Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Canon Hong Kong"a mesaj attım cevap gelince paylaşacağım.

"Dear Sir/Madam,
    I want to buy Canon 60D from Hong Kong. May be via your web site. Is there Turkish menu in 60D which are sold in Hong Kong?
    Thanks..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Bilgi sahibi dostlar var ise,

Asya pazarında satılan 60D'lerde Türkçe menü var mı acaba? Yani biliyorsunuz 550D'ler Asya'da Kiss X4 adıyla satılıyor ve Türkçe menü olmuyor, fw ile de yüklenemiyor.

Japonyadan alınma 60D kullanıyorum Türkçe yok menüsünde.
    Makina üzerinde Türkçe çok şart değil ama kutudan çıkan kullanma kitapçığı tamamen Japonca en azından İngilizce kitapçık olsa çok iyi olurdu.

Arkadaşlar ingilizce kullanma kılavuzunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    http://gdlp01.c-wss.com/gds/9/0300004019/01/eos60d-im-en.pdf

ne yazıkki TÜRKÇE kullanma kılavuzu henüz pdf formatında yok. Bulursam paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dansedermisiniz -- 8 Şubat 2011; 9:48:58 >

• Benim cihaz hong kong dan geldi.

türkçe menüsü var.
    Madein Japan
  • Evet makinam bugün geldi, canon60 d +tamron 17-50 f2.8

Önceden 550d vardı,onu satıp bunu aldım,kasa kalitesi olarak 550d ye göre daha iyi,ele oturması falan daha rahat.
    Menuler ve ayarlar daha profosyonel ,şimdilik ilk izlenimlerim olumlu yönde
  • @Magnat_HiFi, hayırlı olsun makinanız, kullandıktan sonra yorumlarınızı da esirgemezsen seviniriz.

quote:

Orijinalden alıntı: xcamplus

Benim cihaz hong kong dan geldi.

türkçe menüsü var.
    Madein Japan

Süper haber, teşekkürler xcamplus Kaça ve nereden aldığını sorabilir miyim, ben de Mart'da Hong Kong'a gideceğim de.
  • benim cihaz da made in japan ve türkçe menulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

@Magnat_HiFi, hayırlı olsun makinanız, kullandıktan sonra yorumlarınızı da esirgemezsen seviniriz.

quote:

Orijinalden alıntı: xcamplus

Benim cihaz hong kong dan geldi.

türkçe menüsü var.
    Madein Japan

Süper haber, teşekkürler xcamplus Kaça ve nereden aldığını sorabilir miyim, ben de Mart'da Hong Kong'a gideceğim de.

1400 dolara 18-135 lens dahil, bi tanıdık vasıtası ile hong kong dan kargoya verdiler 10 günde geldi.
  • Bende sadece bodyi sifir olarak 1600 tl ye japonyadan aldim turkce menu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

Evet makinam bugün geldi, canon60 d +tamron 17-50 f2.8

Önceden 550d vardı,onu satıp bunu aldım,kasa kalitesi olarak 550d ye göre daha iyi,ele oturması falan daha rahat.
    Menuler ve ayarlar daha profosyonel ,şimdilik ilk izlenimlerim olumlu yönde

menü olayında ilk slr 60D olunca onun menüsüne alıştım ve 550D cidden farklı gelmişti aslında menüsü ciddi olarak daha ergonomik
  • canon 60D+kit olarak elimde 1 adet mevcut amerikadan yeni geldi sıfır ürün.. ilan açmadım ilk buraya yazıyorum haberiniz olsun arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dansedermisiniz

"Canon Hong Kong"a mesaj attım cevap gelince paylaşacağım.

"Dear Sir/Madam,
    I want to buy Canon 60D from Hong Kong. May be via your web site. Is there Turkish menu in 60D which are sold in Hong Kong?
    Thanks..."

Arkadaşlar Hong Kong'dan cevap geldi. Mesaja "Menü"nün resmini de eklemişler.
    Menüde türkçe var görünüyor. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dansedermisiniz -- 7 Şubat 2011; 14:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

canon 60D+kit olarak elimde 1 adet mevcut amerikadan yeni geldi sıfır ürün.. ilan açmadım ilk buraya yazıyorum haberiniz olsun arkadaşlar..

sayın sulozanger,

ilanınızı satış bölümlerine açabilirsiniz, sizin tercihiniz.

Biz burada alım satım konusuyla ilgilenmiyoruz.

Cihazı kullananlar ya da almak üzere olanlar teknik konuları inceleyip bilgi paylaşıyorlar.

Forumu kuran kişi olarak bu forumun dükkana dönmesini istemiyorum.

İlginize teşekkür ederim.
  • @dansedermisiniz, süpersin rahatladık sayende kesinleşti TR menüsü.
  • quote:

quote:

"Canon Hong Kong"a mesaj attım cevap gelince paylaşacağım.

"Dear Sir/Madam,
    Thanks..."

Arkadaşlar Hong Kong'dan cevap geldi. Mesaja "Menü"nün resmini de eklemişler.
    Menüde türkçe var görünüyor. Bilginize.

