Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TechZone

tripod tavsiyeniz nedir arkadaşlar? başlangıç için (fiyat önemli değil)

Digipod A-2841p 169.4cm Profesyonel Tripod kullanıyorum. başlangıç için yeterli. hepsiburada'dan 160TLye almıştım halen satılıyor
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=ft021229&categoryId=86399
    Tripod alırken çok ucuza kaçmayın, taşıma kapasitesine, tripodun ağırlığına ve malzemesine dikkat edin

• teşekkürler berke_han.. bunu da seçenekler arasına alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

teşekkürler berke_han.. bunu da seçenekler arasına alacağım

manfrotto, slik, vanguard. gece vakti ilk aklima gelen tripod markalari bunlar, slik te ucuz olanlar disinda digerlerinin guzel oldugunu duydum. tasima kapasitesi yuksek modellere bakin en az 3kg kaldirsin ki makine ve bir miktar agirlik asip ruzgarda titresimi engellersiniz. cift yonlu su terazisi olsun dagda bayirda ise yarar:)
  • biraz araştırma yaptım.. sanırım vanguard ya da digipod alıcam başlangıç olarak
  • arkadaşlar bi şey sormak istiyorum kapalı mekanda flashsız çektiğim fotolar yakınlaşınca grenlenme oluyor bunu nasıl çözeriz bilginiz var mı? grenlenme dediğim böyle pastel pastel tonda görünüyor zoom yapınca çektikten sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

önce bir tripot alman şart.....birde hareketlerin çok yavaş olmalı.. aslında 15fps çeken makina ile 24fps çekebilirisin.. ışığı iyi kullabilirsen..yani sabah 05:30-06:00 ile güneş batmadan 1 saat önce yada kapalı ama temiz havada kaliteli çekim yaparsın.. çekim yapmadan önce havayı koklamalısın yani net ve berrak olmalı.
    aslında bir sürü kriter var ..işin sırrı makina ile tek vucut olmalısın..ben eskiden film çekerdim bıraktım bu işleri..boş işler
    memleleti diyar neresi bu arada_?

Tek tek dikkat edicem bunlara.
    Ben yaka tipi mik düşünmüştüm ama, bilmem doğru olurmu !

İstanbul doğma büyüme, aslen sinop. Senin ?

ankara hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: brifing

arkadaşlar bi şey sormak istiyorum kapalı mekanda flashsız çektiğim fotolar yakınlaşınca grenlenme oluyor bunu nasıl çözeriz bilginiz var mı? grenlenme dediğim böyle pastel pastel tonda görünüyor zoom yapınca çektikten sonra..

ISO değerini otomatik modda ise muhtemelen akşam çekimlerinde yüksek iso ya çıkıyordur bu yüzden grenlenme olur
  • gece çekimlerinde ISO'yu yüksek tuttuğunuzda noise fazlalaşıyor.. ışık ve odaklanan noktaya göre ISO ayarı yapılması bunun önüne geçecektir.
  • Beni de yazınız efendim.
    CANON EOS 600D - EF-S 55-250mm f/4.0-5.6 IS
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeMbEpAnTeR

Beni de yazınız efendim.

Beni bile yazmamışlar
    konuyu açan kayıp yani
  • usd kur yüzünden spot ile euroasia garanti arasında fiyat farkı daralmış, sirkecide doğubank veya hayyam da 8 gb kart ve çantalı 1700 civarı spot var, eu garantiliyi yine aynı yerler 1800 lere veriyorlar.

18 135 lensli ise 2150 spot ve 2300 garantili gibi fiyatlar bulabildim, sanırım zoom amaçlı tek lens olarak bu paket daha avantajlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: PeMbEpAnTeR

Beni de yazınız efendim.

Beni bile yazmamışlar
    konuyu açan kayıp yani

Uzun zamandır dpğru dürüst giremiyorum hemen bir güncelleme yapayım.
    Yeni makine alanlara hayırlı olsun

• yarın hayyama gidip peşin nakit para ile 600d alacağım tamamı peşin nakit alınırsa iskonto yapabilecek dürüst satıcı tavsiye edermisiniz, hayyam ya da doğubank veya o civarda nereyi tavsiye edrsiniz?
  • bende yarın altın han dan arc S alıcam kısmetse. belki rastlaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sg888

usd kur yüzünden spot ile euroasia garanti arasında fiyat farkı daralmış, sirkecide doğubank veya hayyam da 8 gb kart ve çantalı 1700 civarı spot var, eu garantiliyi yine aynı yerler 1800 lere veriyorlar.

18 135 lensli ise 2150 spot ve 2300 garantili gibi fiyatlar bulabildim, sanırım zoom amaçlı tek lens olarak bu paket daha avantajlı..

spot ile garantili arasında fark az ise garantili almak daha iyidir.
  • 18 55 alacaktım ama sanırım 18-135 daha iyi öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

18 55 alacaktım ama sanırım 18-135 daha iyi öyle mi

bütçeniz yetiyorsa 18-135 daha iyidir.ama 18-55'i de yabana atmayın bence çok iyi fotograflar çekilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

18 55 alacaktım ama sanırım 18-135 daha iyi öyle mi

bütçeniz yetiyorsa 18-135 daha iyidir.ama 18-55'i de yabana atmayın bence çok iyi fotograflar çekilebiliyor.

Teşekkürler ilginize bütçem uygun değerlendireceğim
  • quote:

yarın hayyama gidip peşin nakit para ile 600d alacağım tamamı peşin nakit alınırsa iskonto yapabilecek dürüst satıcı tavsiye edermisiniz, hayyam ya da doğubank veya o civarda nereyi tavsiye edrsiniz?

doğubank no 6 gül tic spotta en uygun fiyatı verdi.. 18-55 kit 8gb class10 ve çanta 1670 nakit.. bunların ana kapıdan hemen dışarıda solda da bir yeri var garantili satıyor 1800 civarı..

hayyamda " micro" da iyi fiyat verdi benzer fiyat.. ama gezin ve araştırın.... ben daha almadım, bize de bildirin .. hayırlı olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 31 Aralık 2011; 0:33:22 >
  • bir soru daha sormak istiyorum, kiti 18-55 ile alıp extra bir 55-250 lens almak mı ? yoksa kiti 18-135 ile almak mı ?

sürekli 2 lens taşıyıp lens değiştirmek zor bir durum , 18 - 135 tek lens daha pratik bir durum ama bunun zoom u yeterli mi ..

bazı arkadaşlar "önce 18-55 ile uğraşın sonra gerekirse..." demişler ama evde çoluk çocuk için bir zoom gerekiyor, hatta bazen geniş açıdan daha fazla zoom ihtiyacı olabiliyor. bu durumda 18-135 tek lens olarak yeterli olur mu ? kiti bu şekilde almak daha mı mantıklı olur.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.