Şimdi Ara

Canon EOS 700D + EF-S 18-55 IS II KIT + 16 GB Kart + Çanta + UV F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun alinabilir zaten 700D basarili bir makine fotografium.com da body ve lens fiyati 1800 tl iken burada aksesuarlarla birlikte daha uygun gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edemirci7898 kullanıcısına yanıt
    Satıcıya soru sordum ürünün orjinal kutusu açılıp üzerindeki DC III Lensi çıkarılıp IS II lens koyuluyor dedi. Peki ürün garantisi nasıl oluyor ? lensin seri numarası mı var ? ve lensin sıfır olduğunu nasıl anlayabilirim ?
  • Lensin sifir olup olmadigini anlamak zor aslinda cunku kitlerin kendilerine ait kutulari olmuyor bir posete sarili halde geliyor. Mesela ben fotografium.com dan 100D almistim 18-55mmdc lensli ama kutusu is stm idi garantide sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: edemirci7898

Lensin sifir olup olmadigini anlamak zor aslinda cunku kitlerin kendilerine ait kutulari olmuyor bir posete sarili halde geliyor. Mesela ben fotografium.com dan 100D almistim 18-55mmdc lensli ama kutusu is stm idi garantide sorun olmaz

Kitlerin kutusu var.

Canon EOS 700D + EF-S 18-55 IS II KIT + 16 GB Kart + Çanta + UV F

• emirsavas kullanıcısına yanıt
    O all in one kutudan bahsetmiyorum mesela bir lens aldiniz ve o kendisine ait bir kutu ilr geliyor ben set olarak aldiginiz lenslerin ayri bir kutusunun bulunmadigindan bahsediyorum

• Bana kalırsa aksesuarlara fazla aldanma, verilen çanta ve filtre kesinlikle kaliteli değildir, bir süre sonra çanta yetersiz gelecektir, yeni lenslerle birlikte, yeni çanta Alman gerekecek. Ayrıca şu an baktım da lens de is 2 imiş. Ben is stm i kaliteli bir çanta ile birlikte 1790 a aldım Sirkeci canon yetkili bayiden. Ve kapalı bantlı kutuda, lens sıfır mı endişesi olmadan. Ben kesinlikle alma derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa aksesuarlara fazla aldanma, verilen çanta ve filtre kesinlikle kaliteli değildir, bir süre sonra çanta yetersiz gelecektir, yeni lenslerle birlikte, yeni çanta Alman gerekecek. Ayrıca şu an baktım da lens de is 2 imiş. Ben is stm i kaliteli bir çanta ile birlikte 1790 a aldım Sirkeci canon yetkili bayiden. Ve kapalı bantlı kutuda, lens sıfır mı endişesi olmadan. Ben kesinlikle alma derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.