Şimdi Ara

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
40
Favori
353.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canon eos 60d ile önerim Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM lens olur...bu lens kullandığım lenslerden biridir ve çok başarılı bir lenstir... diğer kit lensler ile asla mukayase etmeyin.... gizli L sınıf lens diyen var... evet benim diğer tüm lenslerim L sınıfı arlarında çok ciddi fark olmadığını garanti ederim
    ayrıca önerime birçok profesyonel fotoğrafçılık sitesinden destek bulduğumuda söylemeliyim

orta sınıfta platinum seçim olarak önerilen
    Canon EOS 60D + Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
    ikilisidir.

hatta bu ikilinin fotoğrafı şöyledir....birbirlerine de yakışıyor keratalar....alana hayırlı olsun

CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

• 18-135 için bir aralıktan sonra keskinliğin çok azaldığı konusunda genel yorumlar okudum, bu durumda zoom yapmanın bizler için
    çok da bir avantajı kalmıyor kanaatindeyim, o nedenle odak aralıkları fazla olan lensleri genelde bu noktara eleştirenler az değil.

@DoSöDoKöKo, önerdiğiniz lens güzel tabii ama 550D body fiyatından daha fazla bir fiyatı var
  • 15-85 gerçekten güzel bir lens ancak muadili Nikon 16-85den bile 140 dolar daha pahalı.

İlk başta Tamron 17-50 ile 60d daha iyi bir ikili olur ve de bu lens ile Canon 50mm f1.8 ihtiyacı hissedilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

18-135 için bir aralıktan sonra keskinliğin çok azaldığı konusunda genel yorumlar okudum, bu durumda zoom yapmanın bizler için
    çok da bir avantajı kalmıyor kanaatindeyim, o nedenle odak aralıkları fazla olan lensleri genelde bu noktara eleştirenler az değil.

@DoSöDoKöKo, önerdiğiniz lens güzel tabii ama 550D body fiyatından daha fazla bir fiyatı var

hocam kalite ucuz birşey değildir
  • arkadaşlar bu lens sorunsalının içinden kim çıkmışki biz çıkacaz
  • beyler ben ankarada ikamet ediyorum nereden temin edebilirim acaba bu makineyi vede fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba bir kac mağza gezdim ama hicbiryerde bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

Tabii ancak benim gibi orta mütevazılıkta hobi seviyesindeki biri için kalite de biraz fiyat/performans olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81
    quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

Tabii ancak benim gibi orta mütevazılıkta hobi seviyesindeki biri için kalite de biraz fiyat/performans olmalı

canon 60d alıyorsan hakkını vereceksin....hakkını verecek lensi de yazdım.... (Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM)
    senin için fiyat/performans çok çok önemli ise o zaman canon 550d alacaksın.....
    yani herşeyde bir denge şart.....

• Çekmek istediğim fotoğraf tipi için hızlı bir body şart, 550D bu konuda bana göre yavaş kalıyor o yüzden paraya kıyıp 60D
    almayı planlıyorum, hakkını vermekten ziyade kullanıcının isteğine göre şekillendirmek daha mantıklı bence. Yoksa "hakkını
    vermek" olarak bakarsak olaya, soyadlarımızın ancak Sabancı ya da Koç olması gerekir her konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

beyler ben ankarada ikamet ediyorum nereden temin edebilirim acaba bu makineyi vede fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba bir kac mağza gezdim ama hicbiryerde bulamadımda

Ankara'da daha çok garantili olarak bulabilirsiniz. Ankara'da Fotoğraf makinası alınacak yerler belli zaten.

İstanbul'da Hayyam Çarşısı ve Doğubank'ta garantisiz olanlar var. Ben cihaz ilk çıktığında Doğubank'tan almıştım. Fiyat konusu birkaç mesaj yukarıda verilmişti. Fiyatın Ankara ya da İstanbul'u yok. $ olarak yaklaşık fiyat var.

Bu mesaja cevap yazanlar lütfen cihaz satışı için mesaj yazmasınlar. Cihaz satışı mesajlarınızı ilgili bölüme yazın lütfen. Bu forum bilgi paylaşımı için ticaret için değil. (Sayın sezka44 sözüm size değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: dansedermisiniz

quote:

beyler ben ankarada ikamet ediyorum nereden temin edebilirim acaba bu makineyi vede fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba bir kac mağza gezdim ama hicbiryerde bulamadımda

Ankara'da daha çok garantili olarak bulabilirsiniz. Ankara'da Fotoğraf makinası alınacak yerler belli zaten.

İstanbul'da Hayyam Çarşısı ve Doğubank'ta garantisiz olanlar var. Ben cihaz ilk çıktığında Doğubank'tan almıştım. Fiyat konusu birkaç mesaj yukarıda verilmişti. Fiyatın Ankara ya da İstanbul'u yok. $ olarak yaklaşık fiyat var.

