Şimdi Ara

canon ip 4200

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 hafta kadar önce bu yazıcıyı almıştım bi kaç foto ve çıktısını gönderiyorum...

cihazı 177 ytl x10taksitle aldım...genel özellikleri http://www.hesmak.com.tr/pm/vproduct.php?pid=525 burda yazmakta...all in -one(hepsi bir arada)değil... standart ve fotoğraf yazıcısı olarak satılıyor...bikaç fotosu....

canon ip 4200

canon ip 4200

canon ip 4200

detay(kontrol tuşları)
     canon ip 4200

büyüklüğünün anlaşılması için bi kaç nesneyle karşılaştırdım:
     canon ip 4200

canon ip 4200

devamı geliyor...

• bikaç fotonun çözünürlüğü fazla daha net görülsün diye kusura bakmayın...çıktı görüntüsü:
    karışık çıktı(yazı-grafik)

canon ip 4200
    resimdeki tırtıklar orjinalde de var...

resim:
     canon ip 4200

düz yazı -görünen yazı kalitesi resize dan sonra bozuldu/ bu çıktıları biraz sonra yazacağım basım hızları için gönderiyorum...

canon ip 4200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 19 Mayıs 2006; 17:45:26 >

• yazı kalitesi için:

canon ip 4200

makro:

canon ip 4200
  • bütün ayarları 4/5 hız 1/5 kalite (yaklaşık olarak tabi) yaptığım hız sonuçlarına göre de...karışık baskı:12.77
    düz yazı:(2 sayfa) 10.57
    tam resim baskı:11.52 ayrıca
    donanımhaber snapshot ı aldım ve yazdım... bunuda 49.26 da yaptı...son olarak yazıcıyla gelenler: 5 adet 2 si siyah olmak üzere kartuş-tam dolu
    fotoğraf kağıdı
    usb bağlantı kablosu
    elektrik fişi
    2 adet kitapçık-kullanım ve cdüstüne basım kılavuzu kitabı
    cd basım aparatı
    kartuş takma aparatı ve
    yazıcı
    bu ilk defa kullanıp hiçbi ayar bilmeden yaptığım testler...tabi bi ev kullanıcısı ve amatör olarak değerlendirin yani sonuçları...şu anda çıkmam gerek ama eğer soru olursa cvplayabilirim yada yapmamı istediğiniz test varsa yapabilirim..yarın görüşürüz...

• Merhaba bende printer arayışındayım.
    Evde normal standart bir inkjet printer'ım var.
    Ama benim amacım dvd üzerine baskı yapmak ve dvd kapak ları da basıp koleksiyon yapmak.
    Sizce bu ürün bunun için uygunmu?
    Benim için en önemli olan konu DVD üzerine basmak?
    Sizce deneme yapabilirmisiniz?

• Nasıl bir DVD almak lazım? Piyasada satılanlar olabilirmi?
    • Baskı kağıda yapıldığı gibi sabitlenebiliyormu?
    • Basması nekadar sürüyor?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ;)

Mert
  • '' dvd üzerine baskı yapmak ve dvd kapak ları da basıp koleksiyon yapmak. '' yeni bi koleksiyonculuk şekli ...önceden sinema afişleri biriktirilirdi ve büyük boyutlarıyla da harbiden çok güzeldi görüntüleri...neyse disk üzerine baskı için satılan etiketler- yuvarlak- var bunlardan alıyorsun yani diskin üstüne direk püskürtme olayına girmiyoruz...standart diskler tabiki oluyor zaten amacımız da bu değil mi?baskı yapmak için gerekli kağıt bende şuan yok ama almayı düşünüyorum...baskı süresi hakkında ne yazıkki bu yüzden bişe söyleyemeceğim ama çarşıya iniyorum du bakalım bulursam alırım...ayrıca etiketlerle ilgili bi satış linki http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=15162 bitane daha
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/kategori_urun.asp?tree=09010012

''Baskı kağıda yapıldığı gibi sabitlenebiliyormu?'' kağıda mürekkebin dağılıp dağılmadığını soruyorsan buda satılan kağıdın kalitesine mürekkep tutmasına bağlı bence...ki net olarak baskı alınabiliyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 20 Mayıs 2006; 10:39:28 >

• @mert istediğin çalışma:
    2 tane cd/ dvd yazma aparatı resmi

1. cisi
     canon ip 4200

1.cisi
     canon ip 4200

cd etiketi:standart a4 kağıdın yapışkanlı olanı ama 200 tanesi 6 ytlydi aldım

canon ip 4200

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NiKON Coolpix 4800-5900
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sonuç:

canon ip 4200

resimlerin bulanık olma sebebi foto mak .la değil webcam le çektiğimden...yazma süresi 1.00 dk civarı ...ayrıca 2 tane 10x15 foto yazdım süreleri:
    1.foto tek kişi var koyu renk-beyaz ağırlıklı 54 90 sn
    2.foto 3 kişi tamamen renkli(bi nevi renk cümbüşü aslında) 55.10 sn gibi
    2si 1.50 sn....
    evet şimdilik bu kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.han -- 20 Mayıs 2006; 19:33:28 >
  • etiket alıp cd ye yapıştırmak sağlıklı değil, kalitede düşük olur
    verbatim marka cd ve dvd alın inkjet printable
    bir kaç kuruş daha pahalı, ama hem markalı ve dayanıklı cd/dvd almış oluyorsunuz, hem de baskı kalitesi çok daha iyi oluyor. elle etiket yapıştırma eziyetide yok. etiketi direkt üstünde!
  • @murat ''etiket alıp cd ye yapıştırmak sağlıklı değil, kalitede düşük olur '' demişsin
    bu sağlıklı olma meselesi nedir..neden sağlıklı olmasın.....kaliteye gelirsek foto kağıtları gibi çeşitli olan ve foto kağıtları kadar kaliteli ve parlak olan etiketler de var,bunlara baskıda herhangi bi kayıp olacağını sanmıyorum......ama pratiklik olarak dediğin doğru...cd yi tutturamamak en büyük meselelerden biri....tdk-verbatim-maxell bu markalarda kalitesi için tabii tercih edilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: scott

kaliteye gelirsek foto kağıtları gibi çeşitli olan ve foto kağıtları kadar kaliteli ve parlak olan etiketler de var,

nerde var bunlar acaba link alalım

4200 e gelince..
    aynı yazıcı bendede var.sadece 1 pikolitre mürekkep püskürtmesi özelliği bile yeter.kartuşları ucuz neden ucuz?çünkü baskı kafası makinenin üstünde.hp gibi kat kat yazıcı parası almıyor sizden.ayrıca kartuşları da tekrar dolabiliyor.üzerinde çip sizi aldatmasın.siz doldursanız bile softwarede boş görünüyor ama ''mürekkep algılama işlevini serbest bırak'' diye birşey çıkıyor .bunu işaretleyince birdaha sorun olmuyor.4x4lük bir machine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damonbounce -- 6 Haziran 2006; 9:35:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.