Şimdi Ara

Canon ip7250 kağıt önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon ip7250 kolay dolan kartuş sistemli yazıcı aldım. Normal a4 kağıdına çok kötü çıkarttı. Tanex a4 fotoğraf kağıdı aldım renkleri birebire yakın çıkarttı. Demek ki fotoğraf kağıdı gerekiyormuş diye düşünerek, ultra star film yapışkanlı a4 fotoğraf kağıdı aldım. Çünkü bana yapışkanlı kağıt gerekiyordu. Bu ultra star fotoğraf kağıdına aldığım çıktılar da çok kötü çıktı, renkler soluk, görüntü güneşte kalmış da solmuş gibi çıktı hep. Sadede gelecek olursam, tanex fotoğraf kağıdına yazdığımdan çok memnun kaldım, bu kağıda benzer yapışkanlı kağıt önerebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bilen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34Karantina34 3 kullanıcısına yanıt
    Rovi marka fotoğraf kağıdını öneririm.www.cescesor.com da çok çeşitli gramaj ve satin-parlak-ipekli çeşitleri bulunmakta. Kaliteli resim için 260 gramlıktan aşağı kağıt kullanmamanı tavsiye ederim. Ben şimdiye kadar 1000 liraya yakın kağıtlarını kullandım. Hiç problem yaşamadım.
  • Beldekent B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için. Şimdi 140-150-170 ve 200 gr kağıtları sipariş geçtim. Tanex 180 gr fotoğraf kağıdı ile kaliteli sonuç aldım. Ama biraz kalın kağıt. 140 gr da aynı kaliteli baskıyı alırsam sorunum çözülecek herhalde. Benim çözemediğim 150 gr ultra star film fotoğraf kağıdı neden kalitesiz çıkarttı. Açıklamasın da 9600 dpi baskı kalitesi, canon ip7250 de kullananlar güzel sonuç aldığını yazmış. Ben de öyle olmadı. Neyse onu da yapışkanlı olduğu için tercih etmiştim, bana yapışkanlı lazım çünkü. Olmadı tanex ile çıkarttıklarımı yapıştırıcı sürerek kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.