Bu mesaja cevap yazanlar lütfen cihaz satışı için mesaj yazmasınlar. Cihaz satışı mesajlarınızı ilgili bölüme yazın lütfen. Bu forum bilgi paylaşımı için ticaret için değil. (Sayın sezka44 sözüm size değil)

Benim fiyat sormamdaki sebep Ankara'da doğru düzgün ne bir satış yeri bulabilmem nese bir fiyat öğrenebilmem lstanbul gibi değil malesef burası tanıdığınız bir yer yasa kisi yoksa çok zor temin ediliyor hersey

•  CANON EOS 60D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]

• quote:

quote:

quote:

Benim fiyat sormamdaki sebep Ankara'da doğru düzgün ne bir satış yeri bulabilmem nese bir fiyat öğrenebilmem lstanbul gibi değil malesef burası tanıdığınız bir yer yasa kisi yoksa çok zor temin ediliyor hersey

Ben Ankarada bir şahıstan aldım başka bir forumda irtibata geçerek 60D yi.Japonyaya gidip geliyormuş bir konuşayım isterseniz

• sezka44,

Ankara'da fotoğraf makinası ve fotoğrafçılık malzemeleri satın alınabilecek yerler;

www.tripodfoto.com,www.yalcinlar.com.tr,www.sanfo.com.tr,www.ugurfoto.com,www.koksalfoto.com.tr (burada bazen spot cihaz da oluyor),www.vatanbilgisayar.com, elektroworld, mediamarkt, bestbuy...

Mağazaların adres ve iletişim bilgilerine sitelerinden ulaşabilirsiniz.
    Bunların çoğunda cihaz var ya da gelmek üzere. Ankara'da herşey zor temin edilmiyor. Yerini bilmek lazım :)

Yerleri de liste halinde yukarıda var.

Garantisiz almak istiyorsanız, cihaz satılan forumlara müracaat ederseniz elden satın alabilirsiniz. Ancak dikkatli olmanızı rica ederim. Satıcının güvenilir birisi olması lazım.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dansedermisiniz -- 7 Mart 2011; 11:57:18 >

• merhabalar eos 60d almayı düşünüyorum ki bunun en önemli nedenlerinden biri de canonlardaki video çekim özelliklerinin diğerlerine göre daha üstün olması. ancak forumlardan ve reviewlardan edinebildiğim bilgiler ışığında hd video kaydının mov formatında kaydedilebildiğini görmekteyim.
    acaba bir tek bu formatta mı kayıt yapıyor. eğer öyle ise bunu örneğin tv de nasıl izliyorsunuz. (cihazı direkt tv ye bağlamak hariç)
    örneğin bir dvd player veya media player aracılığıyla mı izliyorsunuz yoksa illa ki bir bilgisayar işin içine girmek zorunda mı.
    kullanan arkadaşlar bu konuda bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum.
  • gunslinger118,

Video kaydı mov formatında yapılıyor.

Video izleme yöntemleri,
    1-Videoyu cihazdan izlemek,
    2-Cihazı kabloyla tv ye bağlamak,
    3-Video kaydını bilgisayara aktararak, bilgisayardan izlemek,
    4-Bilgisayarı tv ye bağlayarak tv'den izlemek,
    5-Bilgisayardaki videoyu usb diske aktararak destekleyen bir tv'de doğrudan izlemek.
    6-cd veya dvd'ye yazdırarak dvd çalan bir cihazı tv'ye bağlayarak izlemek.

Burada önemli olan kullandığımız cihazın (dvd player, bilgisayar, tv) kendisinin bu formatı destekleyip desteklemediğidir.

Video formatı çok bulunmayan bir format değil. Sorun çıkmadan izleyebilirsiniz. Bilgisayarınız çok eski ve bakımsız bir model ise yani bilgisayarda format eksikse codec packlerle tamamlayabilirsiniz, uygun programı ücretsiz edinirsiniz. DVD çalarların neredeyse tamamı artık bu formatı destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dansedermisiniz -- 7 Mart 2011; 16:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

quote:

quote:

Ben Ankarada bir şahıstan aldım başka bir forumda irtibata geçerek 60D yi.Japonyaya gidip geliyormuş bir konuşayım isterseniz

yardımcı olursanız cok sevinirim

• quote:

sezka44,

Ankara'da fotoğraf makinası ve fotoğrafçılık malzemeleri satın alınabilecek yerler;

www.tripodfoto.com,www.yalcinlar.com.tr,www.sanfo.com.tr,www.ugurfoto.com,www.koksalfoto.com.tr (burada bazen spot cihaz da oluyor),www.vatanbilgisayar.com, elektroworld, mediamarkt, bestbuy...

Bunların çoğunda cihaz var ya da gelmek üzere. Ankara'da herşey zor temin edilmiyor. Yerini bilmek lazım :)

Garantisiz almak istiyorsanız, cihaz satılan forumlara müracaat ederseniz elden satın alabilirsiniz. Ancak dikkatli olmanızı rica ederim. Satıcının güvenilir birisi olması lazım.

Kolay gelsin.

yazıdığınız yerlerin baştaki 2 si haric hepsine gittim bazıları 60d artık üretilmiyor bazıları 60d yok 6000d var bazılarıda 60d yok gelecek ama 6000tl falan olur dedi bilmem derdimi anlatabildimmi yardımcı olduğunuz icin teşekürler

• quote:

quote:

sezka44,

Kolay gelsin.

yazıdığınız yerlerin baştaki 2 si haric hepsine gittim bazıları 60d artık üretilmiyor bazıları 60d yok 6000d var bazılarıda 60d yok gelecek ama 6000tl falan olur dedi bilmem derdimi anlatabildimmi yardımcı olduğunuz icin teşekürler

60d artik uretilmiyor diyen kisiyle bizzat tanismak istedim hangi kafayla soylemis bunu 6000tl fiyat verende ozel yaptiriyor galiba japonda 60d duyduguma gore su an piyasada az ama parti parti geldigi icin yakinda bi parti gelecek biraz bekleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.