Merhaba,
    Canon'a mesaj atmanız ve gelen yanıtı forumda paylaşmanız çok iyi bir örnek olmuş.Çünkü bazı kullanıcılar cevap gelmeme ihtimalini düşünüp firmalara soru sormaktan vazgeçebiliyorlar.
    Soruları cevapsız bırakan istisna firmalar da olabilir ama genelde mutlaka yanıt veriliyor.
    İyi akşamlar,hoşçakalın...

• Tamamda o zaman neden bazı arkadaşların cihazlarında Türkçe menü yok?
  • arkadaşlar bende 60d ile 550d arasındayım benimiçi açıkcası türkçe menü biraz önemli.

dediğiniz satıcılarkim acaba ben hong kongtan satış yapanların bir kaçına mesaj attım sadece ing. menü olduğunu söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

arkadaşlar bende 60d ile 550d arasındayım benimiçi açıkcası türkçe menü biraz önemli.
    dediğiniz satıcılarkim acaba ben hong kongtan satış yapanların bir kaçına mesaj attım sadece ing. menü olduğunu söylediler.

quote:

Orijinalden alıntı: semdeg
    Tamamda o zaman neden bazı arkadaşların cihazlarında Türkçe menü yok?

Arkadaşlar ben,
    http://www.canon.com.hk/en/corporate/main/emailus.do

Bu siteye yazmıştım. Cevap ile gelen resmi de paylaştım. Türkçe menü var diyorlar.
    İsterseniz siz de yazın gelen cevabı kontrol edin.
    Menüsünde Türkçe olmayan cihazlar nerede üretiliyor. Hangi ülke için üretiliyor onu bulmak ve o gruptan almamak lazım.

Site üzerinden alışveriş yapacaklar önceden site yöneticisine menü konusunu sorarlarsa (tabii site yöneticisi konuyla ilgili veya elinde açık ürün varsa) gelen cevaba göre hareket edebilirler.

• ben ebaydaki 2-3 satıcıya mesaj cektim dedikleri bu japon versiyonu olduğu için sadece japonca ve ingilizce var diye mesaj attılar.
    eğer bilgiğiniz bir satıcı varsa bana özelden ulaşabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

ben ebaydaki 2-3 satıcıya mesaj cektim dedikleri bu japon versiyonu olduğu için sadece japonca ve ingilizce var diye mesaj attılar.
    eğer bilgiğiniz bir satıcı varsa bana özelden ulaşabilirseniz sevinirim.

Ben cihazı İstanbul'da Doğubank'tan aldım. Altında Made in Japan yazıyor ve menü dillerinde de Türkçe var.

Hayyam Çarşısında da garantisiz satanlar var. Cihazı zaten satın almış olduğum için, İstanbul ile Hong Konk arasında fiyat farkı var mı araştırmadım açıkçası.

Siz menü dilinden önce fiyatları karşılaştırın isterseniz. Fiyat çok az fark ediyorsa hiç uğraşmayın yurtdışından getirtmekle. Burada hiç olmazsa cihazı görüp muayene etme şansınız olacaktır. Satıcıyı razı ederseniz lcd ya da sensörde ölü piksel olursa değiştirme şansınız olacaktır.

Yabancı siteden ya da arkadaş vasıtasıyla ama o arkadaş cihazdan anlamıyorsa kontrol edilmeden alınan cihaz ya arızalı çıkarsa diye aklıma geliyor.

Maalesef bu cihazlar komşudaki bir amcaya yaptırabileceğimiz türden değil. Hassas, teknik bilgi gerektiren ve tamiri pahalı cihazlar.

Sonuç:
    Nacizane fikrim, mümkünse Türkiye'den en az kazığı yiyecek şekilde almak.

Cihazın usa'daki sadece gövde fiyatı 1100 $ ona göre pozisyon alalım. Ben ilk çıktığında aldığımdan pahalı almıştım. Sadece gövde 1250 $ idi ama dert etmedim. Çünkü adam açıp 1 foto çekmeme izin verdi. Sonlara doğru su koyuyordu ama cihaz temiz çıkınca iş işten geçmişti zaten. Şu an İstanbul'da da fiyat biraz aşağı gelmiştir.

Hong Kong'tan 1100 doların bile altında bulabileceğinizi sanmıyorum. tabii iddiacı değilim.

• merhabalar herkese...

yakın zamanda dslr makıne almak ıstıyorum.uzun suredır sureklı arastırıorum.

ınceledıkce sureklı marka ve model değişiyor.

markadan en son canonda karar kıldım.lens acısından daha avantajlı gordum.

modelde ise 60D düsünüyorum.konuyu bastan sona okudum.cok guzel seyler anlatılmıs.

benım asıl sormak ıstedıgım ufakta olsa begenmediğiniz yonlerı nelerdır yada kronik bı sorunu varmıdır.

sorun olmasa bile "ya şurasını beğenmedim soyle olsaymıs daha iyi olurdu" dediğiniz neler vardır?

belkı bazılarımız ıcın cok onemlı olabılır yada genel olarak begenıldıgı ıcın eksi yonlerını atlıyor olabılırız.

ben buyuk ıhtımal 60D alacam fakat dedıgım gıbı yonlerıde varsa bılmek ısterım.

bu arada Sakarya'dan hayyama gıdecem makıneyı almak ıcın.onerebilceğiniz dukkan varmıdır,guvenilir dediğiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.