Şimdi Ara

CANON G 1X mi NIKONCOOLPIX P7800 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, bilen biri yardımcı olursa, çok sevinirim. İstemeden de olsa elimdeki Fujifilm X100T mi sattım. Yerine daha uygun fiyatlı bu iki makineden birini alacam. Fiyat olarak 1800 seviyesinde her ikisi de. Yanına Fujifilm X30 ya da X20'yi de eklemeli miyim. Onlar da tasarım olarak çok aklımı çeliyor.

Sokakta kullanacağım makineleri ve video kaliteleri önemli benim için.

Sizce ne yapmalıyım? Bu arada iki makineyi de canlı görme ihtimalim yok. Adana'dayım. Burdaki tekno marketler bu makineleri getirmiyor nedense.

• hocam nikon p7800 1/1.7" sensör kullanıyor . g1x 18.7x14.0mm boyutlarda sensör kullanıyor ki arada oldukça fazla fark var . ikisinden birini seçecekseniz g1x daha mantıklı . yalnız g1x ' in üzerine mark II ve mark III çıktı bildiğim kadarıyla . bir de 1" sensörlü sony rx100 serisi var onlara da bir göz atın derim .
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    peki sx400mü sx510 mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rose76

peki sx400mü sx510 mu

birbirine çok benzer modeller , aralarındaki bariz fark sx400 16 mp ccd , sx510 12mp cmos sensör kullanıyor . sx510 full hd video kaydedebiliyor , lcd ekran çözünürlüğü daha yüksek , cmos ve daha düşük çözünürlüklü oluşundan dolayı daha iyi bir seçim olacaktır .
    düşük çözünürlüklü olması iyi değildir diye biliyorum bir de eski teknoloji kullanılarak üretilmiş. peki nx mini nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: rose76

düşük çözünürlüklü olması iyi değildir diye biliyorum bir de eski teknoloji kullanılarak üretilmiş. peki nx mini nasıl

bu sınıf makinelerde sensörler zaten ufak olduğundan çözünürlük yükseldikçe pixel boyutu küçülüyor ve kumlama daha kolay oluyor 200-400 isoda bile . zaten 12mp de düşük bir çözünürlük değil .

nx mini 1" sensör kullanan değiştirebilir lensli bir aynasız cihaz . 9-27 kit lensiyle 900 lira civarında satılıyor . bence o paraya hatta 800 liraya olympus ep3 + 14-42 kit almak daha mantıklı . ya da 2. el sony nex5n / 5r
    peki teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rose76 -- 24 Şubat 2015; 11:25:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.