Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (2194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.832.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21922193219421952196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadtas

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

Merhaba;

Yongnuo Yn-560 II düşünüyorum 60D için.. Dahili wireless tetikleyici ile flashı kablosuz çalıştırabilir miyim?
    F/p açısından önerebileceğiniz başka flash var mı ?

17-40 yanına gece çekimi ve iç mekan çekimi için düşünüyorum.

Teşekkürler

Aylardır araştırdım...o mu bu mu derken sirkecideydim ve tatile çıkarken alelacele hadi bulunsun nasılsa iki üç flaşlı set yapacağım deyip nissin di466 aldım...japon malı ama çinde üretilmiş..200Tl ye aldım ama bilseydim böyle olacağını aylar evvel alırdım..bütün işimi gördü..hem de TTL özellikli..şaşırtıcı şekilde kaliteli...Gayet sevdim...bunun yanında 1 hafta önce netten 560III flaşı 1 adet rf603 ile paket olarak satan bir satıcıdan 230 a aldım..3 adet rf 603 de 135 tl ye ayrıyetten sipariş verdim..

560 II yi verici ve alıcı almadan tepe flaşı hariç kullanamazsın..(slave modu falan ayrı gerçi) 560 III alırsan sadece verici alman yeterli alıcısı içinde...verici alacaksan da rf603 al..hepsi hem alıcı hem verici olarak çalışıyor ve gayet güzel..

Fp olarak başka marka arama..yongnuo lar ilk zamanlar bir iki kalitesiz ve sorunlu seri çıkardı ama şimdi pek şikayet yok hatta gir flickr sitesinde bir çok pro fotoğrafçı görebilirsin yongnuo ile çalışan...bunun yanında nissin hep bir basamak yukarda görüntü verir made in japan yazısından gayrı..Artık siz bilirsiniz...bunun yanında vivitarlar metz ler vs ler de var..560 III ve nissin benden geçer aldı..onu söyleyebilirim sadece...hatta neden millet 1000 küsür verir canon nikon alır diye bile düşündürdü..Hatta çok sevdim...

Merhaba;

Yn-560 mark 3 'ü de düşünebilirim. Zaten aylar önce mark 2 alacaktım ki, mark 3 lerin piyasaya düştüğünü gördüm ve vazgeçtim. 2 sini de kullanmış biri olarak; Nissin di466 ve YN-560 III arasındaki farkları belirtebilir misiniz? TTL destekli olması en büyük artısı, onun haricinde kıyaslama yapabilir misiniz? Birde anladığım kadarıyla Yn-560 III'de dahili wireless remoter var, sadece 1 adet rf603 alıp makinaya takmam tetiklemek için yeterli...

560 III ü doğru anlamışsın alıcısı içinde.Sadece verici ile tamamdır..Kalite konusunda bir farkları yok...özellikle yongnuolar kendini baya geliştirdi ikisinin de plastiği düğmeleri vs yeterli kalitede..Bendeki nissin di466 model klavuz numarası yani gücü daha düşük 33..ve kafa sağa sola dönmüyor..Yongnuo klavuz numarası 58 daha güçlü..boy pos yongnuo baya iri...kıyas yapılmaz ikisi farklı sınıf diyelim nissin di622 ile falan kıyaslamalı ama o da ttl olduğundan falan 350-400 arası..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba;

Yongnuo Yn-560 II düşünüyorum 60D için.. Dahili wireless tetikleyici ile flashı kablosuz çalıştırabilir miyim?
    F/p açısından önerebileceğiniz başka flash var mı ?

17-40 yanına gece çekimi ve iç mekan çekimi için düşünüyorum.

Teşekkürler

Aylardır araştırdım...o mu bu mu derken sirkecideydim ve tatile çıkarken alelacele hadi bulunsun nasılsa iki üç flaşlı set yapacağım deyip nissin di466 aldım...japon malı ama çinde üretilmiş..200Tl ye aldım ama bilseydim böyle olacağını aylar evvel alırdım..bütün işimi gördü..hem de TTL özellikli..şaşırtıcı şekilde kaliteli...Gayet sevdim...bunun yanında 1 hafta önce netten 560III flaşı 1 adet rf603 ile paket olarak satan bir satıcıdan 230 a aldım..3 adet rf 603 de 135 tl ye ayrıyetten sipariş verdim..

