Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komod

Aramıza hoşgeldin ..!!!
    Hayırlı olsun...

Zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğini göreceksin.

Çok teşekkürler hocam memnun kalacağıma eminim tek sorunum makinenin ayarlarını öğrenmek.
  • Herkese bol ışıklı günler dslr konusuna çok yabancı biri olarak sony a77 mi yoksa 70d mi video benim için önemli bu arada her iki makinanın artı ve eksilerini yazarsanız çok sevinirim yardimlarinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ama bu aralar pc den bakamıyorum ee ingilizcede olmayınca :-) kullanıcı olarak görüşleriniz de benim için önemli....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet az önce izledim karsılastırma videolarını ve bence hızlı AF ve videoda sony a77 rakipsiz gibi bence ...
  • Nazmi KÖSE
    Balıkesir : Canon EOS 70D / Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • nazmikose kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun aramıza hoş geldin..

bol bol paylaşım bekliyoruzzz :))))
  • Doğru seçim .)

hayırlısı olsun...

Takıldığın yer olursa seve seve yardımcı oluruz..

yeni alan arkadaşlardan paylaşımlar görüş ve öneriler.. bekliyoruz...

;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 26 Aralık 2013; 0:13:33 >
  • Hayirli olsun.

Ben bugün media Markt baktım 70D 4600 tl 18-135
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

Hayirli olsun.

Ben bugün media Markt baktım 70D 4600 tl 18-135

Hocam aynı makine canon 70d 18-135 stm lens dükkan garantili 2900 TL
  • Faturalı bir Body bakıyorum. En ucuz 2.700 TL fiyat buldum.

Tavsiyesi olan var mıdır?
  • Herkese selamlar Canon 70d Türkçe kullanım kılavuzunu indirebileceğimiz bir link verebilecek varsa paylaşabilir mi...
  • Merhabalar. Lightbox malzemeleri aldım ve birşeyler yapmaya çalıştım. Bakalım olmuş mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hanıma katlanabilir çamaşır sepeti al dedim bunu almış :) Ben file tarzı bişey istemiştim ama eldeki ile idare edicez artık :)

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

Bunlarda TEKZENden aldığım mandallı çalışma lambası. 225W'lık ampuller çok büyük geldiği için çerçevesinin etrafını A4 kağıt ile kaplayıp içeriden alüminyum folyo kapladım.

Çekimden Önce

Çekim Yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmikose -- 31 Aralık 2013; 3:50:10 >

• Bu fotolarda lightboxda çektiğim biblolar. Gereksiz yerleri corpladım. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmikose -- 31 Aralık 2013; 3:21:16 >

• Merhaba arkadaşlar.
    Elimde 60D var ve kuş çekimleri yapıyorumAslında 1D mark IV e geçmek istirorum ama ikinci elleri 3500 dolar seviyelerinde.
    Sizce 60D yi satıp 70D ye mi 7D ye mi geçsem.Yada 7D nin mark II versiyonu çıkacaksa(malum söylentiler hiç bitmedi)onu mu beklesem...

1D mark 4 çok çok iyi olduğu halde bir forumda adamın 70D aldıktan sonra mark 4ünü sattığını gördüm.

Özellikle öncesinde 60D kullanan 70D kullanıcılarının yorumunu bekliyorum. AF kararlılığı gözle görülür artmış mıdır.Çünkü ben extenderla kullandığımda 60D afallıyor...
  • nazmikose kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş. İlk fotoğrafın pozlaması iyi. Diğerleri, bilhassa ikinci fotoğrafın pozlaması biraz fazla olmuş gibi. Ama keskinlikleri falan iyi görünüyor yani.

Ben şunu merak ediyorum. Biliyorsunuz, makinanın katlanabilir LCD ekranı touchscreen özellikte. Kullanım bakımından oldukça pratik ve rahat. Hassasiyeti gayet iyi. Makinayı satın aldığım yerden, bir de ekran için koruyucu almak istedim. Satıcı buna gerek olmadığını, 70D lerin LCD ekranının zaten kendinden koruyuculu olduğunu çizilmeye ve kirlenmeye dayanıklı olduğunu söyledi. Titiz birisiyim. Dikkatli kullanırım. (7 yıldır kullandığım Sony W100 makinamın ekranında tek bir çizik yoktur mesela). Ancak bunda kullanım sırasında ekranda kılcal çizikler oluşacak gibi geliyor sanki. Özellikle eski Canon'cuların, 60D, 650D vs. kullananların tecrübeleri nasıldır acaba bu konuda? Ekran koruyucu gerekir mi? Ne dersiniz?
  • Ben de titiz olduğumdan ekrana koruma filmi koydum rahat rahat kullanıyorum.
  • Cep telefonu ekranı için kullanılan koruyuculardan alıp kenarlarından kesip onu yapıştırmayı düşünüyorum. Böylece LCD ekranı çevirip kapatırken de sorun olmaz sanırım.

Siz nasıl bir şey kullanıyorsunuz acaba, ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Cep telefonu ekranı için kullanılan koruyuculardan alıp kenarlarından kesip onu yapıştırmayı düşünüyorum. Böylece LCD ekranı çevirip kapatırken de sorun olmaz sanırım.

Siz nasıl bir şey kullanıyorsunuz acaba, ne önerirsiniz?

Hocam ben de aynen cep telefonu koruyucusu kullanıyorum tavsiye ederim .
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.