Şimdi Ara

CANON İXUS KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.978
Cevap
9
Favori
184.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gozum kapali IXUS 870IS derim. Cunku bu makine IXUS serisinin resim kalitesi bakimindan hem de overall olarak en iyilerinden biridir, shapness'ta tatmin edici. Bu ozellikleriyle bile alinasi bir makinedir + diger ozelliklerini saymama gerek yok. :)
  • Hımm anladım 870'i 28 mm wide lensi var diye dikkatimi cekmişti. Fakat 870 799 tl fakat 85 459 tl.
    Arada ki farka gercekten deger mi? 340 tl fark var alacagım yerde.
  • Birde ıxus 80 buldum 199 tl'ye. Fiyatı gercekten uygun. 85 modelinin bir altı gibi gözüküyor.
    400 ısoya kadar güzel sonuclar verdiğini okudum, birde pil omru kotu demişler.
    Bu nasıl bir cihazdır.
  • Merhaba arkadaşlar

Canon ixus 100 is modelinden almayı düşünüyorum, makinenin video kalitesinin iyi olduğunu düşünerek bu cihazı tercih ediyorum
    ayrıca profesyonel olmasa da çiçek,börtü,böcek makro cekmek istiyorum bu makine ile makro çekilen fotoğraflar nasıl acaba, netten çok araştırdım hiç foto bulamadım

canon ixus 100 is kullanan arkadaşlar. Ixus 100 is ile çekilmiş fotoğrafları ve makine hakkındaki yorumlarını paylaşabilirmi.

teşekkürler.
    Özellikler

Ultra ince IXUS tasarımı
    12,1 MP
    Optik IS özellikli 3,0x optik zoom
    Sahne Tespiti Teknolojisi ile Akıllı Otomatik mod
    DIGIC 4
    Hareket Tespiti Teknolojisi
    Yüz Tespiti Teknolojisi
    2,5" PureColor LCD II ekran
    i-Contrast
    HD Filmler (1280x720, 30fps) ve HDMI bağlantı

Saf IXUS tasarımı.

Olağanüstü ince
    Digital IXUS 100 IS, ultra ince metalik formu ile dijital kamera tasarımına zarafette yeni bir boyut katar. Son derece ince profili ile yüksek performansın birleşmesi, özel cam kaplama iki adet UA lensini de içeren bir dizi Canon teknolojisinin sonucudur. Dört renkten birini seçin: gümüş, siyah, kırmızı ve altın.*

12,1 Megapiksel
    12,1 MP çözünürlük ile her sahneyi zengin ayrıntılarla çeker. Büyük baskılar için gerekli ayrıntıları kaybetmeden görüntüleri poster boyutunda baskılara dönüştürebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak kırpabilirsiniz.

3,0x zoom
    3,0x optik zoom lens, çekimlerinizi oluştururken kadraj esnekliği sağlar. Canon’un lens-içi optik Görüntü Sabitleyicisi tüm zoom aralığında bulanık olmayan görüntüler sunmaya çalışır.

Zahmetsiz kolaylık için Sahne Tespiti Teknolojisi
    Akıllı Otomatik mod, hedefin parlaklığını, kontrastı, uzaklığı ve genel renk tonunu belirlemek için akıllı Sahne Tespiti Teknolojisi'ni kullanır. Kamera daha sonra inanılmaz 18 olası mod arasından sahne için en uygun ayarları sunan modu seçer.

Yüksek hızda işleme
    Canon’un DIGIC 4 işlemcisi, olağanüstü işleme hızları, hassas kullanım, müthiş görüntü kalitesi ve renk üretimi sağlar. Yüksek ISO hızlarında bile zengin ayrıntılara sahip net görüntüler gelişmiş Kumlanma Giderme özelliğinin sonucudur.

Bulanıklığı önleme
    Digital IXUS 100 IS, Hareket Tespiti Teknolojisi ile bulanıklığı giderir. Akıllı Otomatik modda etkinleştirildiğinde, bu özellik hem kamera hem de hedef hareketini güvenceye almak için bir dizi teknoloji kullanır. Ardından optimum ISO her durum için otomatik ayarlanır.

