Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • format atamıyorsanız defrag yapın o zaman daha hızlanır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pHarun

Benide listeye eklersen sevinirim . Makine bugün ulaştı elime

Hayırlı olsun, ışığınız bol olsun
  • arkadaşlar ankaradan herkese merhaba yılbaşında isviçredeydim ve ordaki media markt dan bende eos 600 d alarak aranıza katıldım makineyi yeni yeni çözüyorum inşallah sorun çıkarmaz yabancı ülkeden almak bayağı tedirgin etti ama şimdilik sorun yok gibi gözüküyor benide listeye eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apranax66 -- 4 Ocak 2012; 0:24:37 >
  • tekrar selam herkese, canon 18-55 kit objektifde netlik yaparken hafif bir boşluk hissediyorum, el ile netlik yapmak zor oluyor. bu normal midir?
  • Canon 600D Makineme Flaş takıcam.Fakat bu flaş eskilerden kalan pozlu bi makinenin harici flaşı .Makineye taksam denemelik bi zarar verirmi sizce ? Deneyen varmı yada .acil cevap bekliyorum

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ
    ,

İşte flaş bu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pHarun -- 4 Ocak 2012; 14:40:22 >
  • bende bir eos 600D kullanıcı olarak beni de eklersen sevinirim
  • hepsiburada şu an tr garantili Canon Eos 600D 18-55mm IS + 50mm 1.8 paket olarak 2.300 liraya satıyor. bence fiyat iyi. doların fiyatı da bu kadar yüksekken düşünülebilir. kredi kartına birçok karta 12 taksit yapıyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-eos-600d-18-55mm-is-50mm-18-18mp-30-slr-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft1216452&categoryId=1100301&SKU=FT1216452#Gorseller

• 50mm 1.8 II lens fiyatı 229 tl (12 taksitli) , yani makine fiyatı 2050 lere geliyor,bu şartlarda hepsi burada'nın fiyatı ucuz değil.

1 haftadır araştırıyorum, teknosa, darty , vatan , mediamart doğu bank - sirkeci - hayyam .. hepsini dolaştım. (ve tabii internet..)

USdolar kurları yüzünden EuroAgarantili ve kaçak mal arasında sadece 150 tl gibi bir rakam var, hatta spotçularda karta 12 taksit imkanını hesaplatınca bu fark da kayboluyor, nerede ise taksitle spot malı "garantili mal fiyatına" geliyor.

*** bugün makinemi aldım, 600d 18-135 kit, sirkeci fotografdunyası' ndan , Canon un bayisi, gitmeden internette de en iyi fiyatı bunlarda bulmuştum zaten. 12 taksit yapıldı , nerede ise spot mallara 12 taksit isteyince de komisyonla bu fiyata geliyordu.

mağazada paketin canon etiketini kendim açtım, ayarlarını yaptık, ölü piksel testi yaptık, birkaç deneme fotoğrafı çektik, kısa bir anlatım yaptılar , zaten review'lar ve forumları epey okuduğum için çoğu fonksiyonunu tanıyordum. garanti belgesi- fatura falan halledildi.

içinden online eğitim şifresi de çıkıyor. Canon un eskiden kadıköyde ücretsiz eğitimi de mevcutmuş, hala var mı bilemiyorum.

yanında sandisc 8gb class10 30mb/s sd card (gerçek class 10), MARUMI 67 UV MC Filtre (Çin malı parlayan cam UV filtrelerden değil) , Canon 18-135 Lens Hood EW-73B Parasoley, COMMAN Sniper AK48M çanta da aldım.

mantıklı konuşunca yanında aldığın ürünler üzerinden pazarlık da yapıyorlar. Daha tecrübeli kardeşlerimiz ne der bilemem
    ama ben şimdilik alışverişten memnunum, tavsiye ederim.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 5 Ocak 2012; 0:12:03 >

• sg888: tr garantili mi aldınız ürününüzü yoksa dükkan garantili mi? kaç liraya aldınız? makine kaç liraya geldi size? onu da yazsaydınız iyi olurdu karşılaştırma açısından.

sitede Kdv Dahil : 2.339,00 TL görüyorum 18-135. ben fikir vermesi açısından yazdım hb'yi. %25 indirimli kampanyaları hariç seti o fiyata garantili bulmak bence çok zor.
  • Beyler bi arkadaşıma 600D body si alcaz, en uygun nerden bulabiliriz?Kredi kartıyla taksitle alma imkanı var.cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

sg888: tr garantili mi aldınız ürününüzü yoksa dükkan garantili mi? kaç liraya aldınız? makine kaç liraya geldi size? onu da yazsaydınız iyi olurdu karşılaştırma açısından.

sitede Kdv Dahil : 2.339,00 TL görüyorum 18-135. ben fikir vermesi açısından yazdım hb'yi. %25 indirimli kampanyaları hariç seti o fiyata garantili bulmak bence çok zor.

ürün Canon garantili,www.fotografdunyasi.com.tr/ Canon un bayisi (canon u arayarak da sordum ) , zaten kutuda ilk canon stiker-etiketi var, kutuyu onu yırtarak ilk sen açıyorsun, türkçe kılavuz, canon garanti belgesi ,canon online eğitim şifresini belirten sertifika da çıkıyor. Bunlar izmirde de şubeleri olan büyük bir mağaza, garantili diye spot çakma şansları yok, sirkeci adresleri sitelerinde var.

