Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (2192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.832.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21902191219221932194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fikrasinagulunmeyen- F kullanıcısına yanıt
    garantisi var demişsin, öncelikle garantisini değerlendir. ama düşme olduğu için muhtemelen kapsam dışıdır.

bir de şöyle düşün, şuan elinde patlamış bir 85mm var. servise de yaptırsan, hayyama da götürsen, bursada bu işi bilen birine de yaptırsan, işi bittiğinde; içi açılmış, parçası değişmiş bir 85mm olacak. önemli olan doğru çalışması ve güzel kareler vermesi olduğuna göre, bence en uygun fiyatlı seçeneği tercih etmelisin. hayyamdaki servislerde işlerinde epey iyiler.
  • fikrasinagulunmeyen- F kullanıcısına yanıt
    Abi Bari Hevesini alsaydın ya çok büyük şanssızlık geçmiş olsun
  • Tavsiyeler icin tesekkurler, yolum Hayyam'a dusecek sanirim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gülümseyin beyler ünlü olmuşsunuz "forumid_324"

National Geographic (A'dan Z'ye Fotoğrafçılık Serisi)

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • Fotoşok videolarına devam ediyoruz, hadi bakalım :D

http://forum.donanimhaber.com/m_57579187/mpage_5/f_//tm.htm#79948465
  • Vay be
  • Merahaba Arkadaşlar.

Selamlar , Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil_ozgur_marti -- 22 Ağustos 2013; 0:03:15 >
  •  @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@

Family Silhouette by Emre Aksu Photography (Life in Nature), on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 22 Ağustos 2013; 15:12:35 >
  • Herkese merhaba,yaklaşık bir senedir hobi olarak fotoğraf çekimleri yapıyorum.Genelde ailem ile seyehat ederim,ova,portre,manzara bazende makro çekimleri yapıyorum..Kısacası her türlü çekim yaparım.Fotoğraf makinem Canon 600D, artık 18-55 kit lensim bana yetmiyor.Zoom konusunda olsun her konuda tatmin olamıyorum.Seyehat üzerinde lensi tak çıkar yapmaktan hoşlanmıyorum,bunun için sizden tak-gez lens önerileri almak istiyorum,öğrenciyim fazla bir bütçem yok harçlıklarımı kendim biriktirip 800 ila 900 tl arasında bir tak-gez lens almayı planlıyorum.Fakat lens hakkında fazla bilgim yok her gün yeni bir lens öğrenip aklımı çorba gibi yapıyorum,beğenip hakkında bilgi toplayıp kullanıcılarında memnun kaldıkları iki adet lens araştırdım,Sigma 18-250 mm 3.5-6.3 Dc Os Macro diğeri ise Tamron 18-270mm f/3.5-6.3 di ii vc pzd,Tamronun tak-gez olarak bu lenste macro çekimi olup olmadığını bilmiyorum eğer öyle lenside varsa lütfen onuda değerlendirelim bu iki lens arasında kaldım lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.(Tak-gez lens olarak önerilerinize açığım,param hazır sizden aldığım öneriler ile gidip lensimi alacağım.)
  • arkadaşlar benim bir sorum var şimdi zıplayarak fotoğraf çektiriyorlarya onu hangi ayarlarda çekmem lazım istedigim gibi olması için elimde 550 d var bu konuda yardımcı olabilir misiniz güzel bir fotoğraf çekmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deof54

arkadaşlar benim bir sorum var şimdi zıplayarak fotoğraf çektiriyorlarya onu hangi ayarlarda çekmem lazım istedigim gibi olması için elimde 550 d var bu konuda yardımcı olabilir misiniz güzel bir fotoğraf çekmek istiyorum

Enstantane yani shutter speedi 2000-3000-4000-8000 sona daya...uygun diyafram ve isoyu gir veya enstantane öncelikli modu seç 8000-4000 neye izin veriyorsa seç gerisini makine halletsin...yarım bas odakla az daha bas çek...
  • - Bakmıyormuşum gibi çek panpa

- Arkası flu çek panpa

• Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEM

- Bakmıyormuşum gibi çek panpa

- Arkası flu çek panpa

Hocam f4L mi bu çok hoş kareler...çok niyetine girdim ama hayırlısı...ya da 70-300L daha yakın gibi bana..hem daha kısa az şişman...bilemiyorum..4-5.6...karışık vaziyet..
  • https://www.facebook.com/groups/197337957106285/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21902191219221932194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.