Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.831.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapakta aslında ben ipten değil de kapaktaki ultrasonik ifadesinden merak ettim ne aldı acaba dedim :)
    Ama ip te süper fikir valla bazen bende lazım diyorum, ellerine sağlık güzel olmuş valla.

Lens konusunda Ben body den pahalı lenslere yönelmeyi düşünmüyorum şuan için. Hatta body fiyatına yakın bile düşünmüyorum. Ne kadar arada fiyat farkıda olsa Full frame makinelerinde fiyatlarının düşüceğine inanıyorum. APS-C sensörler için üretilmiş bu bu lensler Full frame de ya kullanılmıyo yada tünel etkisi yaratıyor diye biliyorum. Pekte geleceğe yatırım olmuyor kanısındayım.
  • selam,
    17-40 f4 L yerine 17-55f2.8L tavsiye ederim :)

quote:

Orjinalden alıntı: BzBz

Ben makineyi aldıım gün araba fuarında kapağı kaybettim, arabaya in-bin cebimden düştü. Bende hayyamda adam gibi bi bunu buldum. Zaten aldıım an şaşırmıştım, nası olurda kapakta ip olmazdı ama düşününce tabi mantıklı olan ip olmaması ama ip olmayıncada her seferinde kapağı koycak yer arıodum. Allaın plastiğine 15YTL verdikten sonra kafamda ipleme planları yaptım :)) Yabancı turistin biri ipi direk kapağa japonlamıştı (hyar:) e bende kuyumcu olduumun avantajını kullandım

Yani kısaca hala kit lensteyim. Ama madem konu açıldı yurt dışından 17-40L almayı düşünüyorum. Hayyamda 850$, L için bence uygun fiyat. Kullananlar varmı yada deneyenler? Naslıdır?

NOT: yabancı sitelerdeki test değerlerinden pek anlamadığımdan soruyorum..
  • bende dayanamadım
    aslında 100mm. almak istiyordum ama arayınca bulunmayan lens grubunda galiba, bende uygun fiyata bulduğum 17-85 is f4-5.6 aldım.
    3-4 güne kadar elime geçer herhalde.
  • galiba uzun uğraşlar sonucu kırmızı sorunumu çözdüm
    Bunu bugün carrefour a giderek ölümsüzleştireyim dedim.
  • hayırdır artık 400D sahibi kimse yokmu bu topikde yazışacak;
    ne güzel soru cevap gidiyorduk !!
  • SELAM CANON 400D İLE BAZI APARATLAR TAKARAK RESME ÇOK YAKLAŞABİLİYORSUN 18-55 İN ÖNÜNE TAKILAN BOŞ HALKALARLA MAKRO BİR DENEME YAPTIM.CROP YAPARAK GÖNDERİYORUM

• CANON EOS 400D

• Fotoğraflar net değil makineyi sabitleyip denesen veya ışığı arttırıp hızlı pozlasan daha iyi sonuçlar alabilirsin belki. objektifin önüne taktığın aparatları gösterirsen bize biz de faydalanmış oluruz teknikten.
  • selam doğru söylüyorsun makineyi sabitlemedim farkındayım. aparatlar şöyle: 3 adet boş halka en başta bady e takılan bir parça var onun önüne 1 -2 - 3 nolu aparatı isteğe göre bağlıyorsun bunların önüne de ebjektifi bağlıyorsun. zoom lu objektiflerde de kullanabilirsin.sisteme resim ekliyemiyorum 50kb. aha sonra göndereceğim
  • resimleri ancak gönderdim 1-2-3 noluparçalar ilave edilip makro yapılıyor.L PARÇASI OBJEKTİF BAĞLANTISI
    B ARÇASI BADY E TAKILIYOR

• @Rouvax,
    öncelikle makinen hayırlı olsun, en güzel günlerinde kullan
    Şunu kesinleştirmek istiyorum, pili kaç fotoya yetiyor? Inşallah yakında bu makineden almayı planlıyorum ve battery grip de almayı düşünüyorum, o yüzden sordum.

Baküden selamlar ve sevgiler
  • Kaç foto çekiyor diye deneme yapmadım yaptığım çekimler genelde karışık oluyor, burst, flashlı, tek tek. O nedenle kesin cevap veremem. Ama oldukça fazla 300 ü rahat geçersin.
  • Tek seferde 300 foto benim için az. Büyük ihtimalle battery grip de alırım... Bildiyim kadarıyla bu grip-i AA pilleriyle de kullanmak mümkün...
  • karışık çekim için söylemiştim onu, depreview den makinelerin karışık veya flashsız çekim sonuçlarına erişebilirsin aşağı yukarı bir fikir verir.
    Evet mümkün.
  • Tamam, teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

karışık çekim için söylemiştim onu, depreview den makinelerin karışık veya flashsız çekim sonuçlarına erişebilirsin aşağı yukarı bir fikir verir.
    Evet mümkün.

• Bu form 4. sayfaya düşer mi yaa Neyse slr almak, kafasına takılanları sormak isteyen arkadaşlar olursa hızlı bir şekilde yardımcı oluruz..

• walla sıf dslr almak için yazın alaskaya çalışmaya gitmeyi düşünüyorum ah şu ortalamam 2.00 ın üstünde olsa ne olurdu şimdi vizede alamıyacam büyük ihtimalle
  • @BzBz; benden kıskandın di mi o pozu
  • Ben böyle bir kare çekmek isterim aslında. Çok hoş olmuş. Anadığım dolaşırken makineni hiç kapatmıyorsun. Merak ettiğim ise makineyi kuşa doğrultup mu çektin yoksa makineyi doğrulttun kuş mu girdi kareye ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BzBz -- 27 Şubat 2007; 22:47:41 >
  • Kuşu takip ettim biraz, bana doğru gelirken çaktım hemen odaklayıp
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.