Şimdi Ara

Canon G7 X mi Sony RX100 II mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vlog çekmek için kamera alacağım, benim istediğim kameranın ekranının dönmesi, güzel bir görüntü kalitesi ve odak yapması. Canon G7 X Teknosa'da tükenmiş. İki kamera arasında kaldım. Canon'un ismi daha bir güven veriyor. Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• thetimer T kullanıcısına yanıt
    G7X MARK 1 1600 tl civarında rx100 m2 1500 tl civarında ama rx100 m3 ü ( 1700 tl civarında ) tavsiye ederim en hız autofocus bunda
  • kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    m3 mediamarkta 2249 tl gözüküyor ben en fazla 1800tl felan verebilirim g7x in mark 2 si felan var mı acaba birde m3ü bende beğendim ama işte 1700 civarında bulamadım
    Gittigidiyor da 1800 tl civarina satiliyor gece 12 ye kadar extra yuzde 5 indirim mevcut

• kod adı çökertme K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki ben normalde teknosa aracılığı ile garantiye gönderiyordum ürünümü peki gittigidiyordan garantili alırsam sorun çıkmaz heralde
    giitigidiyorda bugune kadar ben sıkıntı yaşamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    RX100 IV kullanıyorum, diyeceğim o ki insan bu tip kameralarda dokunmatik ekranı arıyor. karar verirken bunu da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magiK

RX100 IV kullanıyorum, diyeceğim o ki insan bu tip kameralarda dokunmatik ekranı arıyor. karar verirken bunu da göz önünde bulundurun.

dokunmatik ekranda önemli fakat bazen fiyatını arttırabiliyor, sony kameralarının ses kalitesi gerçekten çok iyi canona göre fakat renklerde biraz daha az performans sağlıyor sanırım herneyse bütçeyi arttırabilirsem rx100 ıv da alabilirim şuan canon ile sony arasında kaldım g7 x ile peki tavsiye olarak hangisini önerirsiniz
    açıkçası external mic girişi olsaydı ben video için RX100 IV den başka kamera kullanmazdım öyle söyleyeyim. Tabi burada fiyat önemli. Eger 4k ve slow motion benim için önemli diyorsanız ki benim için gerçek kriterler bunlardı, o zaman mark IV den başka seçenek yok, en ucuz nerde buluyorsanız alın. Bunlar önemli değilse benim önerim hala mark III olurdu g7X yerine sebebi ise video kalitesi ve ses benim için daha önemli. Kullanım kolaylığı ön planda benim için diyorsanız G7X alın, onun mark II sini çok gerekli görmedim F/P olarak 1 yeterli.
  • magiK M kullanıcısına yanıt
    4k video daha ülkemizde yaygınlaşmadı hiç yok bile diyebilirim, ve 4k'da video boyutu çok büyük malum upload değerlerimiz çok düşük ve şuan verebileceğim en fazla miktar 1800tl felan kullanımdan çok video kalitesi daha önemli zaten kullanımı bir seviyeden sonra öğrenebilirim o zaman mark 3 daha doğru bir seçim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 12 Mayıs 2016; 14:30:03 >
    ben de 4k export almıyorum projeleri. 4k çekip 1080p ye downscale ediorum. görüntü kalitesi kesinlikle farkediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.