Şimdi Ara

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.983
Cevap
29
Favori
117.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu makine bence efsane olabilecek bir makine.. hocanın söylediklerine aynen katılıyorum.. 70D milat olacak bir makine.. sevgiler

Bu arada canon 24 105 lens kullanan var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacodecalli -- 9 Ocak 2014; 10:42:56 >
  • cem_hakan kullanıcısına yanıt
    merhaba kursta öğrendiğin bazı şeyleri burada da paylaşırsanız memnun oluruz bize de faydası olur. özelikle bazı püf noktaları
  • Arkadaşlar Canon Eos 70D Türkiye diye facebook ta sayfa açtım

Burada >>>> Canon eos 70D Türkiye

fotolarınızı 70D hakkında bilgi paylaşmak isterseniz editörlük verebilirim..

Beğenip arkadaşlarınızı da davet ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komod -- 9 Ocak 2014; 16:55:34 >
  • Beğenmez-miyim
  • Cute Squirrel / Sevimli Sincap
    Balıkesir / Değirmenboğazı
    Kamera : Canon EOS 70D
    Odak Uzunluğu : 85mm
    Deklanşör Hızı : 1/100 secs
    Açıklık : f/5.6
    ISO/Film : 400

CANON EOS 70D SAHİPLERİ KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmikose -- 13 Ocak 2014; 1:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Makinanız hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Bir yerde Canon dual pixel AF uyumlu lenslerin tablosunu bulmuştum. Linki bulamadım ama elimdeki pdf dosyasını upload ettim.

http://www.dosya.tc/server21/WPhBuQ/CANONLENSLER.pdf.html Burada Canon uyumlu bütün lenslerin listesi var.

Wi-fi ile telefonunuza resimleri nasıl gönderdiniz. Kullanma klavuzunda bu konu anlatılmıyor maalesef.Sitesinde İngilizce kullanım klavuzu var. Android ya da i-phone olması fark ediyor mu? Yapılması gerekenleri kısaca yazabilir misiniz acaba?

Geçen gün makineyi açma kapama düğmesinden açık unutmuşum. Hiç yapmadığım şey. Sakınan göze çöp batıyor. Bir gün sonra farkettim. Gerçi açtığımda batarya falan aynı bıraktığım durumda idi. Sanırım otomatik kapanma devreye girdiğinden makine güç harcamamış. Makinanın güç düğmesinin açık bırakılması sensore ya da elektronik donanıma zarar vermiş midir acaba? Fotoğraflarda falan bir sorun göremedim.

Makinenin bu sekilde acik kalmasi herhamgi bir zarar vermez. Cunku bir sure kullanilmayinca herseyi kapatiyor makine zaten. Bu sekilde unutan yada kasten boyle birakan cok kisi var. Ama ne olursa olsun kapatmak tabiki daha iyidir. Sonucta pilin akma ihtimali vs var.
    Ayrica makineyi uzun sure kullanmayacaksaniz icinden pilini cikartin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nazmikose kullanıcısına yanıt
    Güzel kare, Tebrikler.
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim. Aslında çok dikkat ederim böyle şeylere. Özellikle, bilerek açık bırakmam. Bazen, makinayı 10-15 dakika gibi aralarla kullanacaksam her seferinde power düğmesinden kapamayı çok gerekli görmüyorum.Ama daha uzun ara vereceksem kapatıyorum. Hatta uzun süre kullanmayacaksam ve dolapta bekleyecekse bataryayı bile çıkarırım. (Kasetli video kameradan kalma alışkanlık.) Bu kadar uzun süreyle güç düğmesini açık unutmuş olmak beni endişelendirmişti ama içimi rahatlattınız sağ olun.
    @ozeba

Çok güzel bir fotoğraf olmuş. Canon EF-S 15-85 mm IS USM Lens ile mi çektiniz?
    @nazmikose

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 13 Ocak 2014; 11:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

Hayirli olsun.

Ben bugün media Markt baktım 70D 4600 tl 18-135

Hocam aynı makine canon 70d 18-135 stm lens dükkan garantili 2900 TL

hocam nerede 2900tl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ewsd212

Hayirli olsun.

Ben bugün media Markt baktım 70D 4600 tl 18-135

Hocam aynı makine canon 70d 18-135 stm lens dükkan garantili 2900 TL

hocam nerede 2900tl?

Ara beni yardımcı olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 131 -- 24 Ocak 2014; 11:19:09 >
  • Bugün itibariyle ben de 18-135 mm kit ile aranızdayım. Yavaş yavaş adımları takip edip kendimi geliştirmek istiyorum. İşe kullanma kılavuzundan başlamak istiyorum ama kutunun içinden Türkçe kullanma kılavuzu çıkmadı. PDF olarak indirebileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Aslında çok dikkat ederim böyle şeylere. Özellikle, bilerek açık bırakmam. Bazen, makinayı 10-15 dakika gibi aralarla kullanacaksam her seferinde power düğmesinden kapamayı çok gerekli görmüyorum.Ama daha uzun ara vereceksem kapatıyorum. Hatta uzun süre kullanmayacaksam ve dolapta bekleyecekse bataryayı bile çıkarırım. (Kasetli video kameradan kalma alışkanlık.) Bu kadar uzun süreyle güç düğmesini açık unutmuş olmak beni endişelendirmişti ama içimi rahatlattınız sağ olun.
    @ozeba

@nazmikose
    @LokmanHekim

Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazmikose -- 16 Ocak 2014; 0:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: COSKUNTUNA

Güzel kare, Tebrikler.

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

Bir de sahibinden de 1.4 50 mm lensler ebaktım. Bazıları çok ücüz. Canonun 1.4 50 mm lensleri çok mu çeşitl. Bir de bizim makineye hepsi uyumlu mu?

Ya da 70d için tavsiye edeceğiniz canon 1.4 50mm lens hangisi olurdu.

Makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın.Ben de kursa gitmek istiyorum siz hangi kursa gideceksiniz biraz bilgi verir misiniz.Özelden de yazabilirsiniz teşekkürler.

Kadıköy Photoworld kursumun adı. Çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70D body + 18-55 + 55-250 lenslerle Japonya fiyatı 1,450 dolar.. Pazar günü elimde :)
  • flash arayan arkadaşlar incelerse sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_86917844/tm.htm
  • Canon Eurasia garantili cihazın kutusundaki kullanım kılavuzu Türkçe mi? Eğer Türkçe ise pdf olarak paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar makinaya Türkçe menü yükletme şansımız var mı ?
  • Mokok0 kullanıcısına yanıt
    dil ayarlarında zaten Türkçe seçeneği var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.