Bildirim
Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (7. sayfa)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
@ Devilsbutcher hayırlı olsun makinen sonunda kavuşabildin -
-
www.imgur.com buraya atabilirsin. dosyaları küçültemiyorsan bu kadar büyük çekme bence :)
ilk fotoğraf biraz fazla pozlanmış görünüyor çok aydınlık ortamda çekilmiş herhalde. -
quote:
Orijinalden alıntı: pandelis
www.imgur.com buraya atabilirsin. dosyaları küçültemiyorsan bu kadar büyük çekme bence :)
ilk fotoğraf biraz fazla pozlanmış görünüyor çok aydınlık ortamda çekilmiş herhalde.
foto kendılıgınden 6-8 mb arası çekıyor onu nasıl daha kucuk mb da cekmesını saglayabilirim birde fazla pozlama derken estantane hızı mı fazla olmus ??? -
-
Makro
-
yetersiz ışık, gece çekimleri istiyoruz tripodsuz elde :) -
arkadaşlar flickr sayfama beklerim bütün 600d sahiplerini..
http://www.flickr.com/photos/pandelis/
son eklediklerim genelde 600d ile çekilmiş. fikir sahibi olablirsiniz. -
arkadaşlar makineyi vatandan alanlar için bir sorum var:
ben makineyi alırken bana erkayalar garantili demişlerdi ama içinden cıkan garanti belgesinde canoneuroasia yazıor sizinkiler nasıl ? -
canon eurasia yazıyorsa servis olarak erkayalar garantilidir zaten. erkayalar artık canon ana dağıtımcısı değil sadece servis işine bakıyor. türkiye garantili ürünler canon eurasia olması gerek. garantiye gittiğinde erkayalar bakacak yine. -
canon eurasia ithalatçı firma diyor zaten..erkayalar istanbul/ankara ve halim parçikanlı/malatya teknik servisler diye yazıyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kenya64
Elde gece çekimleri
vay topragım samsun degilmi burasi..bende samsundanim nikon d7000 imi alim bende eklicem Samsunumu
-
arkadaslar bnm cektigim her foto min 6mb ortalama 8mb boyutunda oluyor buda upload i engelliyor nasil 4 mb in altina indirebilirim ? -
fotoğraf kalitesini makineden düşürebilirsin. ya da adobe lightroom, picasa gibi programlar kullanarak fotoğrafları yeniden boyutlandırabilirsin. -
Ben image resizer powertoy kullanıyorum. Microsoftun ücretsiz programı yükleyince sağ tık menüsüne ekleniyor, aynı anda istediğiniz kadar fotografın boyutunu azaltabiliyorsunuz.
sonunda Lowepro çantam ve UV filtrem elime ulaştı. Çanta body ve yanına ek lens alacak kadar büyük ve sağlam,kaliteli birşey.
Canon 600D+Toshiba 16gb class 10 hafıza kartı+ Lowepro Adventure 170 çanta+ Kenko 58mm UV filtre ile güzel bir set oldu. Yazın da sağlam bir tripod , yedek batarya ve LCD koruyucuyla setim tamamlanmış olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: berke_han
Ben image resizer powertoy kullanıyorum. Microsoftun ücretsiz programı yükleyince sağ tık menüsüne ekleniyor, aynı anda istediğiniz kadar fotografın boyutunu azaltabiliyorsunuz.
sonunda Lowepro çantam ve UV filtrem elime ulaştı. Çanta body ve yanına ek lens alacak kadar büyük ve sağlam,kaliteli birşey.
Canon 600D+Toshiba 16gb class 10 hafıza kartı+ Lowepro Adventure 170 çanta+ Kenko 58mm UV filtre ile güzel bir set oldu. Yazın da sağlam bir tripod , yedek batarya ve LCD koruyucuyla setim tamamlanmış olacak
hayirli olsun hocam -
Teşekkürler Devilbutcher
Firefox'tan vazgeçemeyenler için, fotografların exif bilgilerini kolayca öğrenebilmek için FxIF eklentisini kurun, fotograflara sağ tıklayıp exif bilgilerini öğrenebilirsiniz -
arkadaslar dun gece cekim yapmaya ciktigimda makine odaklanirken elektrik kacagi olurda cizir cizir ses cikarya ole bir ses cikmaya basladi bu normalmidir -
Toy Story by fleeing.imagery, on Flickr
Looking future from the past by fleeing.imagery, on Flickr
Rize, Turkey by fleeing.imagery, on Flickr
birkaç foto paylaşımı. ilk 2 foto 50mm ile son foto kit lens ile çekildi. lightroom'da hafif dokunuşlar yapıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X