ürünü internette de belirttikleri fiyattan aldım , ama yanında aldıklarım sırayla 80+ 70 + 40 + 105 liste fiyatlı ürünlerle toplamda 100 tl indirim yaptılar. ekstra aldığım ürünlerin de fiyatlarını dışarda kontrol ettim, hepsi uygun fiyatlardı, üzerine indirim yaptılar. (hepsi 12 taksit) , ekstra aldıklarımda dikkat ettiğim konular:

piyasada class 10 sd kart diye 30-40 tl ye sattıkları ürünleri veriyorlar , malesef bunlar gerçek class10 değil, 30mb/s hız yazan ürünleri alın, yoksa videoda sorun yaşayabilirsiniz, bunların normal fiyatı doğubankta bile 80 tl.

uv filtre diye camdan yapılmış filtreleri almayın, ışığı yansıtın ve farka bakın, ışık yansımasını minimum görmeniz lazım.

parasoley alırken lensinize uygun alın, zoom sırasında ekranda karaltma şeklinde gölgesini görmeyin. (18- 135 için daha önemli. )

kaliteli bir çanta alın, spotların yanında verdikleri canon yazan ufak çantaları almayın, çok ince ve korumasız çantalar, o çantalar yere düşse makine kırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 5 Ocak 2012; 19:59:03 >

• @sg888: hocam ben makineyi aldım zaten geçen sene:) 18-55 lens ile. gittigidiyor'dan da 50mm 1.8 lens aldım 200 liraya. ebay'den parasoley almıştım çin malı dandik bir şey :) class 10 kart olarak da team marka aldım ama çok da memnun değilim kart boşken durma olmuyordu ama kart biraz dolmaya başlayınca bazen durduruyor video çekimini gerçek class 10 almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

hafıza kartı dolu mu acaba? benim dolmaya yaklaştı bazen yapıyor. formatlanmış bir kartta çekmeyi deneyin. bir de bazı markalar class 10 yazabilir ama o maximumu gösterir genelde, her zaman o hıza ulaşamayabilr.

Class 10, "minimum" saniyede 10 MB yazacagini gosterir. Bazi ureticiler kartlarin uzerinde Class belirtmez, sadece hizi yazarlar. Bazilari ikisini de yazar. Class 4 bir kart Class 10 baska bir karttan hizli bile olabilir.
    En son Sandisk Class 10 kart aldim. 30 MB/sn hizi var, o zamandan beri diger kartlarimi kullanasim gelmiyor :)

• bu ürünleri tercih edin, hızları iyi .. sirkecide 80 tl gibi rakamlara bulunabiliyor.

internette sd kart testleri markalara göre mevcut, inceleyin .. class 10 yazan 30 tl lik kartlar var ama onlar içi doldukça veya uzun video çekimlerinde makinenin hızına yetişemiyor.

• Arkadaşlar Kit lens ile arka plan flu portre çekmek oldukça zor biliyorsunuz.

Bunun için şu lensi almamı öneriyorlar.Sizin fikriniz nedir? CANON-EF 50 MM F:1.8 II + Polarize plastik parçamı ne varmış onu tak diyorlar.Bunu alanınız varsa lens ve polarize hakkında bilgi verebilirmi
  • 50 mm F1.8 lens çok zevkli fotolar çekebileceğiniz bir lens. Polarize filtre var, hem lensi korumak için de faydalıdır.

Vatan da %25 indirim günlerinde lensin fiyatı 225-230 TL gibi. Hem garantili hem en ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sg888

bir soru daha sormak istiyorum, kiti 18-55 ile alıp extra bir 55-250 lens almak mı ? yoksa kiti 18-135 ile almak mı ?

sürekli 2 lens taşıyıp lens değiştirmek zor bir durum , 18 - 135 tek lens daha pratik bir durum ama bunun zoom u yeterli mi ..

bazı arkadaşlar "önce 18-55 ile uğraşın sonra gerekirse..." demişler ama evde çoluk çocuk için bir zoom gerekiyor, hatta bazen geniş açıdan daha fazla zoom ihtiyacı olabiliyor. bu durumda 18-135 tek lens olarak yeterli olur mu ? kiti bu şekilde almak daha mı mantıklı olur.

Ben 18-55 ve 55-250 ile kullanıyorum ama keşke 18-135 olsaydı diyorum.
  • 50 mm F:1.8 ile portre

Neşet Karaçaltı. Samsun'da yaşayan Amasyalı Şair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenya64 -- 6 Ocak 2012; 15:26:59 >
  • kenya64

Bilgiler ve fotoğraf için çok teşekkürler .Ben pek anlamam bu lens işinden bişe daha sorucaktım mazur görün 50mm yazıyor ya sadece.Bunda hiç zum oranı varmı ve gece fotoğrafı iyimi senin fotoda noise biraz fazla gibi
  • Bu makinede Flash açıkken Yüksek enstantane ile foto çekiliyormu denedim yapamadım ? Su damlası çekicem 200 üstü izin vermiyor
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.