Yüz Tespiti Teknolojisi
    Yüz Tespiti teknoloji paketi, çekim sırasında yüzleri algılar ve doğal görünümlü cilt tonlarıyla optimum sonuçlar sağlamak için odak, pozlama, flaş ve beyaz ayarı yapar. Göz Kırpma Tespiti, insan çekimlerinde zamanlama hatasının yol açacağı hayal kırıklığını önler. Yüz Otomatik Zamanlayıcısı, karede başka bir yüz algılandığında çekim yaparak grup fotoğraflarını ve kişisel portreleri kolaylaştırır.

2,5” LCD ekran
    Parlak bir 2,5” PureColor LCD II ekran ile, çekimleri kadraja alın ve inceleyin. Geniş görüntüleme açısı sayesinde görüntüleri arkadaşlarınızla kolayca paylaşabilirsiniz.

i-Contrast
    Canon’un i-Contrast özelliği, düşük ışık koşullarında geliştirilmiş kontrast ve daha fazla ayrıntı sunar.

Stereoda HD filmler
    Yüksek çözünürlükte (1280x720, 30fps) sorunsuz, yüksek kaliteli filmler oluşturun ve isteğe bağlı HDMI kablosuyla HD geniş ekran TV'lerde oynatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosxman -- 23 Ocak 2010; 19:00:29 >

• erosxman;

http://img97.imageshack.us/i/img0443sj.jpg/

burada çektiğim bir iki foto var. istersen bakabilirsin

• arkadaşlar bu süper set için son 2 gün ilgililere duydurulur

http://urun.gittigidiyor.com/CANON-SD780-IXUS-100-8GB-SD-2-BATARYA-KILIF_W0QQidZZ23795077

• Merhabalar.Yurt dışına çıkacağım,compact makina almak istiyorum.Yazdığım makinalardan daha çok canon ile panasonic arasında kaldım.CANON IXUS IS 100 -189 €, PANASONIC DMC-FX60 -199 € SONY DSC W380-219 €(Fransa Darty fiatları ) Hangisini önerirsiniz? Neden ?Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: russolini

erosxman;

http://img97.imageshack.us/i/img0443sj.jpg/

burada çektiğim bir iki foto var. istersen bakabilirsin

teşekkürler russolini,

gerçekten mükemmel bir görüntü elde atmişsin, arkadaşlar gitti gidiyor dan link vermişler; ancak buradaki fiyatları yurt dışı fiyatlar ile kıyaslayınca arada 2,3 katı fark var ingiltere de bu ciyaz 300-350tl den satılmakta, türkiye de ise 500 ile 800 arası fiyatlar.
    bir yolunu bulup kargo ücretini de ucuza getirerek getirtmek gerek.

• @erosxman;
    işin doğrusu bu görüntüleri görünceye kadar makine içime sinmemişti. bende makineyi daha yeni aldım 1 ay oluyor. abd den gg aracılığıyla aldım. bak eğer amacın ben fazla bi ayar yapmiim, kendi çeksin ise bu makine işini görür. ancak daha çok manuel ayarları olsun diyosan, fuji f50fd yi öneririm. ben keşke onu alsaydım diyorum.
  • russolini

hayırlı olsun güle,güle kullan.
    ixus 100 is in pil durumu nasıl (foto,video çekim ömrü) iyimi, bu tarz makinelerde pil olayı insanı çıldırtır. Anladığım kadarıyla bu makinenin pek manuel ayarları yok gibi anlatmışsın,bahsettiğiniz manuel ayar tam olarak nedir.

Açıkcası ixus 100 is i tercih etme nedenim, orta derece fotağraf kalitesini ve yüksek çözünürlük de video çekmesindendir. Aksi taktirde buna verilecek para ile ikinci el profesyonel temiz makinlerde bulunabilir.

sizin önerdiğiniz fuji f50fd de sanırım hd video yok, yada hd kaliteye yakın video çekimide yapamamakta.

kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim?
    bence canon ixus 100is almak ile doğru bir seçim yapmışsınız. tekrar hayırlı uğurlu olsun
  • makine
    - kılıf
    - 4Gb hafıza kartı
    - lens temizleme seti
    - usb bağlantı kablosu
    - usb kart okuyucu
    - tv bağlantı kablosu
    - şarj aleti
    ile birlikte kargo onlardan, toplan 426 tl ye mal oldu bana.
  • Güzel fiyat denk getirmişsiniz, ancak kullanan arkadaşlar ürün hakkında biraz bilgi verselerdi çok iyi olurdu.pil durumunu çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