560 II yi verici ve alıcı almadan tepe flaşı hariç kullanamazsın..(slave modu falan ayrı gerçi) 560 III alırsan sadece verici alman yeterli alıcısı içinde...verici alacaksan da rf603 al..hepsi hem alıcı hem verici olarak çalışıyor ve gayet güzel..

Fp olarak başka marka arama..yongnuo lar ilk zamanlar bir iki kalitesiz ve sorunlu seri çıkardı ama şimdi pek şikayet yok hatta gir flickr sitesinde bir çok pro fotoğrafçı görebilirsin yongnuo ile çalışan...bunun yanında nissin hep bir basamak yukarda görüntü verir made in japan yazısından gayrı..Artık siz bilirsiniz...bunun yanında vivitarlar metz ler vs ler de var..560 III ve nissin benden geçer aldı..onu söyleyebilirim sadece...hatta neden millet 1000 küsür verir canon nikon alır diye bile düşündürdü..Hatta çok sevdim...

Merhaba;

Yn-560 mark 3 'ü de düşünebilirim. Zaten aylar önce mark 2 alacaktım ki, mark 3 lerin piyasaya düştüğünü gördüm ve vazgeçtim. 2 sini de kullanmış biri olarak; Nissin di466 ve YN-560 III arasındaki farkları belirtebilir misiniz? TTL destekli olması en büyük artısı, onun haricinde kıyaslama yapabilir misiniz? Birde anladığım kadarıyla Yn-560 III'de dahili wireless remoter var, sadece 1 adet rf603 alıp makinaya takmam tetiklemek için yeterli...

560 III ü doğru anlamışsın alıcısı içinde.Sadece verici ile tamamdır..Kalite konusunda bir farkları yok...özellikle yongnuolar kendini baya geliştirdi ikisinin de plastiği düğmeleri vs yeterli kalitede..Bendeki nissin di466 model klavuz numarası yani gücü daha düşük 33..ve kafa sağa sola dönmüyor..Yongnuo klavuz numarası 58 daha güçlü..boy pos yongnuo baya iri...kıyas yapılmaz ikisi farklı sınıf diyelim nissin di622 ile falan kıyaslamalı ama o da ttl olduğundan falan 350-400 arası..

Alırsam zaten yurtdışından sipariş yoluyla getireceğim.. 565ex veya yn -560 mark 3 arasınd gel gitteyim şu an.. Tek seferlik olsun ttl destekli olsun diyip 565ex mi alsam acaba.. ?
  • 118$ 565ex 75$560 III kargo falan tr fiyatıyla 30-40 tl oynar sanırım...değmez derim...ki bi sıkıntıda muhattabın olması için değer o fark...TTL olması elinin altında kolaylıktır.Gel gelelim TTL tetikleyici lazım onun içinde ve onlar biraz tuzlu...Bunu da manuel olarak tetiklersin ama haricen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

arkadasimin makinesinde dikkatimizi ceken vizorden gorunen fotografta gorunmeyen kucuk kıl gibi bisey var bunun nereden temizlenmesi gerekiyor

Aynanın temizlenmesi gerekiyor.
  • Emre Aksu kullanıcısına yanıt
    Güzel fotoğraflar fakat kırmızı gözler dikkat çekiyor, bunun için diyaframı kısıp, isoyu abartmayacak ölçüde arttırıp flaşı kullanmamayı tercih etseniz veya daha yumuşak bir flaş kullansanız nasıl olurdu?
  • Herkese selam, bir ihtiyacım var, belki buradan çözüm bulabilirim dedim. 5 günlük bir tatile gidiyorum, Bozcaada'ya. Eski dandik tripodum kırıldığı için şu an tripodsuz kaldım. Tatil matil derken iyi bir tripod alacak durum yok bu aralar, o yüzden 5 günlüğüne bir tripod ihtiyacım olacak (500d ve tamron 70-200 taşıyacak bir tripod). Birkaç yere sordum bu kiralayanlardan, tripod kiralamıyorlar tek başına haliyle. Yardımcı olabilecek olan var mıdır burada? 5 gün tripodunu kullanmasın, karşılığında küçük bir meblağ vereyim ben de. Bir öğrenci falan vardır belki küçük nakit ihtiyacı olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

arkadasimin makinesinde dikkatimizi ceken vizorden gorunen fotografta gorunmeyen kucuk kıl gibi bisey var bunun nereden temizlenmesi gerekiyor

