Şimdi Ara

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@ (2193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.056
Cevap
43
Favori
1.832.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21912192219321942195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aylar yıllar sonra ara ara uğramak lazım..

@@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  •  @@ Canon EOS DSLR İnceleme ve Paylaşım Merkezi @@
  • Lowepro nova 170 aw çantamı fazlalıktan dolayı Satıyorum. Ürün vatan bilgisayardan yaklaşık 11ay önce alındı, garantisi devam etmektedir. Faturası mevcuttur. Hiç bir sorunu, yırtığı söküğü yoktur.
    İlgilenen arkadaşlar pm'den ulaşabilir.

Fiyatı 85 tl. Ankarada elden teslim ederim.

edit: ürün görsellerini en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam, isteyene pm'den de yollayabilirim.
  • Merhaba;

Yongnuo Yn-560 II düşünüyorum 60D için.. Dahili wireless tetikleyici ile flashı kablosuz çalıştırabilir miyim?
    F/p açısından önerebileceğiniz başka flash var mı ?

17-40 yanına gece çekimi ve iç mekan çekimi için düşünüyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Merhaba;

Yongnuo Yn-560 II düşünüyorum 60D için.. Dahili wireless tetikleyici ile flashı kablosuz çalıştırabilir miyim?

Teşekkürler

Aylardır araştırdım...o mu bu mu derken sirkecideydim ve tatile çıkarken alelacele hadi bulunsun nasılsa iki üç flaşlı set yapacağım deyip nissin di466 aldım...japon malı ama çinde üretilmiş..200Tl ye aldım ama bilseydim böyle olacağını aylar evvel alırdım..bütün işimi gördü..hem de TTL özellikli..şaşırtıcı şekilde kaliteli...Gayet sevdim...bunun yanında 1 hafta önce netten 560III flaşı 1 adet rf603 ile paket olarak satan bir satıcıdan 230 a aldım..3 adet rf 603 de 135 tl ye ayrıyetten sipariş verdim..

560 II yi verici ve alıcı almadan tepe flaşı hariç kullanamazsın..(slave modu falan ayrı gerçi) 560 III alırsan sadece verici alman yeterli alıcısı içinde...verici alacaksan da rf603 al..hepsi hem alıcı hem verici olarak çalışıyor ve gayet güzel..

Fp olarak başka marka arama..yongnuo lar ilk zamanlar bir iki kalitesiz ve sorunlu seri çıkardı ama şimdi pek şikayet yok hatta gir flickr sitesinde bir çok pro fotoğrafçı görebilirsin yongnuo ile çalışan...bunun yanında nissin hep bir basamak yukarda görüntü verir made in japan yazısından gayrı..Artık siz bilirsiniz...bunun yanında vivitarlar metz ler vs ler de var..560 III ve nissin benden geçer aldı..onu söyleyebilirim sadece...hatta neden millet 1000 küsür verir canon nikon alır diye bile düşündürdü..Hatta çok sevdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 8 Eylül 2013; 4:08:20 >
  • bende 350d ve 18/55kit lens var birazda olsa arkasi flu foto cekmek istiyorum nasil yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

bende 350d ve 18/55kit lens var birazda olsa arkasi flu foto cekmek istiyorum nasil yapabilirim?

55mm ye al...f değerini en düşük değere al..muhtemelen 5.6 falandır...Dışarıya çık önce yakınındaki bir objeye odaklan...arkasındaki objelerin uzaklığına bağlı olarak ne şekil nasıl olduğunun mantığını kavra...(Çekeceğin obje objektife yaklaşıp arkaplana uzaklaştıkça fluluk artar..)Gerisi sana kalmış..kavrayınca tamamdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

quote:

bende 350d ve 18/55kit lens var birazda olsa arkasi flu foto cekmek istiyorum nasil yapabilirim?

55mm ye al...f değerini en düşük değere al..muhtemelen 5.6 falandır...Dışarıya çık önce yakınındaki bir objeye odaklan...arkasındaki objelerin uzaklığına bağlı olarak ne şekil nasıl olduğunun mantığını kavra...(Çekeceğin obje objektife yaklaşıp arkaplana uzaklaştıkça fluluk artar..)Gerisi sana kalmış..kavrayınca tamamdır...

av modda mi yapacagim bunu?

• quote:

quote:

quote:

av modda mi yapacagim bunu?

Diyafram öncelikli mod neyse o..veya manuel..
  • Işık kullanımı enfes...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Merhaba;

Teşekkürler

Aylardır araştırdım...o mu bu mu derken sirkecideydim ve tatile çıkarken alelacele hadi bulunsun nasılsa iki üç flaşlı set yapacağım deyip nissin di466 aldım...japon malı ama çinde üretilmiş..200Tl ye aldım ama bilseydim böyle olacağını aylar evvel alırdım..bütün işimi gördü..hem de TTL özellikli..şaşırtıcı şekilde kaliteli...Gayet sevdim...bunun yanında 1 hafta önce netten 560III flaşı 1 adet rf603 ile paket olarak satan bir satıcıdan 230 a aldım..3 adet rf 603 de 135 tl ye ayrıyetten sipariş verdim..

560 II yi verici ve alıcı almadan tepe flaşı hariç kullanamazsın..(slave modu falan ayrı gerçi) 560 III alırsan sadece verici alman yeterli alıcısı içinde...verici alacaksan da rf603 al..hepsi hem alıcı hem verici olarak çalışıyor ve gayet güzel..

Fp olarak başka marka arama..yongnuo lar ilk zamanlar bir iki kalitesiz ve sorunlu seri çıkardı ama şimdi pek şikayet yok hatta gir flickr sitesinde bir çok pro fotoğrafçı görebilirsin yongnuo ile çalışan...bunun yanında nissin hep bir basamak yukarda görüntü verir made in japan yazısından gayrı..Artık siz bilirsiniz...bunun yanında vivitarlar metz ler vs ler de var..560 III ve nissin benden geçer aldı..onu söyleyebilirim sadece...hatta neden millet 1000 küsür verir canon nikon alır diye bile düşündürdü..Hatta çok sevdim...

Merhaba;

Yn-560 mark 3 'ü de düşünebilirim. Zaten aylar önce mark 2 alacaktım ki, mark 3 lerin piyasaya düştüğünü gördüm ve vazgeçtim. 2 sini de kullanmış biri olarak; Nissin di466 ve YN-560 III arasındaki farkları belirtebilir misiniz? TTL destekli olması en büyük artısı, onun haricinde kıyaslama yapabilir misiniz? Birde anladığım kadarıyla Yn-560 III'de dahili wireless remoter var, sadece 1 adet rf603 alıp makinaya takmam tetiklemek için yeterli...
  • arkadasimin makinesinde dikkatimizi ceken vizorden gorunen fotografta gorunmeyen kucuk kıl gibi bisey var bunun nereden temizlenmesi gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 21912192219321942195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.