Güzel fiyat denk getirmişsiniz, ancak kullanan arkadaşlar ürün hakkında biraz bilgi verselerdi çok iyi olurdu.pil durumunu çok merak ediyorum

HD (1280*720) video çekimi pil ömrünü inanılmaz hızlı tüketiyor. Şarj edilmiş halde hd video çekiminde ancak 15-20 dk kadar dayanıyor. Ama sadece fotoğraf olarak hiç denemedim. Mutlaka araya video kaydı girdim ve o nedenle pil çabuk tükendi. Ama şu ana kadar tecrübe ettiğim kadarıyla 12 mp ile rahat 500+ fotoğraf çekebilecek pil kapasitesine sahip olabileceği izlenimini edindim.
  • arkadaşlar ixus larınızla çektiğiniz resimleri paylaşabilir misiniz? konu başlığımız biraz canlansın
  • Hayırlı geceler arkadaşlar bu mesajı sizlere Irak/Basradan yazıyorum...
    Burda canon ixus 100 ıs 280 dolar (417 tl) (yanlız garantisi yok)
    Türkiyede ise yeni baktım 600-750 tl arası
    hangisini tercih etmeliyim...
  • m_akif kardeşim, ben 1 ay kadar önce aldım bu makinadan.
    izlenimlerimi aktarayım :

artıları :
    + tasarımı çok şık, cebine at, çık gez dolaş. cep telefonu gibi ince
    + kullanımı çok kolay, kılavuza gerek yok
    + şarjı gayet iyi gidiyor
    + video çekimi gayet başarılı
    + makro çekimleri fena değil (üsttede örneği var)
    buradan da bakabilirsiniz http://img97.imageshack.us/img97/722/img0443sj.jpg

eksileri
    - resimler keskin değil, bu yüzden net değil gibi görünüyor.

isteyen olursa bu makinayı satabilirim
  • arkadaşlar merhaba dün ixus 970 makinam vardı bir kaza sonucu fotograf makinasız kaldım.
    bu aletten gayet memnundum tekrar aynısından alayım mı, yoksa başka model bakayım mı diye araştırmaya başladım.
    ixus 100 ve 200 modellerini gördüm ve baya kullanan ve memnun olan arkadaşların yorumlarını okudum.(gerçi ixus 200 kullanan pek yok gibi)
    sizce bu 3 makinadan hangisini tavsiye edersiniz...

970
    100
    200
  • quote:

Orijinalden alıntı: russolini

m_akif kardeşim, ben 1 ay kadar önce aldım bu makinadan.
    izlenimlerimi aktarayım :

artıları :
    + tasarımı çok şık, cebine at, çık gez dolaş. cep telefonu gibi ince
    + kullanımı çok kolay, kılavuza gerek yok
    + şarjı gayet iyi gidiyor
    + video çekimi gayet başarılı
    + makro çekimleri fena değil (üsttede örneği var)
    buradan da bakabilirsiniz http://img97.imageshack.us/img97/722/img0443sj.jpg

eksileri
    - resimler keskin değil, bu yüzden net değil gibi görünüyor.

isteyen olursa bu makinayı satabilirim

merhaba
    makineyi beğenmemeniz beni de tedirgin etti, bu hafta birtane de ben almayı düşünüyordum, gerçekten şimdi teredütteyim
    russolini fotoğrafların canlı olmadığını belirtmişsin,bu sorun çekim esnasında yaptığınız ayarlar ile ilgili olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

arkadaşlar merhaba dün ixus 970 makinam vardı bir kaza sonucu fotograf makinasız kaldım.
    bu aletten gayet memnundum tekrar aynısından alayım mı, yoksa başka model bakayım mı diye araştırmaya başladım.
    ixus 100 ve 200 modellerini gördüm ve baya kullanan ve memnun olan arkadaşların yorumlarını okudum.(gerçi ixus 200 kullanan pek yok gibi)
    sizce bu 3 makinadan hangisini tavsiye edersiniz...

970
    100
    200

geçmiş olsun kardeşim :p :)
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.