Aynanın temizlenmesi gerekiyor.

nasil olacak biyerleri temizledim ama gecmedi.
    vizorde gorunuyor fotolarda cikmayan bir tane kıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

118$ 565ex 75$560 III kargo falan tr fiyatıyla 30-40 tl oynar sanırım...değmez derim...ki bi sıkıntıda muhattabın olması için değer o fark...TTL olması elinin altında kolaylıktır.Gel gelelim TTL tetikleyici lazım onun içinde ve onlar biraz tuzlu...Bunu da manuel olarak tetiklersin ama haricen...

Tr'den alabileceğim en uygun ve güvenilir bir siteyi iletebilir misiniz?
    Ayrıca harici TTL tetikleyici derken biraz açababilir misiniz? Eğer flashı farkı bir yere konumlandırırsam poz ölçümü yapabilmesi için öğeye bakan bir tetikleyiciden mi bahsediyoruz?
  • quote:

quote:

118$ 565ex 75$560 III kargo falan tr fiyatıyla 30-40 tl oynar sanırım...değmez derim...ki bi sıkıntıda muhattabın olması için değer o fark...TTL olması elinin altında kolaylıktır.Gel gelelim TTL tetikleyici lazım onun içinde ve onlar biraz tuzlu...Bunu da manuel olarak tetiklersin ama haricen...

Tr'den alabileceğim en uygun ve güvenilir bir siteyi iletebilir misiniz?
    Ayrıca harici TTL tetikleyici derken biraz açababilir misiniz? Eğer flashı farkı bir yere konumlandırırsam poz ölçümü yapabilmesi için öğeye bakan bir tetikleyiciden mi bahsediyoruz?

TTL flaşını TTL olarak kullanarak tetiklemen için...yani zoomunu gücünü vs sini uzaktan ayarlayabilirsin ve TTL ölçüm ile patlatabilirsin...yn622 var bu iş için...

Ürünleri sanalpazardan bulup aldım...klasfoto falan gibi sitelerde 2 yıl garantili bulabilirsin...
  • Arkadaşlar makinede telif hakları kısmı var.Oraya kendi ismimizi,sitemizi yazıyoruz.Bilgisayarda fotoğrafa sağ tıklayıp ayrıntılar dediğimizde bu telif hakları falan orda gözüküyor.Lakin bunlar değiştirilebiliyor.Aslında bunların değişmemesi gerekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Arkadaşlar makinede telif hakları kısmı var.Oraya kendi ismimizi,sitemizi yazıyoruz.Bilgisayarda fotoğrafa sağ tıklayıp ayrıntılar dediğimizde bu telif hakları falan orda gözüküyor.Lakin bunlar değiştirilebiliyor.Aslında bunların değişmemesi gerekmiyor mu ?

Gerekmiyor. Makina satılmadan önce bu bilgilerin silinmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Arkadaşlar makinede telif hakları kısmı var.Oraya kendi ismimizi,sitemizi yazıyoruz.Bilgisayarda fotoğrafa sağ tıklayıp ayrıntılar dediğimizde bu telif hakları falan orda gözüküyor.Lakin bunlar değiştirilebiliyor.Aslında bunların değişmemesi gerekmiyor mu ?

Gerekmiyor. Makina satılmadan önce bu bilgilerin silinmesi gerekir.

Makinedekini demiyorum,çektiğim fotoğraftaki bilgi silinebiliyor.Mesela sizin çektiğiniz bir fotoğrafı ben bilgisayarıma indirdim,ayrıntılardan sizin telif hakkınızı silip kendikimi yazdım.Bu sayede fotoğrafınız benim olmuş oldu.
  •  @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • bilemir kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi. tebrik ederim. modeli biraz daha sağda tutsaydınız 10 numara olacakmış. şuan için 9.4 :)

500PX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 14 Eylül 2013; 13:51:46 >
  • CAnon 50d+tokina 11-16
     @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • 
Sayfa: önceki 21922193219421952196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.