Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk resimde sarı ışıltılar için modelin yüzü feda edilmiş :) flash kullanabilirdi .2. foto gayet hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretsoul1978

ilk resimde sarı ışıltılar için modelin yüzü feda edilmiş :) flash kullanabilirdi .2. foto gayet hoş.

ya kardeşim kayarken çektiğim için bu şekilde doğal olsun istedim. flash kullanmıyorum hiç.
  • Merhabalar bende 600d almayı planlıyorum bu haftasonu içerisinde.Prodüksiyon şirketinde çalışıyorum ve 5dmıı - 1D -7d -red gibi makinalarla içli dışlı oldum.600d benim için orta segment'in biraz altı gibi olacak sanıyorum.bu arada tek amacım video çekmek ama aradada tabi bi kaç shot foto çekerim :D
    Üzüldüğüm nokta ben bu konudaki 16 sayfayı teker teker atlamadan okudum ve video ile ilgili çok az sayıda bilgi buldum.İsterdimki birde 600d video konusu olsun sadece oraya yoğunlaşabilseydim malum işler yoğun pek okumaya vakit kalmıyor bu şekilde.
    Yurtdışı forumlarının %70'ini okumuşumdur heralde ama DH farkınıda görmek isterdim:D
    Örnek videosu olan varsa 600d ile (vga değil.720 veya 1080) buradan bana link verebilirmi izlemem için?
    Slow-mo , Magic Bullet'lı vs farketmez.

Ekleme: 16gb class 10 kart nerde bulabilirim istanbul-anadolu yakasında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezzo -- 28 Kasım 2011; 23:57:10 >
  • selamlar.. 720P 30fps ya da 60 fps'de çekilen misal 10 dakikalık bir video kaç MB yer kaplıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: nanocanon

Uzaktan kumanda olayi nedir ? Cok ozurdileyerek soruyorum ama zamanlayicida cok gerekli bir olay ama nerede bulabilirim o nedir hic bir fikrim yok

RC-6 uzaktan kumanda aldım gerçekten çok işe yarıyor.ebay'dan aldım kargosu dahil 5TL-6TL falan tutmuştu.

TÜM 600D'cilerin BAYRAMI MÜBAREK OLSUN.

Teşekkürler :)
  • merhabalar
    gecenin bu saatinde inceleme videoları izleye izleye mahvoldum direk sormak istedim o yuzden.
    fuji s2950 almayı dusunuyordum fakat almısken dslr giris bi model alıp gelecege yatırım yapmak istedim.
    fiyat olarak bana uygun olan 600d ve nikon d3100 arasında kaldım.
    siz 600d kullanıcıları olarak d3100 hakkında bilginiz veya benim gibi zamanında bu iki makinayada bakmıssanız dusuncelerinizi ogrenebilirmiyim?
    tesekkur ederim.

bu arada amator fotografcılıga bir baslangıc olarak dusunuyorum bu makinalardan birini almayı.
  • Şu linkten bakabilrsin.. 600D bir adım önde gözüküyor .. 73puan almış nikon ise 69
    Canon600D vs Nikon D3100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikimaruu

Şu linkten bakabilrsin.. 600D bir adım önde gözüküyor .. 73puan almış nikon ise 69
    Canon600D vs Nikon D3100

tesekkurler
  • Rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

quote:

Orijinalden alıntı: Rikimaruu

Şu linkten bakabilrsin.. 600D bir adım önde gözüküyor .. 73puan almış nikon ise 69
    Canon600D vs Nikon D3100

tesekkurler

Bu site çoğu zaman yanlış bilgi veriyor.Başka kaynaklardan karşılaştırma yapın derim

• Selam
    Bende bugun 600d almis bulunmaktayim. Teknosanin indirimiyle 2100 liraya geldi yanindada class 4 -8gb kart hediye.(18-55 kit) simdi dartydeyim lowepro ve caselogic arsinda kaldim ama caselogicin bir modelini cidden cok begendim.ust kisminda delikli bir bolge var kamera lensiyle birlikte oraya sokuluyor ve hareket etmiyor. Kullanan varmi ? ( turuncu ici olan model degil)
  • Arkadaslar oncelikle hepinize iyi gunler dilerim. Canon 600D ile Nikon D5100 arasında gidip geldim ve almak için Canon'un seçtim umarım dogru yapmışımdır. Simdi size sorum bu makineye 1-2 sene içinde alınabilecek + lens modeli ne olabilir. Su anda uzerinde 18-55 kit lens var. 55-200 lensler için uygun fiyatlı onerisi olan var mı? Tesekkur ederim.
  • Daha Yeni Aldığınız Bir makina için hemen lens arayışına girmeyin. İlk önce elinizdeki kit lens ile neler yapabileceğinizi öğrenin lensi bir sömürün sonra lensi ve makinayı tamamen kullanmayı öğrenince hangi konuda fotoğraf çekmeyi sevdiğinize bakın portre manzara vs ise 50 mm1.8 lens işinizi görür, ama yok ben zoom lens istiyorum , hayvan, spor vs fotosu çekeceğim diyorsanız 55-250 lens sizi tamamlar. Ben tak çıkar uğraşamam derseniz de 18-135 veya 18-200 lensi yanınıza alıp gezinize çıkarsınz. Ama dediğim gibi önce makinanızı bir tanıyın lensinizi bir sömürün derim..
    Buyrun 18-55 ile çekilmiş resimler 18-55 kit lens ile çekilmiş fotolar

• Bende katıldım arkadaşlar. geçen gün media mrtk ümraniyeden (kampanya) gövde, 18-55 + 50mm f2.8 obj. -2000 TL- ye aldım. 8 gb klas 10 toshiba, 3 ayak, çanta ve uv de aldım tabi :)
    benide eklerseniz sevinirim. (ben fazla meraklı amatörlerdenim )

değiştirme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 8 Aralık 2011; 14:23:54 >
  • Arkadaşlar bu makinede blup modu yokmu, yoksa benmi bulamadım. Arkadaşım makinesinin altını üstüne getirdim ama yok. Bende hemen üst tarafta 60D.
  • bulb için kabloya ihtiyacınız olacak. 60d'de B menüsünden oluyor ama 600'de direkt yok işte maalesef :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

bulb için kabloya ihtiyacınız olacak. 60d'de B menüsünden oluyor ama 600'de direkt yok işte maalesef :)

Şaka gibi cidden, nasıl bu özelliği bu kadar matah bir hale getirirler. Altı üstü bulp mode kardeşim, bazen hayret ediyorum bu firmalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

bulb için kabloya ihtiyacınız olacak. 60d'de B menüsünden oluyor ama 600'de direkt yok işte maalesef :)

Şaka gibi cidden, nasıl bu özelliği bu kadar matah bir hale getirirler. Altı üstü bulp mode kardeşim, bazen hayret ediyorum bu firmalara.

bulp nedir ?
  • Merhaba,

Ben çok çok yeni bir 600D kullanıcısıyım. makinayı tamamen araştırarak ve kurcalayarak çözeceğim, belki bir ara günlük bir kursa giderim. Elinizde bu konuda yardımcı olabilecek her türlü dökümana -kolay anlaşılır- ihtiyaç duyacağım...

Herkese şimdiden teşekkürler
  • eski zenit makinemi hatırladım onda da B direkt vardı :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.