makinayi sizler sayesinde sizlerin yorumlari elestirileri sayesinde bugun canon d600 18-135mm u 1000 dolar a sparis ettim yarin ogleden sonra gelecek sparis derken buradaki magazanin merkez deposundan yarini dort gozle bekliyorum... burada reklam yaptigimi kimse dusunmesin ben lens ve kitin ne demek oldugunu bile 4 gun once ogrendim :) sanirim siz simdi dersiniz senin onunde coook yol var. siz degerli arkadaslardan cektiginiz fotolari hangi ayarlari yaparak cektiginizi de kisa olarak da yazarsaniz ben gibi arkadaslar (belki tekimdir cogul kullanarak baski yapmak istedim)da yavas yavas biseler kapabilir/ kursa gitmek isterdim ama kirgizistanda hem dil farkli hemde prof. fotgrafci bulamazsiniz :) herkese tekrardan tesekkurler
buarada cumle kurmayi bile unutmusum amma dusuk cumleler kurmusum malum uzkta olunca
arkadaslar icinde kartı yok hangı model kart alsam daha iyi olur ? onerileriniz varmı
nette bununla alakalı bolca kaynak bulabilirsiniz.makinenizi alınca kullanım klavuzunu okumanızı tavsiye ederim.yine aklınıza takılan konuları sorarsınız cevaplamaya çalışırız. Hafıza kartı olarak 8 yada 16gblık class 10 hafıza kartı alın hayırlı olsun:)
tesekkurler berkehan ama kitapcık inglizce :) ve makina kartsız ggeldi ben simdi ne kartı alacam bilmiyorum :( daha dogrusu fotgrafcılık hakkında da pek bise bilmiyrum kartın kaliteli olması cok onemlimi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ulasagca
tesekkurler berkehan ama kitapcık inglizce :) ve makina kartsız ggeldi ben simdi ne kartı alacam bilmiyorum :( daha dogrusu fotgrafcılık hakkında da pek bise bilmiyrum kartın kaliteli olması cok onemlimi ?
kartın markası çok önemli değil ama class'ının 10 olmasına dikkat edin class 4 falan alırsanız video çekiminde sorun yaşarsınız. ben toshiba 16gb class 10 kullanıyorum memnunum.
bu linklerdeki bilgileri okursanız fotografçılık konusunda bayağı bilgi sahibi olacağınızı düşünüyorum. Bende sıfır bilgi ile başlamıştım.İşin sırrı bolca okumak ve araştırmak
herkese tesekkurler extreme 3 class 10 aldim umarim iyidir arkadaslar
arkadaslar macro böcek çekimi yapan arkadaslar varsa paylaşabilirlermi..
arkadaşlar benide ekleyin. ben yaklaşık 1 ay önce aldım. vatan computer ı iyi takip edin ben 600d + 18-135 mm kit lens aldım %25 indirimli 2435 tl ye geldi
ben transcend 8 gb SDHC Class 10 kullanıyorum. çanta lowepro nova 140
quote:
Orijinalden alıntı: KazimYuksel
arkadaşlar benide ekleyin. ben yaklaşık 1 ay önce aldım. vatan computer ı iyi takip edin ben 600d + 18-135 mm kit lens aldım %25 indirimli 2435 tl ye geldi
hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
quote:
Orijinalden alıntı: berke_han
quote:
Orijinalden alıntı: KazimYuksel